Verzorgende IG, PG afdeling, Almelo
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Haal jij energie uit het werken op een PG afdeling?
 • Word jij enthousiast van het bieden van belevingsgerichte zorg?
 • Weet jij de zelfredzaamheid van bewoners te stimuleren?

Herken jij jezelf in deze punten? Lees dan snel verder.

Als collega verzorgende IG kom jij te werken binnen de locatie Eugeria. Je gaat aan het werk op woning 96 of/en woning 98. Dit is een kleinschalige woongroep met 6 bewoners per woning, waarin cliënten wonen die te maken hebben met geheugenproblematiek. Dit maakt dat jij in bepaalde situaties creatief zal moeten schakelen en belevingsgerichte zorg zal bieden. Door de kleinschalige woongroepen krijg je de mogelijkheid om de bewoner goed te leren kennen en kom jij precies te weten wat hij nodig heeft. Hier pas je dan ook de zorg aan. Zorg op maat noemen we dat! En ook voor jou leuk om te weten; geen dag is hetzelfde! 

In jouw functie ben jij iemand die enthousiast wordt om nieuwe zaken op te pakken. Werk zie jij liggen en dit communiceer je richting het team. Verder ben je flexibel en gaat een uitdaging niet uit de weg. Jij weet als geen ander wat de functie als verzorgde IG inhoudt, dus daarom zal ik het kort houden.

Jouw taken bestaan uit het geven van ADL zorg, medicatie, koken en het verzorgen van de was. Ook waarborg jij voldoende dagstructuur voor jouw clienten, want dit draagt bij aan de hoge kwaliteit en een waardevol leven. Stel jezelf nou eens voor; je bent op leeftijd, hebt zorg nodig en hebt te maken met geheugenproblematiek. Hoe belangrijk is een duidelijke structuur van de dag in dit geval voor jou? Heel belangrijk, toch?

Wie ben jij

 • Jij hebt jouw diploma Verzorgende IG
 • Of je bent student in jouw laatste leerjaar
 • Je krijgt energie van een uitdaging op de werkvloer
 • Warme zorg en belevingsgericht werken is voor jouw belangrijk in je werk
 • Jij staat stevig in jouw schoenen en omschrijft jezelf als een échte kartrekker!

Je vindt bij ons

 • Direct vanaf jouw start een vast dienstverband, fijn toch?
 • Een mooie werkplek met leuke collega’s
 • Werkplek die gehoor geeft aan jouw wensen en ambities
 • Salaris CAO VVT, FWG 35 maximaal € 3.025,81 bruto per maand op basis van 36 uur
 • Structurele eindejaarsuitkering van 8,33% en 8% vakantietoeslag

Wij geloven in waardevol leven en waardevol werken. Ben je nieuwsgierig wat dit betekent? Daar vertellen we graag meer over!   

Tijd voor je gezin, je hobby én je uren maken? Daar helpen wij jou bij. Samen met jou zorgen we voor een goede werk-privé balans. Met de Ipad kun je makkelijk en snel je werk doen. Die krijg je dus gewoon bij ons. Technologische ondersteuning om jou én de cliënt te ondersteunen, check!  
Carintreggeland maakt het je zo makkelijk mogelijk met digitale middelen. Zo kun jij zorg leveren en dit is toch waar we voor staan?  

In jouw vak is het bijhouden van kennis heel belangrijk. Dit is waardevol, en kun je doen wanneer het jou uitkomt. Ons leerplein staat bomvol leerzame e-learnings en trainingen, speciaal voor jou.  

Ook bieden we diverse mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Tenminste, wanneer je daar behoefte aan hebt. Want wanneer jij lekker in je vel zit, en goed gefaciliteerd wordt, krijgen de cliënten het waardevolle leven dat zij verdienen!  

Kom jij ook Waardevol Werken bij Carintreggeland?   

Bijzonderheden

Interesse

Heb je nog vragen? Je kunt ons altijd mailen: [email protected]  

Of bel met onze collega Judith Hofman op tel: 06-82935578 voor inhoudelijke vragen.

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina 


Om in de zorg aan de slag te kunnen is het belangrijk dat je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Als het klikt en je bij ons aan de slag gaat, zullen we jou een aanvraagformulier sturen. Natuurlijk betalen wij als werkgever deze kosten terug. 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Almelo, Carintreggeland Huis Eugeria
Postcode 7602JT
Stad Almelo
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Judith Hofman op tel: 06-82935578
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 28-02-2023
Reageer voor 01-04-2023
Nummer 118173

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland