Verzorgende IG - Zonnewiede
Zorggroep Oude en Nieuwe Land

Functieomschrijving

Voel jij je thuis in de zorg en ben je op zoek naar een afwisselende baan? Wil jij samen met je team zorg dragen voor jullie cliënten? Woonzorgcentrum Zonnewiede zoekt een enthousiaste collega in de functie van Verzorgende IG voor 24 uur per week. 

De functie
Als verzorgende IG ondersteun jij onze cliënten op het gebied van dagelijkse activiteiten en onderhoudt je sociale contacten. Onze cliënten krijgen de ruimte voor eigen regie, de professionaliteit hiervan bewaak jij. Je bent medeverantwoordelijk voor de uitvoering van de activiteiten zoals vermeld in het zorgleefplan. Je hebt bij voorkeur ervaring met het werken met mensen met dementie en je bent bevoegd en bekwaam om de voorkomende verpleegtechnische handelingen uit te voeren. Je verstrekt gerichte informatie aan artsen en eventuele andere behandelaars. Daarnaast pak je samen met collega’s en bewoners de dagelijkse kleine huishoudelijke taken op binnen de locatie.

Functie eisen

  • Je bent een gediplomeerd Verzorgende IG, werkervaring is fijn, maar ook net-gediplomeerden nodigen wij van harte uit om te solliciteren.
  • Je volgt de ontwikkelingen binnen jouw vakgebied en je deskundigheid op peil houden is voor jou vanzelfsprekend.
  • Je bent ondernemend en neemt verantwoordelijkheid, je bent flexibel, stressbestendig en creatief.
  • Je beschikt over tact, inlevingsvermogen, hulpvaardigheid en humor en kunt goed samenwerken met collega’s en mantelzorgers.
  • Je bent bereid om alle diensten te draaien, ook nachtdiensten.

Inschaling

  • Een afwisselende functie in een organisatie die volop in ontwikkeling is.
  • Je werkt in een klein en dynamisch team. Zo bouw je een persoonlijke en vertrouwde zorgrelatie met je cliënten op.
  • Samen met je collega’s bepaal je als team wat goed is voor jullie cliënten.
  • Een contract voor de duur van een halfjaar binnen het gehele werkgebied van ZONL waarvan de arbeidsvoorwaarden conform zijn aan de CAO-VVT, ingedeeld in FWG 35.

Bijzonderheden

Wie zijn wij?
Wij zijn de grootste aanbieder van Advies- en behandeling, Verzorging en verpleging thuis, Jeugdgezondheidszorg en Maatschappelijke ondersteuning en Wonen en zorg in Steenwijkerland, Noordoostpolder en Urk. Vanuit kleinschalige, zelfverantwoordelijke teams voegen wij voor korte of langere tijd waarde toe aan het leven van unieke mensen. Onze visie op Betrokken zorg is daarbij ons kompas. Samen met de zorgvrager én diens omgeving maken we mogelijk dat die zorg gegeven wordt, die ook echt nodig is. Die van waarde is. Op het moment dat dit nodig is. Dat doen wij niet alleen, maar zo veel mogelijk met de professionele en informele netwerken die er zijn. Samenwerken vanuit onze kernwaarden verbinding, vertrouwen en verantwoordelijkheid is waar we voor staan.

Wil jij meer informatie?
Wil je vooraf meer informatie over de vacature? Neem dan contact op met Verpleegkundige Annieke Kappert via 06-83483357 of via a.kappert@zorggroep-onl.nl. Telefonisch is Annieke bereikbaar op maandag en donderdag tussen 08:00 – 16:00 uur. De sollicitatiegesprekken zijn gepland op woensdag 20 augustus.

Solliciteren?
Ben jij de frisse, enthousiaste Verzorgende IG, die samen met je team betrokken zorg wil leveren? Dan nodigen wij je van harte uit te solliciteren via onze website: https://bit.ly/2DjFlVa

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet. Interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid een voorrangspositie in de wervingsprocedure.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Intern nummer 20.07.84
Organisatie Zorggroep Oude en Nieuwe Land
Locatie Woonzorgcentrum Zonnewiede
Postcode 8355 DE
Stad Giethoorn
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd voor een half jaar met mogelijkheden voor verlenging
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 29-07-2020
Ingangsdatum z.s.m.
Reageer voor 14-08-2020
Nummer 54039
Doorsturen Bekijk PDF

Zorggroep Oude en Nieuwe Land

Zorggroep Oude en Nieuwe Land is de grootste aanbieder van intramurale en extramurale zorg in de gemeenten Steenwijkerland, Noordoostpolder en Urk. Vanuit onze visie op Betrokken zorg werken wij in de wijken en dorpen met kleine zelfverantwoordelijke teams van wijkverpleegkundigen en verzorgenden. Zo organiseren we samen met de cliënten en hun sociale netwerk de verpleging en verzorging thuis. Doel is dat de cliënt zo lang mogelijk zelfstandig kan blijven wonen en de regie houdt over zijn of haar leven. Kwaliteit van zorg staat voorop! Wij kunnen alle vormen van verpleging en verzorging thuis bieden, overdag en ’s nachts. Zorggroep Oude en Nieuwe Land heeft verschillende vacatures voor verzorgenden IG, zowel op onze woonzorglocaties als in de wijkteams in de gemeenten Steenwijkerland, Urk en Noordoostpolder. Bekijk het onderstaande filmpje van Natascha, zij is verzorgende IG en werkt al jaren met plezier bij de Zorggroep. Ze vertelt over haar ervaringen en haar passie voor het werk. Benieuwd naar onze vacatures? Kijk dan op www.zorggroep-onl.nl/werken-leren/

Meer over Zorggroep Oude en Nieuwe Land