Verzorgende IG - WZC (Dr. Jenny)
Careaz

Functieomschrijving

Ervoor zorgen dat kwetsbare ouderen een fijn leven (blijven) leiden op de momenten dat het jou (vaak) het beste uitkomt. Is dit waarom jij voor dit vak hebt gekozen? Dan zijn we wellicht op zoek naar jou! Voor onze locatie Dr. Jenny Veensgracht zijn wij voor ons woonzorgcentrum op zoek naar een collega verzorgende IG.

Kom je bij ons werken? Dan zorg je samen met je collega’s voor zorg en ondersteuning op maat voor maar liefst 21 bewoners. Je team bestaat uit verpleegkundigen, verzorgenden, helpenden plus en woonondersteuners.

"Dr. Jenny is een warm huis waar iedereen zich thuisvoelt en we elkaar kennen. Wat ik ook prettig vind is de gelijkwaardigheid en natuurlijk gezelligheid. Wat ik fijn vind aan het werken met deze doelgroep is dat de bewoners ondanks lichamelijke beperkingen  vaak nog 'kwiek' zijn. Hierdoor ontstaan leuke gesprekken en bouw je echt een band op."

Functie eisen

Als je vermoedt dat wij op zoek zijn naar jou en:

• je hebt interesse in de levensverhalen van ouderen;
• je voelt goed aan wat een ander nodig heeft, werkt vraaggericht en weet wanneer inzet van collega's nodig is;
• je werkt graag samen, maar kan ook goed zelfstandig werken; 
• je bent betrouwbaar en tactvol en weet anderen te motiveren;
• je bent gediplomeerd verzorgende IG.

Dan nodigen wij je van harte uit te reageren op deze vacature! 

Inschaling

• Het betreft een vacature voor 16 uur per week voor de periode van half augustus t/m december 2021 (i.v.m. vervanging zwangerschapsverlof). Na afloop van deze periode kijken we uiteraard samen naar andere mogelijkheden binnen Careaz.
• Een salaris (FG 35), reiskostenvergoeding, vakantietoeslag en eindejaarsuitkering volgens de cao vvt. Je salaris stellen we samen vast op basis van jouw diploma’s en certificaten en werkervaring.
• Mogelijkheid om jouw werkrooster zoveel mogelijk te laten aansluiten op jouw privéleven doordat je in afstemming met je team je eigen rooster samenstelt.

Werken bij Careaz
Onze ruim 800 medewerkers en 800 vrijwilligers zetten zich elke dag in voor het levensgeluk van ouderen in het oosten van de Achterhoek. Bij ons staat persoonlijke aandacht voorop. Wij bieden een veilige, warme omgeving waarin cliënten zichzelf mogen zijn. Daarnaast geven we zorg. 

Solliciteren
Zijn wij op zoek naar jou? Solliciteer online via onderstaande button direct solliciteren.

https://werkenbijcareaz.nl/vacatures/

We vinden het fijn als je in je motivatiebrief aangeeft hoeveel uur je wilt werken. Wil je meer weten over de functie? Neem dan gerust contact met ons op via 088-1106000 of hr@careaz.nl.

Deze vacature is gelijktijdig opengesteld voor in- en externe kandidaten.

Careaz. Verder met aandacht.

Type Vacature
Intern nummer v21.0025
Organisatie Careaz
Locatie Careaz Dr. Jenny in Dinxperlo
Postcode 7091BR
Stad Dinxperlo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 26-08-2021
Reageer voor 01-10-2021
Ingangsdatum 14-06-2021
Nummer 69022
Doorsturen Bekijk PDF

Careaz

Bij Careaz vinden we het belangrijk dat je met plezier naar je werk gaat en trots bent op wat je doet voor anderen. Daarom krijg je veel ruimte om samen met je team eigen keuzes te maken en je talenten voluit te benutten en ontwikkelen.

Er werken zo’n 800 medewerkers en 800 vrijwilligers bij Careaz. Samen zetten we ons elke dag weer in voor het levensgeluk van kwetsbare ouderen. Onze kernwaarden persoonlijk, dichtbij en vertrouwd geven richting aan de manier waarop we ons werk doen: met volle aandacht voor de wensen van ouderen en hun naasten. Maar ook met volle aandacht voor onze professionals. Medewerkers waarderen het werken bij Careaz en blijven vaak lang bij ons. Voor ons een teken dat we op de goede weg zijn in ons streven om een aantrekkelijke Achterhoekse werkgever te zijn.

Meer over Careaz