Verzorgende IG | Thuiszorg Laren Gelderland
Zorggroep Sint Maarten

Functieomschrijving

Kun jij niet wachten om je talenten in te zetten en het beste uit jezelf en een ander te halen? Dan zit je bij Zorggroep Sint Maarten op de juiste plek!

Wij bieden we je:

 • een uitdagende baan in een team vol enthousiaste collega’s
 • de kans om het verschil te maken in het leven van anderen
 • volop mogelijkheden om je talent in te zetten

Deel jij het enthousiasme van je collega's? 

Met een enthousiaste club doorzetters proberen we voortdurend het verschil te maken in het leven van onze ambulante cliënten. Als Verzorgende IG speel jij hierin een belangrijke rol. In deze uitdagende functie krijg je elke dag opnieuw de kans om persoonlijke en mensgerichte zorg en verpleging te verlenen aan cliënten in de wijken in Laren en Almen. De eigen regie van onze cliënten staat hierbij centraal.

Leuk!

Goed zijn in je werk is één ding, doen wat je leuk vindt en waar je passie voor hebt is minstens zo belangrijk.  Bij Zorggroep Sint Maarten krijg je volop de ruimte om nieuwe dingen uit te proberen en jezelf verder te ontwikkelen. We proberen voortdurend het beste uit elkaar te halen en zetten graag een stapje extra voor elkaar.

Hier staan we voor:

Deel je leven is de belofte van Zorggroep Sint Maarten. We kiezen er bewust voor ons leven te delen met anderen omdat we beseffen en ervaren hoe waardevol dat is. Een gedeeld leven is een gelukkiger leven. Herken jij jezelf in de kernwaarden die hierbij horen?

 • Zijn
  Ons leven doet ertoe, we mogen zijn wie we zijn en we zijn er voor elkaar.
 • Ontplooiend
  We zijn erop gericht dat mensen zoveel mogelijk doen wat ze kunnen en willen doen; we kijken altijd wat er beter kan en geven niet snel op.
 • Vitaal
  We hebben zichtbaar plezier in ons werk, zijn energiek en kunnen goed omgaan met onverwachte situaties.
 • Dorps
  Tijd nemen voor een praatje en moeite voor elkaar doen vinden we vanzelfsprekend. We kennen elkaar, willen weten wat er speelt en zorgen ervoor dat iedereen zich thuis voelt.

Dit heb je in je mars

 • natuurlijk beschik je over een diploma verzorgende IG;
 • je vindt het vanzelfsprekend én leuk om samen te werken;
 • je brengt niet alleen je talent maar ook een flinke dosis gezelligheid mee;
 • je staat klaar voor een ander en zet graag een stapje extra als dat nodig is;
 • je bent woonachtig in de regio en beschikt over eigen vervoer;
 • je kunt en wilt alle voorkomende diensten werken.

Dit hebben wij voor jou in petto

Vanzelfsprekend kun je bij ons rekenen op uitstekende arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT. Je functie is ingedeeld in FWG 35. We bieden je een parttime contract. Het aantal contracturen kan in onderling overleg worden vastgesteld, wat aansluit bij jou wensen en voorkeuren en onze mogelijkheden. Tevens kun je bij ons gebruikmaken van allerlei extra voorzieningen zoals:

 • aanmelding bij pensioenfonds PfZW;
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met mogelijkheid om met fiscaal voordeel een (elektrische) fiets, laptop, tablet of cadeaubon van Bol.com of Coolblue aan te schaffen of lidmaatschap van de sportschool of contributie van de sportschool te laten verrekenen;
 • korting op meerdere zorgverzekeringen.

Solliciteren?

Wil jij straks met net zo veel plezier naar je werk als je nieuwe collega’s? Aarzel dan niet solliciteer via onderstaande button.

Twijfel je of deze functie bij je past of wil je meer weten over de inhoud, het team of de Zorggroep? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Ayla Stoppels, teamcoach ambulante teams, via 06 - 229 29 036. Voor vragen over de procedure kun je bovendien altijd terecht bij één van onze HRM-collega’s via 06-12083697.

Oh, en voordat we het vergeten...

Om aan de slag te kunnen in de zorg is het belangrijk dat je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Als het klikt en je bij ons aan de slag gaat, vragen we je deze te overleggen. Natuurlijk betalen wij als werkgever deze kosten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Type Vacature
Intern nummer GL-02
Organisatie Zorggroep Sint Maarten
Locatie Zorggroep Sint Maarten, Regio Gelderland
Postcode 7241 AR
Stad Lochem
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Nader te bepalen
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Ayla Stoppels, teamcoach ambulant, via 06–22 92 90 36
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 28-12-2021
Reageer voor 01-04-2022
Ingangsdatum 28-12-2021
Nummer 65147

Zorggroep Sint Maarten

Zorggroep Sint Maarten vindt dat ieder mens recht heeft op zorg, liefde en aandacht. Wij zien een maatschappij voor ons waarin mensen bewust in het leven staan en dat leven samen delen. In onze 15 woonzorgcentra en verpleegcentra, verspreid over het land, gaan onze 2.500 medewerkers en 1.700 vrijwilligers dagelijks uit van de kracht van mensen, hun mogelijkheden en hun talenten. En van de kracht van delen. Deel je leven! Zorggroep Sint Maarten biedt: - Wonen met zorg voor ouderen - Behandeling - Thuiszorg - Kraamzorg - Revalidatie

Meer over Zorggroep Sint Maarten