Verzorgende IG - WZC
Careaz

Functieomschrijving

Bijdragen aan een positieve gezondheid en zoveel mogelijk levensgeluk van ouderen, dat is waar Careaz voor staat. 
Maar hoe doen we dat? 
Ieder mens is uniek. Het beleven van geluk draagt bij aan een positieve gezondheid, maar wat de een gelukkig maakt, maakt de ander wellicht niet gelukkig. ‘Zorg persoonlijk maken’ is de belangrijkste opdracht van Careaz en de zoektocht naar persoonlijk geluk is waar Careaz een uitdaging ziet. Hiervoor gaan we in gesprek met de cliënt, de familie, de mantelzorger, zorgprofessionals en natuurlijk collega’s. ‘Oprechte aandachtige betrokkenheid’ en ‘samen de zorg delen’ zijn de meest belangrijke uitgangspunten.

Functie eisen

Waar je werkzaamheden uit bestaan hoeven we jou natuurlijk niet uit te leggen. Belangrijk is dat jij:

  • interesse hebt in het levensverhaal van onze cliënten en het als een uitdaging ziet om hen geluksmomenten te laten ervaren.
  • goed aanvoelt wat een ander nodig heeft, vanuit je professionaliteit weet wat te doen en/of wie je nodig hebt;
  • geen moeite hebt met het stellen van prioriteiten; 
  • jezelf wil blijven ontwikkelen;
  • kunt aantonen dat je aan de slag kunt als verzorgende IG.

Ons team bestaat uit verpleegkundigen, verzorgenden IG, helpenden en woonondersteuners. Wij werken in een zelforganiserend team waarin we nauw samenwerken met verschillende behandelaren en andere betrokken disciplines.

Inschaling

  • Een contract voor onbepaalde tijd behoort tot de mogelijkheden.
  • Het aantal contracturen is 28 uur per week.
  • Een maandsalaris tussen €1.902,93 en €2.762,34. We stellen gezamenlijk jouw salaris vast op basis van jouw al opgedane (werk)ervaring. 
  • Daarnaast ontvang een reiskostenvergoeding, (indien van toepassing) een onregelmatigheidstoeslag, een vakantietoelage van 8% van jouw maandsalaris en een eindejaarsuitkering van 8,33% van jouw maandsalaris.
  • Zelfroosteren: hierdoor heb je de mogelijkheid om in afstemming met jouw collega’s onbeperkt vooruit te plannen. 

Bijzonderheden

Careaz staat bekend als warme betrokken werkgever waarbij de (communicatie)lijnen kort zijn.We vinden een goede balans tussen werk en privé belangrijk. Hoewel we natuurlijk niet overal invloed op hebben, staan wij altijd open voor een gesprek om te bespreken wat eventueel wel mogelijk is om deze balans (nog) beter in evenwicht te brengen.

Wil jij meer weten over deze vacature? Neem dan gerust contact met ons op via 0544-745201 of hr@careaz.nl.

Careaz. Verder met aandacht.

Type Vacature
Intern nummer v20.0066
Organisatie Careaz
Locatie Careaz Antoniushove in Lichtenvoorde
Postcode 7131CW
Stad Lichtenvoorde
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Afdeling HR
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 16-07-2020
Reageer voor 31-08-2020
Ingangsdatum 16-07-2020
Nummer 53884

Careaz

Careaz is een Oost-Achterhoekse zorgorganisatie die vanuit kleinschaligheid en lokale betrokkenheid bij de cliënt thuis of zo dicht mogelijk bij huis ondersteuning biedt op de terreinen wonen, zorg, welzijn en dienstverlening. Careaz Thuiszorg in de gemeenten Aalten, Oost Gelre, Winterswijk en Berkelland en de drie locaties Careaz Antoniushove in Lichtenvoorde, Careaz Dr. Jenny in Dinxperlo en Careaz J.W. Andriessen in Borculo hebben topscores behaald in het zorgonderzoek ‘Benchmark in de Zorg 2011’. Uit dit onderzoek kwam onder meer naar voren dat de tevredenheid onder onze medewerkers en klanten heel hoog gewaardeerd wordt. Careaz Thuiszorg werd daarnaast nog beloond met de titel beste zorgteam 2011! Ook werd Careaz door FNV jong al uitgeroepen tot beste vakantiewerkgever 2011.

Meer over Careaz