Verzorgende IG, Hengelo gld
Markenheem

Functieomschrijving

En wil jij dat onze bewoners genieten van het leven in onze locaties?
Bij Markenheem kom je thuis! #thuisindezorg

Dichtbij & Vakmanschap

We staan midden in de samenleving en zijn betrokken bij onze bewoners en hun familie. Voor al onze locaties zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s. In onze zorgverlening zetten we de bewoner centraal om samen meer kleur te geven aan de laatste fase van hun leven. Bewoners krijgen persoonlijke aandacht, zorg op maat en voelen zich daardoor thuis bij Markenheem. Iedereen moet zich thuis voelen en zichzelf kunnen zijn. Dit geldt ook voor onze medewerkers.

Met goed opgeleide medewerkers en ervaren vrijwilligers bieden we elke dag hoogwaardige zorg aan onze cliënten. Als Verzorgende IG binnen onze woonlocaties, ben je verantwoordelijk voor het bieden van de benodigde zorg aan onze bewoners. Dit doe je op basis van een zorgplan en persoonlijke begeleiding op maat.

Bij Markenheem werken we vanuit het gedachtegoed positieve gezondheid. Zorg met aandacht, die afgestemd is op hun persoonlijke wensen en behoeften van onze cliënten. Zo bieden wij hen een prettig huis. We waarderen en respecteren de eigen levensstijl en individuele wensen van eenieder.

Betrouwbaar & Enthousiast

We zijn transparant, helder en duidelijk. Zowel naar onze bewoners, hun familie, de samenleving als naar elkaar. Afspraak is afspraak. Als de grootste werkgever in de ouderzorg van de regio Doetinchem kun je op ons rekenen. We bieden je volop kansen om jezelf binnen het vak te ontwikkelen en door te groeien.

We hebben hart voor ons werk en voor onze bewoners. Dat verwachten we uiteraard ook van jou, want jij bent:

  • Vriendelijk, tactvol en geduldig;
  • Een leuke, hulpvaardige en enthousiaste collega.

Functie eisen

  • Je hebt een diploma Verzorgende IG (niveau 3);
  • Je hebt ervaring met de doelgroep somatiek;
  • Je kunt goed communiceren, zowel mondeling als schriftelijk.
  • Je bent in staat op een creatieve, oplossingsgerichte manier te werk te gaan.

Inschaling

We hanteren de CAO Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg waarbij de arbeidsvoorwaarden uitstekend zijn geregeld. Je krijgt een prima salaris (schaal 35, € 1.960,02 – 2.845,21). Ook ligt er een pakket met secundaire arbeidsvoorwaarden voor je klaar:

  • 8% vakantiegeld;
  • 8,33% eindejaarsuitkering;
  • Pensioenopbouw;
  • Een MKSA-regeling (meerkeuze systeem arbeidsvoorwaarden) voor een fiets, tablet, jas of een opleiding naar keuze.

Wij bieden een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband. De contracturen zijn bespreekbaar.

Bijzonderheden

Voel jij je al thuis bij ons?

Laat ons weten wie je bent! Voor vragen of meer informatie kun je bellen of appen met onze HRM-afdeling via 06-86852647. Solliciteer via www.werkenbijmarkenheem.nl

Tot snel!

Type Vacature
Organisatie Markenheem
Locatie Markenheem, locatie de Bleijke
Postcode 7255DK
Stad Hengelo (Gld)
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Mirjam Lamers (Recruiter)
Functie(s) Verzorgende IG
Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 19-09-2021
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 31-10-2021
Nummer 69275
Doorsturen Bekijk PDF

Markenheem

Centra voor zorg en dienstverlening

Markenheem biedt verzorgingshuis- en verpleeghuiszorg aan 340 cliënten in vijf woonzorgcentra en aan ruim 1000 cliënten (huishoudelijke) zorg en verpleging thuis in de gemeenten Doetinchem en Bronckhorst. Ook dagactiviteit, tijdelijk verblijf en de verhuur van appartementen behoren tot ons aanbod.

We bieden kwalitatief hoogwaardige ouderenzorg die afgestemd is op de persoonlijke wensen en behoeften van onze cliënten. We willen dichtbij alle betrokken partijen staan waaronder onze cliënten, hun familie, (zorg)instellingen en andere stakeholders. We zijn een betrouwbare partner die met enthousiaste en vakkundige medewerkers ouderenzorg dichtbij levert. Samen zorgen we zo voor een ideale leefomgeving voor onze cliënten.

Meer over Markenheem