Verzorgende IG | 20 uur | Verpleeghuis
Stichting Rosengaerde

Waarom Rosengaerde?

Stichting Rosengaerde maakt met haar belofte ‘Zorgen voor mogelijkheden’ graag het verschil. Het is aan ons om toekomstgerichte voorzieningen te realiseren op het gebied van wonen, welzijn en zorg in samenwerking met gemeente en lokale partijen. Onze medewerkers werken in zelfsturende teams. Deze werkwijze vraagt om eigenaarschap en eigen verantwoordelijkheid; dit zijn belangrijke kernwaarden voor ons.

Onze kernwaarden zijn:

Verbindend: We zorgen met elkaar voor mogelijkheden

Eigen(heid): We denken en handelen op onze ‘eigen wijze’

Passie: We zijn bevlogen en trots

Ondernemend: We zijn initiatiefrijk en vertalen dit naar mogelijkheden

De functie

Je komt te werken als Verzorgende IG in het verpleeghuis van Rosengaerde. Als verzorgende werk je mee aan het realiseren van een optimale, kwalitatieve en efficiënte zorg- en dienstverlening afgestemd op de wensen van de cliënt. Je geeft lichamelijke zorg, begeleiding en ondersteuning aan cliënten vanuit zelfsturende teams. Je werkt en denkt vanuit de bedoeling van de cliënt waar deze zich veilig voelt.

Je voert verpleegtechnische handelingen uit en geeft psychosociale begeleiding. Je betrekt, waar mogelijk, familie en mantelzorgers bij activiteiten en zorgverlening. Je observeert cliënten, signaleert bijzonderheden en rapporteert in het zorgdossier. Je levert een bijdrage aan het opstellen van zorgplannen en neemt deel aan het werkoverleg.

Wat bieden wij?

Binnen Rosengaerde heerst een prettige collegiale sfeer. Wij bieden jou een leuke werkplek in een fijne omgeving die volop in ontwikkeling is. Het salaris is conform de CAO VVT 2022-2023 (FWG 35).  Er zijn goede arbeidsvoorwaarden, zoals korting op je zorgverzekering, een reiskostenregeling en beschikking over een eigen telefoon.

Daarnaast bouwt iedere medewerker bij Rosengaerde een ‘persoonlijk budget’ op waarbij iedere maand een bepaald bedrag (afhankelijk van de uren) wordt opgebouwd. Wij bieden jou een functie waarbij een beroep wordt gedaan op je zelfstandigheid, eigen verantwoordelijkheid en eigenaarschap. Het contract dat je zal krijgen is voor minimaal 20 uur per week

Wie ben jij?

Je bent flexibel en stressbestendig en je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. Je denkt actief mee om nieuwe ideeën te ontwikkelen met betrekking tot onze visie. Wij zoeken een medewerker die aanvoelt wat belangrijk is voor de individuele mens en creatief genoeg is om dit samen met de cliënt en diens netwerk te regelen. Op deze manier laten we de cliënt zo goed mogelijk tot zijn of haar recht komen. Tot slot ben je in bezit van minimaal een diploma Verzorgende IG niveau 3

Enthousiast? Solliciteer dan nu met jouw sollicitatiebrief en cv. Voor meer informatie neem je contact op met Chris Nieuwland (Teamregisseur) via 0529-431541.

Type Vacature
Organisatie Stichting Rosengaerde
Locatie Rosengaerde
Postcode 7721CT
Stad Dalfsen
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor een jaar met mogelijkheden voor verlenging
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 04-11-2022
Ingangsdatum Per direct
Reageer voor 01-12-2022
Nummer 115273
Doorsturen Bekijk PDF

Stichting Rosengaerde

Stichting Rosengaerde maakt met haar belofte ‘Zorgen voor mogelijkheden’ graag het verschil. Het is aan ons om toekomstgerichte voorzieningen te realiseren op het gebied van wonen, welzijn en zorg in samenwerking met gemeente en lokale partijen. Onze medewerkers werken vanuit eigen regie. Deze werkwijze vraagt om eigenaarschap en eigen verantwoordelijkheid; dit zijn belangrijke kernwaarden voor ons.

 

Onze kernwaarden zijn:

Verbindend: We zorgen met elkaar voor mogelijkheden

Eigen(heid): We denken en handelen op onze ‘eigen wijze’

Passie: We zijn bevlogen en trots

Ondernemend: We zijn initiatiefrijk en vertalen dit naar mogelijkheden

Meer over Stichting Rosengaerde