Verzorgende IG, Almelo
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Ben jij (bijna) gediplomeerde Verzorgende niveau 3? 
 • Wil jij graag werken in een stabiel, warm team met ervaren zorgprofessionals als collega?
 • Heb jij ervaring met cliënten met lichamelijke klachten? 

Dan zouden we graag met je in gesprek gaan. 

Je komt als Verzorgende IG te werken in een verzorgingshuis met cliënten met lichamelijke problematieken. Jij verzorgt de bewoners volgens het zorg-leefplan. Je zorgt dat collega’s en andere disciplines geïnformeerd zijn over de voortgang en eventuele ontwikkelingen. Je zet proactief hulpmiddelen in om de zelfredzaamheid van een cliënt te vergroten en je hebt contact met de mantelzorgers van cliënten. Bij Carintreggeland heeft de cliënt de regie en stemmen we de zorg af op de wensen en behoeften van de cliënt. Jij bent belangrijk voor onze cliënten, mede door jouw warme en professionele manier van werken, kunnen zij een waardevol leven leiden.

Jij bent iemand die enthousiast is en je bent iemand die meedenkt met de wensen van de cliënt. Je durft ook initiatieven te nemen. We werken met z’n allen in een team, maar je bent ook iemand die eigen verantwoordelijkheid neemt. Jij bent net als je collega’s flexibel en bereidt om elkaar te helpen,  zoals een keer een dienst ruilen of over te nemen. Het zorg-leefplan is digitaal en je krijgt een eigen iPad. Wanneer dit nieuw is voor je, word je begeleid om dit te leren.

Wie ben jij?

 • Je bent enthousiast en energiek in je werk
 • Je hebt een (bijna) afgeronde Verzorgende niveau 3 diploma
 • Je bent gedreven om de bewoners te begeleiden en te verzorgen volgens de wensen van de cliënt
 • Je bent sociaal en communicatief vaardig in het contact met cliënten, collega's, familie en mantelzorgers.
 • Je durft initiatieven te nemen

Je vindt bij ons:

 • Een werkomgeving waar je wordt gewaardeerd, door de organisatie, je collega's en je cliënten. 
 • Er zijn tal van ontwikkelmogelijkheden; je kunt bij ons verdiepen in vakkennis, groeien in persoonlijke ontwikkeling en ook zijn er veel mogelijkheden om verder opgeleid te worden!
 • Samenwerking in professionele zorgteams
 • Beloning volgens CAO VVT maximaal € 2.845,21 bruto per maand op basis van 36 uur
 • Een digicoach die jou helpt wanneer je nog wat hulp kunt gebruiken in het werken met een iPad.

Bijzonderheden

Waardevol leven, dát staat bij ons centraal. De cliënt houdt regie over zijn leven, wensen en behoeften. En wij als zorgprofessionals bieden ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, welzijn en gezondheid. Hoe fijn is dat!   
Waardevol werken vinden wij voor jou als collega net zo belangrijk. Wanneer jij met plezier je werk doet, over de juiste vakkennis beschikt en een goede werk/privé balans hebt, is dat voor Carintreggeland, de cliënten en voor jou een goede basis. Daar gaan we samen voor.   

Doordat we de grootste zorgorganisatie zijn van Twente hebben we veel te bieden; je kunt je bij ons voortdurend ontwikkelen en werken met de nieuwste zorginnovaties. Verandert er iets in jouw leven? Dan is er altijd wel weer een baan te vinden die past bij jouw wensen en behoeftes voor dat moment. Je hebt bij ons tenslotte geen baan, maar een loopbaan!  Waar we ook trots op zijn; we zijn lokaal aanwezig! Dat maakt dat we kleine teams hebben, we zelf organiserend zijn, we elkaar kennen en klaar staan voor elkaar.   

Interesse

Wil jij graag onderdeel zijn van ons team én onze mooie organisatie? Solliciteer dan via de sollicitatieknop! 

Heb je vragen over je sollicitatie of de procedure neem dan contact op met de recruiters van Carintreggeland door te mailen naar [email protected]

 Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En check ook eens onze Facebook pagina 

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Bekijk de Visie Carintreggeland

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen. 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Almelo, Carintreggeland Huis Titus Brandsmahof
Postcode 7606SB
Stad Almelo
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 20
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Verzorgende IG
Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 08-11-2021
Reageer voor 31-01-2022
Nummer 74263

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland