Verzorgende IG, Almelo
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Ben jij gediplomeerd verzorgende IG?
 • Sta jij sterk in je schoenen en staat collegialiteit hoog bij jou in het vaandel?
 • Krijg jij energie van het werken op een somatische afdeling?

Is jouw antwoord: ja! Dan gaan wij graag met jou in gesprek.

Voor onze locatie Titus Brandsmahof zijn wij opzoek naar een gezellige collega verzorgende IG. Binnen deze locatie kom jij te werken op de afdeling somatiek. Hier wonen jouw cliënten met lichamelijke klachten binnen het verzorgingshuis. Elke cliënt heeft een eigen kamer en hier zal grotendeels de zorg op maat geleverd worden. Onze bewoners hebben de keuze om de gezelligheid op te zoeken in de huiskamer op de afdeling. Deze huiskamer doet hun denken aan de tijd van vroeger. Hier kunnen zij heerlijk ontbijten, koffie drinken of gezamenlijk een spelletje spelen.

Jouw team bestaat uit ongeveer 16 collega’s. Binnen dit team speelt humor een grote rol. Een grapje en een lolletje hier en daar zorgt voor een gezellige en leuke werkdag. Jouw collega’s zijn enthousiast, eerlijk en vinden onderlinge waardering erg belangrijk. Dit verwachten zij dus ook van jou als collega. Kwaliteit staat bovenaan en daarom zet het team ieder in hun kracht.  

En dan nu meer over jouw functie. Jouw takenpakket bestaat onder andere uit ADL-taken en draagt zorg voor de verstrekking van de juiste medicatie aan de client. Verder ben jij een helpende hand bij het verzorgen van de was. Naast de aangeboden zorg, staat het waardevol leven van onze cliënten erg hoog in het vaandel. Om dit te kunnen bieden organiseer jij met collega’s bijvoorbeeld een heerlijke beautymiddag of een gezellig borreluurtje. Hoe leuk is dat!

Dit klinkt als een mooie nieuwe uitdaging, toch?

Wie ben jij

 • Jij ben een afgestudeerd verzorgend IG niveau 3
 • Of ben je student en zit jij in jouw laatste leerjaar
 • Jij bent flexibel inzetbaar
 • Je ziet taken liggen en pakt deze dan ook op
 • Jij staat positief in het leven en weet dit over te brengen op de werkvloer

Je vindt bij ons

 • Eerst een jaarcontract, maar natuurlijk met uitzicht op een vast dienstverband
 • Salaris volgens CAO VVT, FWG 35 van maximaal € 3.025,81 bruto per maand op basis van 36 uur
 • Een waardevolle manier om van betekenis te zijn voor cliënten
 • Uitdagende werkplek met tal van mogelijkheden
 • Jaarlijks 8% vakantiegeld en een structurele eindejaarsuitkering van 8,33%

Wij geloven in waardevol leven en waardevol werken. Ben je nieuwsgierig wat dit betekent? Daar vertellen we graag meer over!  

Tijd voor je gezin, je hobby én je uren maken? Daar helpen wij jou bij. Samen met jou zorgen we voor een goede werk-privé balans. Met de iPad kun je makkelijk en snel je werk doen. Die krijg je dus gewoon bij ons. Technologische ondersteuning om jou én de cliënt te ondersteunen, check!  Carintreggeland maakt het je zo makkelijk mogelijk met digitale middelen. Zo kun jij zorg leveren en dit is toch waar we voor staan? 

In jouw vak is het bijhouden van kennis heel belangrijk. Dit is waardevol, en kun je doen wanneer het jou uitkomt. Ons leerplein staat bomvol leerzame e-learnings en trainingen, speciaal voor jou. Ook bieden we diverse mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Tenminste, wanneer je daar behoefte aan hebt. Want wanneer jij lekker in je vel zit, en goed gefaciliteerd wordt, krijgen de cliënten het waardevolle leven dat zij verdienen! 

Kom jij ook Waardevol Werken bij Carintreggeland?  

Bijzonderheden

Interesse

Heb je nog vragen? Je kunt ons altijd mailen: [email protected] 

Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Lyudmila Misakian – Karamyan: 06-50171643

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina

Om in de zorg aan de slag te kunnen is het belangrijk dat je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Als het klikt en je bij ons aan de slag gaat, zullen we jou een aanvraagformulier sturen. Natuurlijk betalen wij als werkgever deze kosten terug.

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Almelo, Carintreggeland Huis Titus Brandsmahof
Postcode 7606SB
Stad Almelo
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 16
Uren tot 20
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Lyudmila Misakian – Karamyan: 06-50171643
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 10-03-2023
Reageer voor 15-04-2023
Nummer 118474

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland