Verzorgende IG, Hengelo
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Zoek jij een fijn team om te werken als verzorgende IG?
 • Weet jij de zorg om een cliënt goed te regelen? 
 • Wil je graag 24 uur werken op een afdeling verzorgd wonen? 

Dan willen we jou graag in ons team!

Onze gezellige afdeling Smeenk op Humanitas zoekt een nieuwe enthousiaste collega! Het betreft een afdeling verzorgd wonen. Wat houdt verzorgd wonen in?  Dit houdt in dat hier cliënten wonen met diverse ziektebeelden; van beginnend dementerend, psychogeriatrie tot cliënten met somatische klachten.

Samen met een gezellig team collega’s die erg begaan zijn met elkaar zorgen we voor onze cliënten. We starten met 4 collega’s op onze etage en ieder doet zijn/haar eigen werkzaamheden. We hebben een groot team met collega’s dus je werkt met veel diverse mensen samen, wat maakt dat elke dag weer anders is en je nooit alleen werkt!

Ons team is erg divers, we hebben in totaal 15 collega’s; gevarieerd van mensen die hier al jaren werken en heel ervaren zijn tot collega’s die nog maar net zijn begonnen en jong zijn. Zo vind je altijd wel met iemand aansluiting. Tevens werken we veel samen met andere afdelingen. Kom jij gezellig met ons (samen)werken?

Als verzorgende IG heb jij een verantwoordelijke en zelfstandige baan waarbij je helpt met de zorg voor onze bewoners. We stemmen de zorg af op de wensen en behoeften van de cliënt. Iedere bewoner heeft weer een andere zorgvraag, waarbij dagelijks veel verpleegtechnische handelingen noodzakelijk zijn. Je bent belangrijk in het leven van onze cliënten, mede door jouw warme en professionele manier van handelen  kunnen zij bij ons een waardevol leven leiden.  

Wie ben jij

 • Je bent gediplomeerd verzorgende IG (niveau 3)    
 • Je hebt ruime ervaring in de praktijk
 • Je bent sociaalvaardig en positief ingesteld 
 • Je omschrijft jezelf als flexibel en je bent een aanpakker!
 • Je kunt goed luisteren en echt contact maken met cliënten en collega’s
 • Je bent daadkrachtig en kunt beslissingen nemen wanneer nodig  
 • Jij bent de welkome toevoeging aan ons leuke team! 

Je vindt bij ons

 • Een vast contract, klaar om door jou getekend te worden!
 • Professionele, gedreven en enthousiaste collega’s  
 • Salaris is conform CAO VVT FWG 35 met maximaal € 3.025,81 bruto per maand op basis van 36 uur
  Afhankelijk van vooropleiding en werkervaring kan een afwijkend salaris worden overeengekomen 
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden  
 • 8,33% eindejaarsuitkering en 8% vakantietoeslag


Wij geloven in waardevol leven en waardevol werken. Ben je nieuwsgierig wat dit betekent? Daar vertellen we graag meer over!   
Tijd voor je gezin, je hobby én je uren maken? Daar helpen wij jou bij. Samen met jou zorgen we voor een goede werk-privé balans. Met de Ipad kun je makkelijk en snel je werk doen. Die krijg je dus gewoon bij ons. Technologische ondersteuning om jou én de cliënt te ondersteunen, check!  
Carintreggeland maakt het je zo makkelijk mogelijk met digitale middelen. Zo kun jij zorg leveren en dit is toch waar we voor staan?  

In jouw vak is het bijhouden van kennis heel belangrijk. Dit is waardevol, en kun je doen wanneer het jou uitkomt. Ons leerplein staat bomvol leerzame e-learnings en trainingen, speciaal voor jou.  

Ook bieden we diverse mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Tenminste, wanneer je daar behoefte aan hebt.  

Want wanneer jij lekker in je vel zit, en goed gefaciliteerd wordt, krijgen de cliënten het waardevolle leven dat zij verdienen!  

 Kom jij ook Waardevol Werken bij Carintreggeland?   

Bijzonderheden

Interesse

Heb je nog vragen? Je kunt ons altijd mailen: [email protected]  

We zijn ook erg trots op ons mooi filmpje van één van onze collega's, die kun je hier bekijken.

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina 

Om in de zorg aan de slag te kunnen is het belangrijk dat je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Als het klikt en je bij ons aan de slag gaat, zullen we jou een aanvraagformulier sturen. Natuurlijk betalen wij als werkgever deze kosten terug.

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Hengelo, Carintreggeland Huis Humanitas
Postcode 7552DN
Stad Hengelo
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij [email protected]
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 27-02-2023
Reageer voor 01-04-2023
Nummer 117417

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland