Verzorgende IG, nachtdienst
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Ben jij verzorgende IG en kun jij jezelf omschrijven als een nachtvlinder? 
 • Ben jij doortastend, durf je beslissingen te nemen en werk je graag zelfstandig? 
 • Zoek je een functie voor 2 á 3 nachten per week? 

Dan komt het team van de Wellehof graag met jou in contact!

Onze zorglocatie De Wellehof vind je in het centrum van Rijssen. Onze locatie biedt zelfstandige woonruimte (totaal 24 appartementen) aan cliënten met een zorgvraag op het gebied van somatiek soms in combinatie met psychogeriatrie. Variërend tussen ZZP 4 tot ZZP 6.

Wij leveren 24-uurs zorg.  In de nachtdienst lever je passende zorg voor cliënten waarvan je van te voren al weet dat een zorgmoment in de late avond/ nacht vereist is. Natuurlijk komen er ook veel ongeplande zorgvragen op je af. Je weet soms niet wat de reden is dat iemand op een alarm heeft gedrukt, waardoor je voldoende ervaring nodig hebt om adequaat te kunnen handelen en beslissen indien nodig. Ons huis kent relatief ‘rustige nachten. Natuurlijk verloopt geen enkele nacht hetzelfde. Juist in de ‘onrustige nachten’ vind jij het fijn om er voor de cliënt te kunnen zijn! 

Als verzorgende IG in de nacht werk je zelfstandig, maar je bent nooit alleen. Jouw collega van de Nachtzorg Rijssen Buitengebied houdt ook kantoor op de Wellehof. 

Diensten zijn van 23.00 uur tot 07.00 uur.

Wil je nog meer weten? Heb je vragen? Neem gerust contact op en wij vertellen je graag meer. 

Wie ben jij

 • Je bent gediplomeer verzorgende IG
 • Jij bent op je best wanneer de zon onder gaat en bloeit op in de nacht
 • Je hebt werkervaring als verzorgende IG  
 • Je bent zelfstandig en je houdt van afwisselende werkzaamheden
 • Je bent daadkrachtig en kunt beslissingen nemen wanneer nodig 
 • Jij weet situaties goed in te schatten en kan als geen ander adequaat handelen op een moment als deze 

Je vindt bij ons

 • Een fijne baan voor 18 uur per week!
 • Een vast contract, want we zijn blij met jouw komst en verwelkomen jou met open armen
 • En niet alleen wij zijn blij, ook onze cliënten zijn blij dat je komt 
 • Een hele fijne werkomgeving en een team met hele leuke collega's
 • Beloning volgens CAO VVT, maximaal € 2.937,68 bruto per maand op basis van 36 uur.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering

Binnen Carintreggeland werken wij vanuit een duidelijk visie, namelijk een Waardevol Leven voor onze cliënten. Deze visie staat bij ons centraal en vinden wij erg belangrijk. Wat voor ons minstens zo belangrijk en ook onderdeel van onze visie is, is Waardevol Werken. 
Wij zijn van mening dat de beleving van Waardevol Werken een belangrijke voorwaarde is om de beste zorg te kunnen bieden en daarmee optimaal te kunnen bijdragen aan een Waardevol Leven voor onze cliënten.   
Carintreggeland heeft daarom als organisatie veel aandacht voor Waardevol Werken voor onze huidige collega’s én voor jou als toekomstige collega! Om dit te kunnen waarborgen biedt onze organisatie tal van mogelijkheden om dit te kunnen verwezenlijken.   
Zo vinden wij vanuit deze visie een goede werk- en privébalans erg belangrijk. Daarvoor zijn er in elke fase in jouw leven passende mogelijkheden.?Wij stimuleren jou als medewerker om daarbij zelf de regie pakken over je leven en over je baan!  
Ook geven wij jou graag de gelegenheid én de verantwoordelijkheid om te leren en te ontwikkelen. Carintreggeland faciliteert, jij pakt het op. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de scholingen via ons leerplein.  
Dit alles doen we met de intentie jouw werkplezier te behouden of te verhogen. 

Kom jij ook Waardevol Werken bij Carintreggeland? 

Interesse

Heb je interesse in deze functie?  
Mail ons je CV en motivatie via de sollicitatiebutton en wij nemen contact met je op! 

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Bekijk de Visie Carintreggeland

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina 

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen. 

Type Vacature
Organisatie Carintreggeland
Locatie Rijssen, Carintreggeland Huis Wellehof
Postcode 7462GE
Stad Rijssen
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 18
Uren tot 18
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij [email protected]
Functie(s) Verzorgende IG
Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 22-07-2022
Reageer voor 31-08-2022
Nummer 112793

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland