Verzorgende IG, eerstelijnsverblijf (ELV), Hengelo
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Houd jij van uitdaging op het gebied van verpleegtechnische handelingen?
 • Zoek je afwisseling en een leuk team collega’s?
 • Ben jij 16 uur per week beschikbaar?

Kom onze gezellige ELV afdeling dan versterken!

Als verzorgende niveau 3 kun je bij Carintreggeland alle kanten op. Zo kan je nu kiezen voor deze onwijs uitdagende en afwisselende functie bij Humanitas op de ELV-HC afdeling. Hier kun je van toegevoegde waarde zijn, heb je een fijn team met collega’s en is werkelijk elke dag anders. Dit komt onder andere doordat onze doorstroom met cliënten sneller verloopt dan bij de reguliere afdelingen. We hebben altijd cliënten met een tijdelijk verblijf en vaak met een hoge complexe zorgvraag. Je hebt veel overleg met o.a. de fysiotherapeut, ergotherapeut en de arts. Er liggen namelijk vaak meerdere problematieken ten grondslag en we zijn actief betrokken bij de hersteldoelen. Cliënten liggen in principe niet langer dan 3 maanden op onze afdeling. 

De diensten van jouw 16 uur kunnen verdeeld zijn over drie-uursdiensten in de ochtend (07.30 uur – 10.30 uur) in de dagdienst van 07.30 uur tot 15.30 uur of een avonddienst van 15.30 uur tot 23.15 uur.  We hebben een team met 11 collega’s van niveau 3 en niveau 4.  

Ons team met collega’s is ontzettend gezellig: een fijne club met collega’s die zichzelf betrokken en actief noemen. Sluit jij bij ons aan?

Wie ben jij?

 • Je bent gediplomeerd verzorgende IG (niveau 3) en beschikbaar voor 16 uur
 • Je vindt het prima om af en toe korte diensten te draaien
 • Je zoekt uitdaging en afwisseling op het gebied van zorg
 • Jij weet situaties goed in te schatten en kan als geen ander adequaat handelen op een moment dat dit nodig is 
 • Je bent actief, enthousiast en een teamplayer

Je vindt bij ons:

 • Werkzaamheden die aansluiten bij je bevoegd- en bekwaamheden uit je opleiding 
 • Een vast contract!
 • Een waardevolle manier om van betekenis te zijn
 • Een afwisselende baan met veel contacten met diverse disciplines
 • Beloning volgens CAO VVT, FWG 35 maximaal € 2.845,21 bruto per maand op basis van 36 uur.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering. 

Bijzonderheden

Waardevol leven, dát staat bij ons centraal. De cliënt houdt regie over zijn leven, wensen en behoeften. En wij als zorgprofessionals bieden ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, welzijn en gezondheid. Hoe fijn is dat!   
Waardevol werken vinden wij voor jou als collega net zo belangrijk. Wanneer jij met plezier je werk doet, over de juiste vakkennis beschikt en een goede werk/privé balans hebt, is dat voor Carintreggeland, de cliënten en voor jou een goede basis. Daar gaan we samen voor.   

Doordat we de grootste zorgorganisatie zijn van Twente hebben we veel te bieden; je kunt je bij ons voortdurend ontwikkelen en werken met de nieuwste zorginnovaties. Verandert er iets in jouw leven? Dan is er altijd wel weer een baan te vinden die past bij jouw wensen en behoeftes voor dat moment. Je hebt bij ons tenslotte geen baan, maar een loopbaan!  Waar we ook trots op zijn; we zijn lokaal aanwezig! Dat maakt dat we kleine teams hebben, we zelf organiserend zijn, we elkaar kennen en klaar staan voor elkaar.  

Interesse

Heb je interesse in deze functie? Mail ons je CV en motivatie via de sollicitatiebutton en wij nemen contact met je op! 

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Kijk dan hier 

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En check ook eens onze Facebook pagina 

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen. 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Hengelo, Carintreggeland Huis Humanitas
Postcode 7552DN
Stad Hengelo
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 16
Uren tot 16
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Verzorgende IG
Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 08-11-2021
Reageer voor 30-11-2021
Nummer 72541

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland