Verzorgende IG, Goor
Carintreggeland

Functieomschrijving

 •        Wil jij graag werken met cliënten met geheugenproblematiek?
 •        Ben jij iemand die houdt van samenwerken met collega’s?
 •        Weet jij wat cliënten waardevol vinden voor hun optimale woon- en leefomgeving?

Dan willen we jou graag!

Je komt als Verzorgende te werken in het team bij de locatie Stoevelaar, De Meene. Onze bewoners hebben onze zorg nodig omdat ze door lichamelijke klachten of geheugenproblemen niet meer zelfstandig kunnen wonen. Jij bent iemand die weet in te spelen op de belevingswereld van onze cliënten. Je bent oprecht geïnteresseerd in hun levensverhaal en jij bent iemand die blij wordt wanneer een cliënt zichtbaar geniet. In ons team van De Meene hebben we een goede sfeer en werken we als een hecht team. Je kwaliteiten worden gezien en ingezet. Hierbij is er ook ruimte voor je eigen ontwikkeling. Iedereen is gelijk. We werken nauw samen om de beste zorg te leveren.

De Meene is een huiskamer met 7 bewoners en maakt deel uit van de Molengaard. Molengaard bestaat uit:
Huiskamer Slag: 7 bewoners
Huiskamer Meene: 7 bewoners
Huiskamer Stuvelhof: 6 Bewoners

We hebben een vrij jong team met veel kennis en kunde in huis. Welzijn van onze bewoners staat hoog in het vaandel. Er is een brede zorgvraag, dus zeer afwisselend. We hebben ochtenddiensten (tussen 07.00 uur en 13.00 uur) en avonddiensten (tussen 17.00 uur en 21.30 uur). Er worden geen splitdiensten ingepland.

Heb jij (bijna) een Verzorgende IG diploma? Ook dan zouden we graag met je willen kennismaken!

Wie ben jij

 • Je bent gediplomeerd Verzorgende
 • Je bent zelfstandig en je houdt van afwisselende werkzaamheden
 • Je bent daadkrachtig en kunt beslissingen nemen wanneer nodig
 • Jij weet situaties goed in te schatten en kan als geen ander adequaat handelen op een moment als deze
 • Ervaring op gesloten PG is een pré

Je vindt bij ons

 • Een waardevolle manier om er te zijn voor onze cliënten
 • Er zijn tal van ontwikkelmogelijkheden; je kunt bij ons verdiepen in vakkennis, groeien in persoonlijke ontwikkeling. Er zijn veel mogelijkheden om verder opgeleid te worden!
 • Professionele, gedreven en enthousiaste collega’s
 • Salaris is conform CAO VVT FWG 35, met maximaal salaris van € 2.937,68 op basis van 36 uur per week . Afhankelijk van vooropleiding en werkervaring kan een afwijkend salaris worden overeengekomen
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een eindejaarsuitkering van 8,33%

Binnen Carintreggeland werken wij vanuit een duidelijk visie, namelijk een Waardevol Leven voor onze cliënten. Deze visie staat bij ons centraal en vinden wij erg belangrijk. Wat voor ons minstens zo belangrijk en ook onderdeel van onze visie is, is Waardevol Werken. 
Wij zijn van mening dat de beleving van Waardevol Werken een belangrijke voorwaarde is om de beste zorg te kunnen bieden en daarmee optimaal te kunnen bijdragen aan een Waardevol Leven voor onze cliënten.  
Carintreggeland heeft daarom als organisatie veel aandacht voor Waardevol Werken voor onze huidige collega’s én voor jou als toekomstige collega! Om dit te kunnen waarborgen biedt onze organisatie tal van mogelijkheden om dit te kunnen verwezenlijken.   
 
Zo vinden wij vanuit deze visie een goede werk- en privébalans erg belangrijk. Daarvoor zijn er in elke fase in jouw leven passende mogelijkheden.Wij stimuleren jou als medewerker om daarbij zelf de regie pakken over je leven en over je baan!  
Ook geven wij jou graag de gelegenheid én de verantwoordelijkheid om te leren en te ontwikkelen. Carintreggeland faciliteert, jij pakt het op. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de scholingen via ons leerplein.  
Dit alles doen we met de intentie jouw werkplezier te behouden of te verhogen. 

Interesse

Mail ons je CV en motivatie via de link en wij nemen contact met je op!

Heb je vragen over je sollicitatie of de procedure, neem dan contact op met de recruiters van Carintreggeland door te mailen naar [email protected]

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Bekijk de Visie Carintreggeland. Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina.

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen. 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Goor, Carintreggeland Huis De Stoevelaar
Postcode 7471AB
Stad Goor
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Mbo+
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij [email protected]
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 24-08-2022
Reageer voor 03-10-2022
Nummer 113442

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland