Verzorgende IG, 14 of 28 uur per week
Welstee (voorheen Zorgvilla's Twente)

Functieomschrijving

Waardering, warmte en werkelijke aandacht. Dat is wat wij als team Welstee onze bewoners bieden. Dat doen we met veel plezier en in een professionele, maar zeer huiselijke sfeer. Oprecht betrokken en met veel tijd en aandacht voor elkaar. En natuurlijk vormen onze bewoners het middelpunt! Kom ook binnen bij Welstee!

Werken bij Welstee is bijzonder.
Onze sfeer is uniek en het hoge zorg- en serviceniveau dat we onze bewoners bieden past daarbij. En bij onze medewerkers. Betrokken, meelevend, zorgzaam en empathisch gaan we met onze bewoners en met elkaar om. Want werken bij Welstee is veel meer dan zorgen. Alles draait om persoonlijke aandacht. Je voelt haarfijn aan welke benadering en houding past bij elke individuele bewoner en diens familie. Je weet hoe mensen graag behandeld willen worden – ook in termen van etiquette.

Als zorgkundige werk je zelfstandig.
Jouw sociale vaardigheden en servicegerichtheid zet je voortdurend in bij de persoonlijke zorg voor onze bewoners. Je handelt met respect en vanuit oprechte belangstelling voor het verleden van de mensen die aan jouw zorg zijn toevertrouwd. Je signaleert, overlegt en bent voor familie een waardevol, proactief contact. Representatief, betrokken, liefdevol en met oog voor detail verleen jij kwalitatief hoogwaardige, ondernemende zorg. Je communiceert soepel op alle niveaus.

Het team van Welstee is hecht.
De betrokkenheid bij de bewoners en bij elkaar is de basis voor ons dagelijkse werk. We helpen elkaar waar we kunnen, zowel in de zorg als in de hotelmatige dienst. Deze flexibiliteit omarmen we. We verwachten dan ook dat je je voor alle diensten beschikbaar stelt.

We bieden je:

  • Een prima salaris.
  • Een dienstverband voor onbepaalde tijd van ongeveer 14 of 28 uur per week in Ootmarsum. Uren zijn bespreekbaar.
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals o.a. een fietsplan en een collectieve ziektekostenverzekering.

Voel je een klik?
Dan nodigen we jou uit te solliciteren via vacature@welstee.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jolanda Latka, manager Welstee, of met Bert Kolfoort, directeur, telefoonnummer 0541-280800.

Functie eisen

Heb je minimaal een mbo-opleiding niveau 3 IG of vergelijkbaar? Mogelijk ervaring opgedaan op een PG-afdeling? Herken je je in bovengenoemd profiel? Dan gaan we heel graag met jou in gesprek!

Inschaling

De inschaling is afhankelijk van leeftijd en werkervaring, waarbij de cao VVT gerespecteerd wordt: functieschaal 35.

Type Vacature
Organisatie Welstee (voorheen Zorgvilla's Twente)
Locatie Huize den Oostenborgh in Ootmarsum
Postcode 7631 GB
Stad Ootmarsum
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Jolanda Latka, manager
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 06-03-2019
Reageer voor 31-03-2019
Nummer 44205
Doorsturen Bekijk PDF

Welstee (voorheen Zorgvilla's Twente)

Welstee biedt een volwaardig alternatief voor verpleeghuiszorg in een kleinschalige, beschermde omgeving op riante locaties. We onderscheiden ons onder andere door een luxueuze, stijlvolle woonomgeving en een onbeperkt aanbod van zorg- en welzijnsdiensten. Wij bieden 24 uur per dag zorg en begeleiding aan mensen met somatische problematiek en psychogeriatrische ziektebeelden. Ook voor palliatieve zorg en tijdelijke opvang kunt u bij ons terecht.

Meer over Welstee (voorheen Zorgvilla's Twente)