Verzorgende IG – Flexpool voor de avond, nacht en weekend
Atlant

Functieomschrijving

Zelf aan het roer! Bepaal jij graag jouw eigen werktijden en dagen en vind jij de balans tussen werk en privé erg belangrijk? Dan is onze flexpool dé plek voor jou. Atlant heeft ruimte voor een

Verzorgende IG – Flexpool voor de avond, nacht en weekend
Kom jij ons team versterken
De flexpool geeft jou een eerste kennismaking met Atlant. Ben jij op je best in onverwachte en soms complexe situaties? Dan past werken met de doelgroep korsakov of huntington misschien wel bij jou. Of heb je meer aansluiting bij mensen die chronische psychiatrische verpleeghuiszorg nodig hebben? Verder bieden we dagelijks intensieve verpleeghuiszorg, zijn we gespecialiseerd in dementie en somatiek en bieden we kleinschalig wonen aan. Je krijgt alle ruimte om jou te ontwikkelen, in het tempo en de manier die bij jou past. We hebben ruimte voor meerdere verzorgenden IG zoals jij! Wij zoeken nu vooral mensen die de avond-, nacht- en weekenddiensten kunnen werken.
Samen met jou bekijken we welke dagen, diensten en locatie je het liefst zou willen werken en hoe dit passend is binnen de roosters. 

"Geweldig hoe ik mijn werk kan inrichten zoals ik dat wil en wat past bij mijn gezinssituatie. Daarnaast heb ik veel variatie in mijn werk, ik werk met verschillende doelgroepen met steeds weer andere collega's, heerlijk vind ik dat"
Wendy Severijns (verzorgende IG)

Wat ga je doen
Als verzorgende IG bied je zorg en verpleging in de woonsituatie. Je bent zichtbaar voor onze bewoners en maakt steeds de afweging wat je voor hen kunt betekenen. Hoewel de zorg en welzijn essentieel is, vragen we van jou ook juist een actieve houding in de begeleiding. Wil mevrouw Yilmaz liever nu met je wandelen dan gewassen worden omdat de zon zo lekker schijnt? Wil meneer Janssen om 24.00 uur naar bed?  Dan doen we dat gewoon. Mét jouw collega’s ga je die uitdaging aan en vier je samen de (kleine) successen. Jouw kennis en energie zet je, naast de individuele begeleiding, ook in bij het begeleiden van een groep bij de dagelijkse activiteiten. 


Vast al nieuwsgierig geworden hoe je dag als verzorgende IG eruit ziet bij Atlant? Kijk dan hier de volgende vlog:

Functie eisen

Wat neem jij mee
Allereerst een diploma verzorgende IG (niveau 3) 
Verder:
• Ben je bereid om onregelmatige diensten te draaien
• Ben je gewend om in mogelijkheden te denken en wil je je graag verder ontwikkelen; 
• Heb je een onbevooroordeelde blik en affiniteit met de doelgroepen; 
• Pas je je gemakkelijk aan en sta je stevig in je schoenen en denk je graag mee in ontwikkelingen.

Inschaling

Wat mag je van ons verwachten
We bieden jou een kans bij een werkgever die voor Topcare gaat. Verder: 
• Een contract voor een jaar met daarna de mogelijkheid voor een vast contract; 
• Mogelijkheden om parttime te werken (6 tot max 28 uur in de week); 
• Een goed bruto maandsalaris van maximaal € 2.845.21 (CAO VVT FWG 35); 
• Ruimte om jezelf te ontplooien en jezelf te zijn; 
• Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling; 
• Enthousiaste en betrokken collega’s; 
• Werken bij een vitale werkgever die bewust inzet op kwalitatief goed personeel.

Bijzonderheden

Wil jij verder? 
Stuur dan je actuele cv en korte motivatie via de knop “Solliciteren” of via de link: https://www.atlant.nl/vacature/verzorgende-ig-flexpool-voor-de-avond-nacht-en-weekend/. Solliciteer je liever via WhatsApp? App dan met 1 van onze recruiters.
Passende kandidaten worden binnen een week beantwoord en worden uitgenodigd voor een gesprek in Beekbergen. 

Vast al nieuwsgierig geworden naar Atlant als organisatie? Kijk dan hier

Heb je nog vragen? 
Bel of app dan Liesbeth Kiers (teamleider roosteren), 06 20 89 98 66 en Claudia Verheggen (recruiter)  06 82 52 69 43.
We horen graag jouw verhaal!

Type Vacature
Intern nummer 120-21
Organisatie Atlant
Locatie Atlant
Postcode 7300AA
Stad Apeldoorn
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Onregelmatig
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 14-12-2021
Reageer voor 01-02-2022
Ingangsdatum 14-12-2021
Nummer 73718
Doorsturen Bekijk PDF

Atlant

Bij Atlant geven we ruimte, letterlijk en figuurlijk. Voor ons is de mens namelijk het allerbelangrijkste. Elk mens is prachtig. Kwetsbare mensen ondersteunen wij. Dat is ons bestaansrecht. Wij doen dit aandachtig, uit volle overtuiging, recht uit het hart! Onze medewerkers zijn daarin cruciaal, zij zijn goud waard. Zij hebben tijd voor de ander, doen waar ze goed in zijn, spreken elkaar aan en groeien.

Vanuit 9 locaties (5 woonzorgcentra en 4 verpleeghuizen in Apeldoorn en Beekbergen) bieden onze medewerkers zorg, wonen en welzijn aan oudere mensen, aan mensen met het syndroom van Korsakov, mensen met de ziekte van Huntington, mensen met dementie of mensen die Chronisch Psychiatrische Verpleeghuiszorg nodig hebben. Voor de specifieke doelgroepen Korsakov en Huntington heeft Atlant het predicaat Topcare. Dit staat voor topzorg aan mensen met complexe aandoeningen die langdurig zorg nodig hebben. We doen onderzoek naar de ziekte, geven onze kennis door en koppelen scholing voor onze medewerkers aan de bevindingen

Atlant is ambitieus, we willen die topzorg én welzijn voor iedereen. Daarom zoeken we betrokken mensen die samen met ons die ambitie willen waarmaken. Op verschillende plekken binnen onze organisatie. Als je bij Atlant komt werken, verbind je je aan een organisatie waarin (door)leren en eigenaarschap een grote rol spelen. We werken hard, maar we hebben ook plezier. We organiseren jaarlijks diverse evenementen, voor bewoners en familie, voor medewerkers en vrijwilligers. We doen het samen.

Meer over Atlant