Verzorgende IG, Rijssen
Carintreggeland

Functieomschrijving

 •         Heb jij interesse voor zowel de lichamelijke als de mentale zorgvraag voor een bewoner? 
 •         Heb jij een positieve levensinstelling met humor? 
 •         Kun jij een luisterend oor bieden en iemand oprecht aandacht geven? 

Dan willen we jou graag in ons team! 

Voor onze locatie Eltheto in Rijssen zijn we op zoek naar zorgtalent! Eltheto is een kleinschalige zorglocatie op een levendige en sfeervolle locatie in Rijssen. Onze bewoners hebben onze zorg nodig omdat ze door lichamelijke klachten en/of geheugenproblemen niet meer zelfstandig kunnen wonen. De zorg die wij leveren stemmen we altijd goed af op de wensen van onze cliënt. Iedere bewoner heeft bij ons een eigen appartement. Alle maaltijden en koffiemomenten doen we zoveel mogelijk gezamenlijk in de centrale huiskamer, zodat een gezellige sfeer ontstaat.  

Je komt te werken in een ervaren team met collega’s die net als jij daadkrachtig zijn, een mening durven te geven en werken vanuit het belang van de bewoner. Geen dag is bij ons hetzelfde, je maakt iedere keer weer iets anders mee. Je staat er gelukkig nooit alleen voor; alle diensten werken we samen. Zo kunnen we samen de passende zorg waarborgen  

Wie ben jij

 •         De lieve collega die een glimlach tovert op de gezichten van onze cliënten 
 •         Je bent gediplomeerd Verzorgende IG niveau 3 
 •         Je durft je mening te geven en te benoemen waar iets om draait 
 •         Je bent sociaal vaardig en luistert écht naar de client 
 •         Jij weet situaties goed in te schatten en kan als geen ander adequaat handelen op een moment dat dit nodig is.
 •         Je werkt graag samen met je collega zorgprofessionals 

Je vindt bij ons

 •         Een waardevolle manier om van betekenis te zijn voor de cliënten 
 •         Er zijn tal van ontwikkelmogelijkheden; je kunt bij ons verdiepen in vakkennis, groeien in persoonlijke ontwikkeling. Ook zijn er veel mogelijkheden om verder opgeleid te worden! 
 •         Professionele, gedreven en enthousiaste collega’s 
 •         Beloning volgens CAO VVT FWG 35 
 •         Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Binnen Carintreggeland werken wij vanuit een duidelijk visie, namelijk een Waardevol Leven voor onze cliënten. Deze visie staat bij ons centraal en vinden wij erg belangrijk. Wat voor ons minstens zo belangrijk en ook onderdeel van onze visie is, is Waardevol Werken. 
Wij zijn van mening dat de beleving van Waardevol Werken een belangrijke voorwaarde is om de beste zorg te kunnen bieden en daarmee optimaal te kunnen bijdragen aan een Waardevol Leven voor onze cliënten.  
 
Carintreggeland heeft daarom als organisatie veel aandacht voor Waardevol Werken voor onze huidige collega’s én voor jou als toekomstige collega! Om dit te kunnen waarborgen biedt onze organisatie tal van mogelijkheden om dit te kunnen verwezenlijken.   
 
Zo vinden wij vanuit deze visie een goede werk- en privébalans erg belangrijk. Daarvoor zijn er in elke fase in jouw leven passende mogelijkheden.?Wij stimuleren jou als medewerker om daarbij zelf de regie pakken over je leven en over je baan!  
Ook geven wij jou graag de gelegenheid én de verantwoordelijkheid om te leren en te ontwikkelen. Carintreggeland faciliteert, jij pakt het op. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de scholingen via ons leerplein.  
Dit alles doen we met de intentie jouw werkplezier te behouden of te verhogen. 

Kom jij ook Waardevol Werken bij Carintreggeland?

Bijzonderheden

Interesse

Wil jij graag onderdeel zijn van ons team én onze mooie organisatie? Solliciteer dan via de link! 

Heb je vragen over je sollicitatie of de procedure, neem dan contact op met de recruiters van Carintreggeland door te mailen naar [email protected]

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Bekijk de Visie Carintreggeland.

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina.

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen. 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Rijssen, woonzorgcentrum Eltheto
Postcode 7461ER
Stad Rijssen
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 16
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij [email protected]
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 02-09-2022
Reageer voor 03-10-2022
Nummer 113706

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland