Verzorgende IG | Franciscus Kleinschalig
Zorggroep Sint Maarten

Bij Franciscus staan we volop in het leven en dat mag iedereen weten. De ‘reuring’ die onze bewoners en medewerkers creëren, is in de wijde omgeving bekend. Levensvreugde en vrijheid dragen we hoog in het vaandel en daarbij laten we ons inspireren door vijf eigenschappen die het leven zo de moeite waarde maken: eigenzinnigheid, respect, scherpte, nieuwsgierigheid en passie. De vacature is voor de afdeling Mozaïek bestaande uit 14 cliënten en 29 collega’s.

Met een enthousiaste club doorzetters proberen we voortdurend het verschil te maken in het leven van onze bewoners. Als verzorgende (IG) speel je hierin een belangrijke rol. Als verzorgende (IG) krijg je elke avond opnieuw de kans om onze cliënten te ondersteunen in hun huishouden, een fijne dag invulling en bij hun persoonlijke verzorging en verpleging.

Dit vragen we

Je beschikt over een diploma VIG. Daarnaast neem je een flinke dosis gezelligheid en je talent om samen te werken mee. Samen maak je het verschil in leven van je cliënten en elkaar. Je hebt een zorghart en vindt het geen probleem om zo nu en dan een collegiaal stapje extra te zetten.

We hebben veel te bieden

We bieden je een uitdagende baan en enthousiaste en gedreven collega’s in je team. Je krijgt de ruimte om je talenten te benutten en de mogelijkheid je verder te ontwikkelen.

Vanzelfsprekend kun je bij ons rekenen op uitstekende arbeidsvoorwaarden conform cao VVT. Jouw functie is ingedeeld in FWG-schaal 35 en je wordt aangemeld bij het pensioenfonds PFZW.

Onze extra's

Vitaliteit
Er is veel voor je geregeld, zodat je mentaal en lichamelijk vitaal blijft.

Persoonlijke ontwikkeling
Een leven lang leren op een leuke en aantrekkelijke manier.

Eindejaarsuitkering
Naast vakantiegeld in mei, ontvang je aan het eind van het jaar een eindejaarsuitkering.

Meerkeuzesysteem
Waarmee je met fiscaal voordeel producten en cadeaubonnen kunt kopen.

Tot slot

Om aan de slag te kunnen in de zorg is het belangrijk dat je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Als het klikt en je bij ons aan de slag gaat, vragen we je deze te overleggen. Natuurlijk betalen wij als werkgever deze kosten.

Vragen

Wil je weten of deze functie bij je past of wil je meer weten over het werk, het team of Zorggroep Sint Maarten? Bel met:

Marloes van Buren - Remerink, Lokaal manager, via 0620272384.

Type Vacature
Intern nummer FR-12
Organisatie Zorggroep Sint Maarten
Locatie Zorggroep Sint Maarten, Franciscus in Ootmarsum
Postcode 7631 AM
Stad Ootmarsum
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Nader te bepalen
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Wil je weten of deze functie bij je past of wil je meer weten over het werk, het team of Zorggroep Sint Maarten? Bel met: Marloes van Buren - Remerink, Lokaal manager, via 0620272384.
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 23-11-2022
Reageer voor 05-12-2022
Ingangsdatum 23-11-2022
Nummer 115745

Zorggroep Sint Maarten

Zorggroep Sint Maarten vindt dat ieder mens recht heeft op zorg, liefde en aandacht. Wij zien een maatschappij voor ons waarin mensen bewust in het leven staan en dat leven samen delen. In onze 15 woonzorgcentra en verpleegcentra, verspreid over het land, gaan onze 2.500 medewerkers en 1.700 vrijwilligers dagelijks uit van de kracht van mensen, hun mogelijkheden en hun talenten. En van de kracht van delen. Deel je leven! Zorggroep Sint Maarten biedt: - Wonen met zorg voor ouderen - Behandeling - Thuiszorg - Kraamzorg - Revalidatie

Meer over Zorggroep Sint Maarten