Verzorgende IG, Almelo
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Ben jij een gediplomeerd verzorgende IG of bijna klaar met jouw opleiding?
 • Werk jij graag op een kleinschalige somatische afdeling?
 • Ga jij graag de samenwerking aan om waardevolle zorg te leveren?

Is jouw antwoord ja? Fantastisch! Wij gaan graag met jou in gesprek.

Voor onze locatie Titus Brandsmahof zijn wij opzoek naar een nieuwe enthousiaste en energieke collega verzorgende IG. Allereerst ben jij natuurlijk nieuwsgierig naar waar je precies komt te werken. Hier vertel ik je graag meer over!

Als collega verzorgende IG kom jij te werken op onze somatische afdeling, genaamd woning 4. Dit is een kleinschalige woning met maximaal zes bewoners. Jouw cliënten hebben allen te maken met lichamelijk klachten zoals; parkinson, CVA, diabetes etc. Verder is er op de woning een gezamenlijke woonkamer, waar cliënten graag samen komen. Doordat jij in een kleinschalige woonvorm komt te werken ken jij elke client door en door. Jij weet als geen ander wat jouw cliënten nodig hebben en past hier jouw zorg op aan. Een stukje maatwerk dat bijdraagt aan een waardevol leven voor de client.

Naast het verzorgen van de ADL-taken draag jij als verzorgende IG ook zorg voor de verstrekking van de juiste medicatie aan jouw cliënten. Ook verzorg jij de maaltijden en ondersteun je bij alle voorkomende werkzaamheden. En dan nu meer over jouw team en diensten, want hierdoor maak jij namelijk de beslissing of deze vacature bij jou past. Toch?

Als onze collega kom jij binnen woning 4 te werken in een gezellig team, waarin jullie op elkaar kunnen bouwen en waarbij vanuit gezamenlijke kracht de beste zorg wordt geboden. Binnen dit team werk jij verschillende diensten. De tijden voor de ochtenddienst zijn van 7:30 tot 14:00/15:30 uur en voor de avonddienst van 15:15 tot 22:00/23:00 uur.

Klinkt dit jou als muziek in je oren? Lees dan nog even verder.

Wie ben jij

 • Jij bent gediplomeerd verzorgende IG
 • Of student in jouw laatste leerjaar van de opleiding
 • Je hebt passie voor de doelgroep ouderenzorg
 • Jij bent flexibel inzetbaar in alle diensten
 • Je vindt samenwerken erg prettig, maar kan ook goed zelfstandig werken

Je vindt bij ons

 • Een vast dienstverband, klaar om door jou getekend te worden
 • Werkplek binnen een gezellig team dat staat te popelen om jou als nieuwe collega te leren kennen
 • Salaris volgens CAO VVT, FWG 35 van maximaal € 3.025,81 bruto per maand op basis van 36 uur
 • Jaarlijks 8% vakantiegeld en een structurele eindejaarsuitkering van 8,33%

Wij geloven in waardevol leven en waardevol werken. Ben je nieuwsgierig wat dit betekent? Daar vertellen we graag meer over!  

Tijd voor je gezin, je hobby én je uren maken? Daar helpen wij jou bij. Samen met jou zorgen we voor een goede werk-privé balans. Met de iPad kun je makkelijk en snel je werk doen. Die krijg je dus gewoon bij ons. Technologische ondersteuning om jou én de cliënt te ondersteunen, check!  Carintreggeland maakt het je zo makkelijk mogelijk met digitale middelen. Zo kun jij zorg leveren en dit is toch waar we voor staan? 

In jouw vak is het bijhouden van kennis heel belangrijk. Dit is waardevol, en kun je doen wanneer het jou uitkomt. Ons leerplein staat bomvol leerzame e-learnings en trainingen, speciaal voor jou. Ook bieden we diverse mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Tenminste, wanneer je daar behoefte aan hebt. Want wanneer jij lekker in je vel zit, en goed gefaciliteerd wordt, krijgen de cliënten het waardevolle leven dat zij verdienen! 

Kom jij ook Waardevol Werken bij Carintreggeland?  

Bijzonderheden

Interesse

Heb je nog vragen? Je kunt ons altijd mailen: [email protected] 

Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Dianne ten Berge: 06-34360693

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina

Om in de zorg aan de slag te kunnen is het belangrijk dat je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Als het klikt en je bij ons aan de slag gaat, zullen we jou een aanvraagformulier sturen. Natuurlijk betalen wij als werkgever deze kosten terug.

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Almelo, Carintreggeland Huis Titus Brandsmahof
Postcode 7606SB
Stad Almelo
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 16
Uren tot 20
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Dianne ten Berge: 06-34360693
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 16-05-2023
Reageer voor 17-06-2023
Nummer 118678

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland