Verzorgende IG, Goor
Carintreggeland

Functieomschrijving

Ben jij gediplomeerd Verzorgende IG? 

 • Wil jij graag werken in een stabiel, warm team met ervaren zorgprofessionals als collega’s?
 • Je bent oprecht geïnteresseerd in je cliënt en natuurlijk ook in je collega’s 
 • Dan zijn we op zoek naar jou in ons team!

Voor de Stoevelaar afdeling Klaproos en Korenbloem zijn we op zoek naar een Verzorgende IG die van een uitdaging houdt.

Binnen onze afdeling de Korenbloem hebben we 11 bewoners (waarvan 1 crisisbed). Dit betreft een afdeling met loopcircuit. De Klaproos is een huiskamer naast de Korenbloem en deze heeft 9 bewoners.

Als verzorgende IG creëer je samen met je team een optimaal woon- en leefklimaat passend bij de wensen van de bewoner en de uitgangspunten van het huis. Je hebt oog voor de behoeften van de bewoners en reageert daarop. Je werkt altijd in teamverband en het is dus belangrijk dat je goed kan samenwerken met andere zorgprofessionals en mantelzorgers.  Je staat positief in het leven en je hebt humor. De bewoners weten dat ze op jou kunnen vertrouwen, je speelt echt een belangrijke rol in hun leven!

Ons team bestaat op de Korenbloem uit 20 medewerkers en op de Klaproos uit 14 medewerkers. Gemêleerd qua leeftijd en ervaring. En verschillende functie van Helpende tot aan Verpleegkundige. In onze huiskamer hebben we een gastvrouw in de ochtend- en avonduren voor toezicht en voor het verzorgen van ontbijt en in de avond voor koffie en activiteiten. Ons team is erg collegiaal, vriendelijk en flexibel. En omdat ons team wat groter is, werk je altijd samen met een andere collega in een dienst. Je staat dus nooit alleen. Ook zijn wij een team dat nieuwe collega’s opleidt. Dus wil jij hierin ook het verschil maken en jouw kennis en kunde delen? Kom maar op!

Onze diensten. Zo krijg je een mooi beeld.

Korenbloem
Overdag : 7 tot 10 uur en 7 tot 15 uur (2 lange dagdiensten)
Avond: 14.45 uur tot 22 uur en 15 uur tot 22.30 uur
Nacht: 22.30 uur tot 7.15 uur.

Klaproos
2 dagdiensten en 2 late diensten (7 en 8 uurs diensten)

Je werkt dus bijna nooit alleen (m.u.v. de nachtdienst). Daarbij is er veel contact met de huiskamer ernaast en wordt er over en weer ook hulp geboden. Je kan hierbij denken aan oplossen van dienste. Ook kun je in je dienst altijd terugvallen op het buurtteam.

Carintreggeland Huis de Stoevelaar in Goor biedt wonen met zorg in een mooi en comfortabel appartement. In een gezellige en veilige woonomgeving. De Stoevelaar biedt dagverzorging, tijdelijke zorg en verpleeghuiszorg. De Stoevelaar is een levendige en stijlvolle locatie aan de rand van Goor. De locatie is goed zichtbaar vanaf de Provinciale weg richting Markelo. Afhankelijk van de hoogte kijk je uit over het mooie Twentse landschap. De Stoevelaar grenst direct aan een bosrijk natuurgebied. Dit biedt volop gelegenheid tot wandelen. 

Wie ben jij

 • Je hebt een afgeronde Verzorgende IG opleiding
 • Je kunt zelfstandig werken en hebt ervaring met PG afdelingen
 • Je bent communicatief vaardig
 • Je houdt ervan om in een huiselijke werkomgeving te werken

Je vindt bij ons

 • Een waardevolle manier om van betekenis te zijn voor de cliënten
 • Er zijn tal van ontwikkelmogelijkheden. Je kunt je bij ons verdiepen in vakkennis, groeien in persoonlijke ontwikkeling en ook zijn er veel mogelijkheden om verder opgeleid te worden!
 • Beloning volgens CAO VVT FWG 35 maximaal € 2.937,68 bruto per maand op basis van 36 uur
 • Een zelf organiserend team dat jou graag wil verwelkomen
 • Een organisatie die open staat voor jouw bijdrage voor verbetering van de zorg 

Binnen Carintreggeland werken wij vanuit een duidelijk visie, namelijk een Waardevol Leven voor onze cliënten. Deze visie staat bij ons centraal en vinden wij erg belangrijk. Wat voor ons ook minstens zo belangrijk is en onderdeel van onze visie, dat is Waardevol Werken voor jou als onze collega! 

Wij zijn van mening dat de beleving van Waardevol Werken voor jou als collega een belangrijke voorwaarde is om de beste zorg te kunnen bieden. Vanuit die beleving kunnen we optimaal bijdragen aan een Waardevol Leven voor onze cliënten. Carintreggeland heeft daarom als organisatie veel aandacht voor Waardevol Werken voor onze huidige collega’s én voor jou als toekomstige collega! 

Om dit te kunnen waarborgen biedt onze organisatie tal van mogelijkheden om dit te kunnen verwezenlijken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan scholingen via ons leerplein. Natuurlijk vinden wij een goede werk- en privébalans ook erg belangrijk, want voor elke fase in jouw leven zijn er passende mogelijkheden. 

Als medewerker kun je zelf de regie pakken over je leven en over je baan. Daarin heb jij zelf een belangrijke rol! Wij geven je graag de gelegenheid én de verantwoordelijkheid om te leren en te ontwikkelen. Dat doen we met de intentie jouw werkplezier te behouden of te verhogen. En dat is belangrijk! Kom jij waardevol werken bij Carintreggeland?  

Bijzonderheden

Interesse

Wil jij graag onderdeel zijn van ons team én onze mooie organisatie? Solliciteer dan via de sollicitatieknop! 

Heb je vragen over je sollicitatie of de procedure, neem dan contact op met de recruiters van Carintreggeland door te mailen naar [email protected]

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Bekijk de Visie Carintreggeland.

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram. Hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina.

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen. 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Goor, Carintreggeland Huis De Stoevelaar
Postcode 7471AB
Stad Goor
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij [email protected]
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 08-11-2022
Reageer voor 16-12-2022
Nummer 115355

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland