Verzorgende IG, PG afdeling, Hengelo
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Ben jij een verzorgende IG met affiniteit voor PG?
 • Omschrijf jij jezelf als flexibel en enthousiast?
 • Zoek jij een team met gezellige, vrolijke collega’s?

Dan willen we jou graag in ons team Madelief óf team Rozentuin!

Voor onze locatie Bellinckborg in Hengelo zijn wij op zoek naar een collega op onze PG afdeling. We hebben binnen Bellinckborg 5 afdelingen met daarop 6 bewoners per team. Jij wordt in een van deze teams ingedeeld, maar je wordt ook gevraagd om op andere afdelingen mee te helpen waar nodig.

Onze beide teams, Madelief en Rozentuin, kenmerken zich als een jong, leuk en dynamisch. We zijn flexibel en staan open voor feedback. We helpen elkaar en leren van elkaar. Regelmatig plannen we met elkaar leuke uitjes! Zo werken wij bij Bellinckborg! 

Als verzorgende IG heb jij een verantwoordelijke en zelfstandige baan waarbij je helpt met de zorg voor onze bewoners. We stemmen de zorg af op de wensen en behoeften van de cliënt. Iedere client heeft weer een andere zorgvraag, waarbij dagelijks veel verpleegtechnische handelingen noodzakelijk zijn. Je bent belangrijk in het leven van onze bewoners, mede door jouw warme en professionele manier van handelen  kunnen zij bij ons een waardevol leven leiden.  

Geen dag is bij ons hetzelfde, je maakt iedere keer weer iets anders mee. Een aantal bewoners zit graag op zijn/haar eigen kamer, andere bewoners zitten graag in de huiskamer. Hier kijken we televisie, lezen we de krant, doen we een spelletje én eten we samen. We koken elke avond zelf de maaltijden, hoe leuk en lekker is dat!
Bellinckborg is een mooi huis, heel centraal gelegen in Hengelo. De sfeer is goed! Wat het vooral leuk maakt om bij ons te komen werken is dat ons team heel gevarieerd is. We hebben in onze sub-teams helpenden, verzorgenden IG én verpleegkundigen. Voor de juiste dynamiek tussen de collega’s hebben we onlangs nieuwe teams samengesteld. Deze teams zijn volop in beweging om samen een fijn en sterk team te worden, waarin we jou nodig hebben! Het interessante is, dat deze teams elkaar nog helemaal moeten leren kennen. Hier gaan we op een leuke manier mee aan de slag, zodat we elkaar als team kunnen versterken én ondersteunen.

Heb jij nog een lekker recept die je aan onze bewoners wilt laten proeven?

Wie ben jij

 • Je bent gediplomeerd verzorgende niveau 3 (IG)
 • Je hebt werkervaring als verzorgende
 • Je bent 16 uur per week beschikbaar
 • Je bent daadkrachtig en kunt beslissingen nemen wanneer nodig 
 • Jij weet situaties goed in te schatten en kan als geen ander adequaat handelen op het moment dat dit nodig is 
 • En je zoekt een leuk team met collega's! 

Je vindt bij ons

 • Een vast contract!
 • Een leuk team collega’s en goede begeleiding
 • Beloning volgens CAO VVT, maximaal € 2.937,68  bruto per maand op basis van 36 uur. Afhankelijk van vooropleiding en werkervaring kan een afwijkend salaris worden overeengekomen 
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering
 • Je ontvangt van ons een iPad. We hebben Digicoaches in huis om je helemaal wegwijs te maken in het bedienen ervan; mocht je hier behoefte aan hebben.

Binnen Carintreggeland werken wij vanuit een duidelijk visie, namelijk een Waardevol Leven voor onze cliënten. Deze visie staat bij ons centraal en vinden wij erg belangrijk. Wat voor ons minstens zo belangrijk is, en ook onderdeel van onze visie; is Waardevol Werken voor jou als onze collega! Wij zijn van mening dat de beleving van Waardevol Werken voor jou als collega een belangrijke voorwaarde is om de beste zorg te kunnen bieden en zo te kunnen bijdragen aan een Waardevol Leven voor onze cliënten. Carintreggeland heeft daarom als organisatie veel aandacht voor Waardevol werken voor onze huidige collega’s én voor jou als toekomstige collega! 

Om dit te kunnen waarborgen biedt onze organisatie tal van mogelijkheden om dit te kunnen verwezenlijken, denk hierbij aan bijvoorbeeld; scholingen via ons leerplein. Natuurlijk vinden wij een goede werk- en privébalans ook erg belangrijk, want voor elke fase in jouw leven zijn er passende mogelijkheden. Als medewerker kun je zelf de regie pakken over je leven en over je baan. Daarin heb jij zelf een belangrijke rol! Leren en ontwikkelen is jouw verantwoordelijkheid en geeft meer plezier in je werk. En dat is belangrijk, een ander kun je namelijk niet veranderen, jezelf wel.  

Kom jij waardevol werken bij Carintreggeland?

Interesse

Heb je interesse in deze functie?  Solliciteer via de link.

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Bekijk de Visie Carintreggeland

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina 

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen. 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Hengelo, Carintreggeland Huis Bellinckborg
Postcode 7556HV
Stad Hengelo
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 16
Uren tot 16
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij [email protected]
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 16-05-2022
Reageer voor 15-06-2022
Nummer 109794

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland