Verzorgende IG, Hengelo
Carintreggeland

Functieomschrijving

· Heb jij interesse voor zowel de lichamelijke als de mentale zorgvraag voor een cliënt?
· Heb jij een positieve levensinstelling met humor?
· Kun jij een luisterend oor bieden en iemand oprecht aandacht geven?

Dan zouden we jou graag willen toevoegen aan ons team!

Je komt als Verzorgende IG te werken op de splinternieuwe locatie Het Woolde in Hengelo. Het betreft een somatische verpleegafdeling waarbij je veelal de cliënten moet helpen met z’n tweeën; dus vaak sta je samen met je collega. Onder de bewoners zijn er ook een aantal met gedragsproblematiek aanwezig. Onze locatie is van alle gemakken voorzien.
Ons team typeert zich als jong en dynamisch, we durven te zeggen wat we denken en vinden het fijn dat jij als collega hier mee om kunt gaan. Openheid en eerlijkheid vinden we belangrijk, evenals een prettige sfeer op de werkvloer. Een fijne basis voor ons allemaal.

Carintreggeland biedt professionele ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, gezondheid en welzijn. De cliënt bepaalt, het is zijn leven tenslotte! Je wordt door Carintreggeland altijd optimaal ondersteund. Zo krijg je bijvoorbeeld je eigen iPad. We zijn de grootste zorgorganisatie van Twente. Toch zijn we ook klein door onze lokale aanwezigheid. We hebben een grote betrokkenheid in de organisatie en veel persoonlijke aandacht. Door de grootte van onze organisatie hebben we tal van mogelijkheden om door te ontwikkelen en door te groeien!

Wie ben jij?

· Je bent gediplomeerd Verzorgende IG niveau 3
· Je durft je mening te geven en te benoemen waar het om draait
· Je bent sociaal vaardig en luistert écht naar de cliënt
· Je weet cliënten professioneel aan te spreken op hun gedrag
· Jij weet situaties goed in te schatten en kan als geen ander adequaat handelen op een moment dat dit nodig is
· Je werkt graag samen met je collega zorgprofessionals

Je vindt bij ons

· Een waardevolle manier om van betekenis te zijn voor de cliënten
· Tal van ontwikkelmogelijkheden; je kunt bij ons verdiepen in vakkennis, groeien in persoonlijke ontwikkeling en ook zijn er veel mogelijkheden om verder opgeleid te worden!
· Professionele, gedreven en enthousiaste collega’s
· Beloning volgens CAO VVT FWG 35; maximaal € 2.762,34 bruto per maand op basis van 36 uur. Afhankelijk van vooropleiding en werkervaring kan een afwijkend salaris worden overeengekomen
· Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Bijzonderheden

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Kijk hier

Vanwege de maatregelen in de aanpak van het coronavirus (COVID-19) kan het zijn dat een eerste kennismaking plaatsvindt door middel van videobellen. Bijvoorbeeld via WhatsApp. We doen ons uiterste best om jouw sollicitatieprocedure zo goed mogelijk te laten verlopen, zodat we je snel mogen verwelkomen als nieuwe collega!

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen.

Type Werkplein
Intern nummer 21-059
Organisatie Carintreggeland
Locatie Hengelo, Carintreggeland Huis Het Woolde
Postcode 7555DR
Stad Hengelo
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Brigitte Hoogerbrugge (06-34357812) of Anouk Vossebeld (06-50171614)
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 26-04-2021
Reageer voor 01-06-2021
Nummer 67378

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland