Verzorgende IG, Goor
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Ben jij gediplomeerde Verzorgende IG? 
 • Wil jij graag werken in een stabiel, warm team met ervaren zorgprofessionals als collega’s?
 • Je bent oprecht geïnteresseerd in je cliënt en natuurlijk ook in je collega’s 

Dan zijn we op zoek naar jou in ons team!

Voor de Stoevelaar afdeling Korenbloem zijn we op zoek naar een Verzorgende IG die van een uitdaging houdt. 
Binnen onze afdeling de Korenbloem hebben we 11 bewoners (waarvan 1 crisisbed). Dit betreft een afdeling met loopcircuit.

Als verzorgende IG creëer je samen met je team een optimaal woon- en leefklimaat passend bij de wensen van de bewoner en de uitgangspunten van het huis. Je hebt oog voor de behoeften van de bewoners en reageert daarop. Je werkt altijd in teamverband en het is dus belangrijk dat je goed kan samenwerken met andere zorgprofessionals en mantelzorgers. Je staat positief in het leven en je hebt humor. De bewoners weten dat ze op jou kunnen vertrouwen, je speelt echt een belangrijke rol in hun leven!

Ons team bestaat op de Korenbloem uit 20 medewerkers. Gemêleerd qua leeftijd en ervaring. En verschillende functies van Helpenden tot aan Verpleegkundigen. In onze huiskamer hebben we een gastvrouw in de ochtend- en avonduren voor toezicht en voor het verzorgen van ontbijt en in de avond voor koffie en activiteiten. Ons team is erg collegiaal, vriendelijk en flexibel. Omdat ons team wat groter is, werk je altijd samen met een andere collega in een dienst. Je staat dus nooit alleen. Ook zijn wij een team dat nieuwe collega’s opleidt. Dus wil jij hierin ook het verschil maken en jouw kennis en kunde delen? Kom maar op!

Onze diensten. Zo krijg je een mooi beeld.
Overdag :
7.30 tot 12.30 en 7:00 tot 15:00 uur (2 lange dagdiensten)
Avond:
14.45 uur tot 22:00 uur en 15:00 uur tot 22.30 uur
Nacht:
22.30 uur tot 7.15 uur

Je werkt dus bijna nooit alleen (m.u.v. de nachtdienst). Daarbij is er veel contact met de huiskamer ernaast en er wordt over en weer ook hulp geboden. Je kan hierbij denken aan oplossen van diensten. Bovendien kun je altijd terugvallen op het buurtteam.

Wie ben jij

 • Je hebt een afgeronde Verzorgende IG opleiding
 • Je kunt zelfstandig werken en hebt ervaring met PG afdelingen
 • Je bent communicatief vaardig
 • Je houdt ervan om in een huiselijke werkomgeving te werken

Je vindt bij ons

 • Een waardevolle manier om van betekenis te zijn voor de cliënten
 • Er zijn tal van ontwikkelmogelijkheden; je kunt je bij ons verdiepen in vakkennis, groeien in persoonlijke ontwikkeling en er zijn ook veel mogelijkheden om verder opgeleid te worden!
 • Beloning volgens CAO VVT FWG 35 maximaal € 3.025,81 bruto per maand op basis van 36 uur
 • Een zelforganiserend team dat jou graag wil verwelkomen
 • Een organisatie die open staat voor jouw bijdrage voor verbetering van de zorg 

Wij geloven in waardevol leven en waardevol werken. Ben je nieuwsgierig wat dit betekent? Daar vertellen we graag meer over!   

Tijd voor je gezin, je hobby én je uren maken? Daar helpen wij jou bij. Samen met jou zorgen we voor een goede werk-privé balans. Met de Ipad kun je makkelijk en snel je werk doen. Die krijg je dus gewoon bij ons. Technologische ondersteuning om jou én de cliënt te ondersteunen, check!  
Carintreggeland maakt het je zo makkelijk mogelijk met digitale middelen. Zo kun jij zorg leveren en dit is toch waar we voor staan?  

In jouw vak is het bijhouden van kennis heel belangrijk. Dit is waardevol, en kun je doen wanneer het jou uitkomt. Ons leerplein staat bomvol leerzame e-learnings en trainingen, speciaal voor jou. Ook bieden we diverse mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Tenminste, wanneer je daar behoefte aan hebt. Want wanneer jij lekker in je vel zit, en goed gefaciliteerd wordt,  krijgen de cliënten het waardevolle leven dat zij verdienen!  

Kom jij ook Waardevol Werken bij Carintreggeland?   

Bijzonderheden

Interesse

Wil jij graag onderdeel zijn van ons team én onze mooie organisatie? Solliciteer dan via de sollicitatieknop! 

Heb je vragen over je sollicitatie of de procedure neem dan contact op met de recruiters van Carintreggeland door te mailen naar [email protected]

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Bekijk de Visie Carintreggeland

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En check ook eens onze Facebook pagina 

Om bij ons aan de slag te kunnen is het belangrijk dat je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Als het klikt en je bij ons aan de slag gaat, zullen we jou een aanvraagformulier sturen. Natuurlijk betalen wij als werkgever deze kosten terug. 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Goor, Carintreggeland Huis De Stoevelaar
Postcode 7471AB
Stad Goor
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 16
Uren tot 16
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij vac[email protected]
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 17-05-2023
Reageer voor 17-06-2023
Nummer 119395

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland