Verzorgende IG, Delden
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Zoek jij een zelfstandige functie met vrijheid waarbij je naar cliënten gaat?
 • Zoek je afwisseling en ligt jouw hart in de zorg voor ouderen?
 • Ben je zelfstandig en maak je graag het verschil 

Lees snel verder, want dit kan een mooie uitdaging voor jou zijn!?

Als verzorgende in de wijk ga je de cliënten thuis verzorgen en begeleiden aan de hand van een zorgplan. Bij wensen van de cliënt kijk je wat mogelijk is. Bij verandering van de situatie, beoordeel je de situatie en neem je zo nodig maatregelen, zoveel mogelijk in overleg met de cliënt. Je hebt nauw contact met je teamleden, andere professionele hulpverleners en mantelzorgers. Hierdoor sta je er nooit alleen voor. Je bent belangrijk in het dagelijks leven van je cliënt en hun omgeving. 

Gemixt team qua bevoegdheden: 2 wijkverpleegkundigen, 4 MBO verpleegkundigen en Verzorgenden IG. Ook gemixt qua kennis en kunde, en zowel man als vrouw & jong en oud. Dus graag voegen we jou hier aan toe. 

Persoonlijke verzorging, verpleegtechnische handelingen, opleiden van leerlingen, verschillende aandachtspunten die aangestipt kunnen worden en waar je je in kan verdiepen. Doen waar jij goed in bent en waar je hart naar uit gaat.

Het zou prettig zijn als je in het bezit bent van een auto en rijbewijs. 

Ook vragen we veel zelfstandigheid in dit ontzettende fijne team. Altijd is er een wijkverpleegkundige aanwezig voor overleg. We leveren zorg aan huis, dit maakt het dus veel persoonlijker. Er zijn verschillende soorten zorgvragen. Kleine en grote. Ook doen we tijdelijke zorgvragen (ziekenhuis-nazorg).

Werktijden zijn tussen 07:00 - 23:00 uur. Lange diensten behoren tot de mogelijkheid mocht je dit prettig vinden. We hebben binnen de Wijkverzorging geen nachtdiensten.

Cliëntroutes zijn veelal verschillende diensten. Deze zijn in te plannen tussen 07:00 uur en 23:00 uur. De dagdiensten beginnen rond 7:00 uur, waarbij de meeste rond 11:30 zijn afgerond. Een middagdienst loopt meestal tot 14:00 uur door.  Avonddiensten zijn vaak ongeveer vanaf 16:00 uur tot 23:00 uur. Afhankelijk van het cliëntaanbod.
Wat past bij jou?

Met een gevarieërd en stabiel team en overzichtelijke diensten is het een fijne plek om te werken. Veelal basisroosters, waarin jouw voorkeur echt meegenomen gaat worden, 2 vaste vrije dagdelen zijn in te plannen.

Wie ben jij

 • Jij hebt een afgeronde opleiding Verzorgende niveau 3 of hoger
 • Jij kunt zelfstandig werken
 • Je hebt humor en je kijkt positief naar de mogelijkheden die er zijn
 • Je vindt de afwisseling in zorgvraag, cliënten en werkomgeving leuk!

Je vindt bij ons

 • Een waardevolle manier om van betekenis te zijn voor de cliënten? 
 • Veel ontwikkelmogelijkheden voor persoonlijke en professionele groei als dat bij jouw loopbaanwens past!
 • Professionele, gedreven en enthousiaste collega’s
 • Beloning volgens CAO VVT FWG 35 Maximaal € 3.025,81  per maand op basis van 36 uur
 • Ieder jaar 8% vakantiegeld én een structurele eindejaarsuitkering van 8,33% 

Binnen Carintreggeland werken wij vanuit een duidelijk visie, namelijk een Waardevol Leven voor onze cliënten. Deze visie staat bij ons centraal en vinden wij erg belangrijk. Wat voor ons minstens zo belangrijk en ook onderdeel van onze visie is, is Waardevol Werken.  
Wij zijn van mening dat de beleving van Waardevol Werken een belangrijke voorwaarde is om de beste zorg te kunnen bieden en daarmee optimaal te kunnen bijdragen aan een Waardevol Leven voor onze cliënten.   

Wij geloven in waardevol leven en waardevol werken. Maar jij komt bij ons werken en daar wil jij vast meer weten.  Je wilt toch tijd hebben voor je gezin, je hobby en je uren maken? Daar helpen wij je bij.  

Met de iPad kun je makkelijk en snel je werk doen. Die krijg je dus gewoon bij ons. Technologische snufjes, Check! Van een robot tot elektronische cliëntdossiers. Zo kun jij zorg leveren en dit is doe jij het liefste doet.  

In jouw vak is het bijhouden van je kennis heel belangrijk. Dit wil je doen, wanneer het jou uitkomt. Het leerplein staat bomvol allemaal leerzame elearnings en trainingen, speciaal voor jou.  

Kom jij ook Waardevol Werken bij Carintreggeland?

Bijzonderheden

Interesse

Heb je vragen over je sollicitatie of de procedure neem dan contact op met de recruiters van Carintreggeland door te mailen naar [email protected] 

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Kijk dan hier Visie Carintreggeland
Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina 

Om in de zorg aan de slag te kunnen is het belangrijk dat je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Als het klikt en je bij ons aan de slag gaat, zullen we jou een aanvraagformulier sturen. Natuurlijk betalen wij als werkgever deze kosten terug. 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Delden, wijkverpleging
Postcode 7491NR
Stad Delden
Werkveld Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 20
Uren tot 20
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij [email protected]
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 03-03-2023
Reageer voor 01-04-2023
Nummer 118286

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland