Verzorgende IG, Rijssen
Carintreggeland

Functieomschrijving

Heb jij inlevingsvermogen en ben jij in staat om écht contact te maken met cliënten?
Weet jij de zorg om een cliënt goed te regelen?
Ben jij leergierig en heb jij een positieve levensinstelling met humor?

Dan willen we jou graag in ons team!

Voor onze locatie De Wellehof in Rijssen zijn we op zoek naar zorgtalent! De Wellehof is een huis met 24 appartementen centraal gelegen in Rijssen. BIJ ons wonen bewoners met somatische klachten zelfstandig in hun appartement. Wij leveren 24-uurs zorg. De zorg die wij leveren stemmen we altijd goed af op de wensen van onze cliënt. Naast het verlenen van goede zorg vinden wij het welzijn van onze cliënten net zo belangrijk. In ons huis worden dan ook veel leuke activiteiten georganiseerd. Ook hierin lever je als verzorgende een belangrijke bijdrage. Onze welzijnscoach is er om jou hierbij te ondersteunen, zodat jij je cliënt mede een waardevolle dag kan bezorgen.

Je komt te werken in een ervaren team met collega’s die net als jij daadkrachtig zijn, een mening durven te geven en werken vanuit het belang van de cliënt. Geen dag is bij ons hetzelfde, je maakt iedere keer weer iets anders mee. Je staat er gelukkig nooit alleen voor; alle diensten werken samen met een verzorgende en of verpleegkundige en daarnaast op sommige momenten ook met een Helpende. Zo kunnen we samen de passende zorg waarborgen. Bij ons kun je 20 tot 24 uur aan het werk. Omdat wij 24- uurs zorg leveren, werk je naast de ochtend en avonddiensten ook 3 tot 4 keer per maand een nachtdienst.

Carintreggeland biedt professionele ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, gezondheid en welzijn. De cliënt bepaalt, het is zijn leven tenslotte! We zijn de grootste zorgorganisatie van Twente. Toch zijn we ook klein door onze lokale aanwezigheid, we hebben een grote betrokkenheid in de organisatie en veel persoonlijke aandacht. Door de grootte van onze organisatie hebben we tal van mogelijkheden om door te ontwikkelen en door te groeien. Wil jij bijvoorbeeld graag starten met een BBL-traject voor Verpleegkundige? Ook dat kunnen wij je bieden op onze locatie de Wellehof!

Wie ben jij?

· Je bent gediplomeerd Verzorgende IG niveau 3
· Je durft je mening te geven en te benoemen waar iets om draait
· Je bent sociaal vaardig en luistert écht naar de cliënt
· Je weet cliënten professioneel aan te spreken op hun gedrag
· Jij weet situaties goed in te schatten en kan als geen ander adequaat handelen op het moment dat dit nodig is
· Je werkt graag samen met je collega zorgprofessionals

Je vindt bij ons

· Een waardevolle manier om van betekenis te zijn voor de cliënten
· Er zijn tal van ontwikkelmogelijkheden; je kunt bij ons verdiepen in vakkennis, groeien in persoonlijke ontwikkeling en we hebben zelfs de mogelijkheid om te starten met een BBL-traject voor Verpleegkundige niveau 4
· Professionele, gedreven en enthousiaste collega’s
· Salaris is conform CAO VVT FWG € 2.762,34 bruto per maand op basis van 36 uur. Afhankelijk van vooropleiding en werkervaring kan een afwijkend salaris worden overeengekomen
· Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Bijzonderheden

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Kijk hier

Vanwege de maatregelen in de aanpak van het coronavirus (COVID-19) kan het zijn dat een eerste kennismaking plaatsvindt door middel van videobellen. Bijvoorbeeld via WhatsApp. We doen ons uiterste best om jouw sollicitatieprocedure zo goed mogelijk te laten verlopen, zodat we je snel mogen verwelkomen als nieuwe collega!

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen.

Type Werkplein
Intern nummer 20-219
Organisatie Carintreggeland
Locatie Rijssen, Carintreggeland Huis Wellehof
Postcode 7462GE
Stad Rijssen
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 20
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Irma Schwering, telefoon 06 3434 3662 of mail I.Schwering@carintreggeland.nl
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 02-11-2020
Reageer voor 30-11-2020
Nummer 55756

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland