Verzorgende IG | Maartje Thuiszorg in Tubbergen
Zorggroep Sint Maarten

Ben je opgeleid tot Verzorgende IG, wil je graag (weer) in de zorg aan de slag en denk je in mogelijkheden?
Zelf denken we dan aan naast je studie, herintreder, zij-instromer, naast je huidige baan maar als volledige baan zijn juist meer uren ook zeker bespreekbaar. En……wie weet heb jij wel hele andere ideeën.

Kom er bij en bespreek ze met ons. Samen komen we er vast wel uit, eerst het besluit dan de obstakels! Meer weten? Lees dan even verder over wie we zijn, waar we voor gaan en staan en of we bij elkaar kunnen passen.

Deel jij het enthousiasme van je collega’s?

Met een enthousiaste club doorzetters proberen we voortdurend het verschil te maken in het leven van onze thuiszorg cliënten. Als verzorgende IG speel jij hierin een belangrijke rol. In deze uitdagende functie krijg je elke dag opnieuw de kans om persoonlijke en mensgerichte zorg en verpleging te verlenen aan mensen in de wijken in Tubbergen. De eigen regie van onze bewoners staat hierbij centraal.

Plezier!

Goed zijn in je werk is één ding, doen wat je leuk vindt en waar je passie voor hebt is minstens zo belangrijk. Bij Zorggroep Sint Maarten krijg je volop de ruimte om nieuwe dingen uit te proberen en jezelf verder te ontwikkelen. We proberen voortdurend het beste uit elkaar te halen en zetten graag een stapje extra voor elkaar.

Hier staan we voor

Deel je leven is de belofte van Zorggroep Sint Maarten. We kiezen er bewust voor ons leven te delen met anderen omdat we beseffen en ervaren hoe waardevol dat is. Een gedeeld leven is een gelukkiger
leven. Herken jij jezelf in de kernwaarden die hierbij horen?

 • Zijn
  Ons leven doet ertoe, we mogen zijn wie we zijn en we zijn er voor elkaar.
 • Ontplooiend
  We zijn erop gericht dat mensen zoveel mogelijk doen wat ze kunnen en willen doen; we kijken altijd wat er beter kan en geven niet snel op.
 • Vitaal
  We hebben zichtbaar plezier in ons werk, zijn energiek en kunnen goed omgaan met onverwachte situaties.
 • Dorps
  Tijd nemen voor een praatje en moeite voor elkaar doen vinden we vanzelfsprekend. We kennen elkaar, willen weten wat er speelt en zorgen ervoor dat iedereen zich thuis voelt.

Dit vragen we van jou:

 • natuurlijk beschik je over een diploma verzorgende IG
 • je vindt het vanzelfsprekend én leuk om samen te werken
 • je brengt niet alleen je talent maar ook een flinke dosis gezelligheid mee
 • je staat klaar voor een ander en zet graag een stapje extra als dat nodig is
 • je denkt graag in mogelijkheden en schroomt niet hierover het gesprek aan te gaan.

En dit hebben we voor jou in petto:

Vanzelfsprekend kun je bij ons rekenen op uitstekende arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT. Daarnaast kun je gebruikmaken van allerlei extra voorzieningen dat we vorm hebben gegeven in het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Zoals met fiscaal voordeel aanschaf van: een fiets, laptop, tablet, cadeaubon van Bol.com of Cool Blue.

Als we met elkaar in zee gaan krijg je bovendien volop de kans om nieuwe dingen te proberen, door te leren en het beste uit jezelf en anderen naar boven te halen.

Deze functie is ingeschaald in FWG 35. Min.€1.902,93 en max. €2.762,34 bruto per maand gebaseerd op een full time dienstverband en exclusief ORT.

Solliciteren?

Wil jij straks met net zo veel plezier naar je werk als je nieuwe collega’s? Aarzel dan niet en vul voor 11 november 2020 het sollicitatieformulier in. Twijfel je of deze functie bij je past of wil je meer weten over de inhoud, het team of de Zorggroep? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Melanie Hebels, teamcoach ambulante zorg, bel of whatsapp via: 06-22676916.

Voor vragen over de procedure kun je bovendien altijd terecht bij één van onze P&O-collega’s via 06-12083697.

Oh, en voordat we het vergeten…

Om aan de slag te kunnen in de zorg is het belangrijk dat je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Als het klikt en je bij ons aan de slag gaat, vragen we je deze te overleggen. Natuurlijk betalen wij als werkgever deze kosten.

Type Vacature
Intern nummer MA-30
Organisatie Zorggroep Sint Maarten
Locatie Maartje, Thuiszorg Tubbergen
Postcode 7651 LZ
Stad Tubbergen
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst in overleg
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Melanie Hebels, teamcoach ambulante zorg, bel of whatsapp via: 06-22676916. Voor vragen over de procedure kun je bovendien altijd terecht bij één van onze P&O-collega’s via 06-12083697.
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 14-10-2020
Reageer voor 11-11-2020
Ingangsdatum 14-10-2020
Nummer 55396

Zorggroep Sint Maarten

Zorggroep Sint Maarten vindt dat ieder mens recht heeft op zorg, liefde en aandacht. Wij zien een maatschappij voor ons waarin mensen bewust in het leven staan en dat leven samen delen. In onze 15 woonzorgcentra en verpleegcentra, verspreid over het land, gaan onze 2.500 medewerkers en 1.700 vrijwilligers dagelijks uit van de kracht van mensen, hun mogelijkheden en hun talenten. En van de kracht van delen. Deel je leven! Zorggroep Sint Maarten biedt: - Wonen met zorg voor ouderen - Behandeling - Thuiszorg - Kraamzorg - Revalidatie

Meer over Zorggroep Sint Maarten