Verzorgende IG, thuiszorg Lochem
Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Functieomschrijving

Je bent als verzorgende IG verantwoordelijk voor de ondersteuning van laag tot complexe en intensieve zorg aan cliënten thuis. Je geeft de cliënt voorlichting en advies m.b.t. zorgvragen en voert verzorgende en/of verpleegkundige handelingen uit, met als doel dat de cliënt zich zo lang mogelijk kan handhaven in de thuissituatie. De zorgplannen vormen de basis van je werk. Je zorgt ervoor dat deze aansluiten bij de behoefte van de cliënt en hebt regelmatig contact met de familie voor de afstemming van de optimale zorg in overleg met de wijkverpleegkundige. Je hebt regelmatig contact met de coördinator van jouw team.
Heb jij nog geen ervaring in de thuiszorg? Dat maakt voor ons niet uit, we laten je graag kennismaken met de thuiszorg van Marga Klompé!

Over ons

De speciale momenten, de moeilijke momenten, maar juist ook die ‘gewone’ werkmomenten die voor een beetje geluk zorgen. Dat doen we met een nuchtere aanpak, zoals we dat in onze regio gewend zijn. Zonder fratsen, maar mét een glimlach. Binnen Marga Klompé werken wij met taakvolwassen teams. Onder een taakvolwassen team verstaan wij een team, dat weet waar zij verantwoordelijk voor is, samen met elkaar die verantwoordelijkheid neemt en laat zien én tijdig hulp vraagt als dat nodig is. Binnen onze organisatie streven wij de volgende kernwaarden na: gelijkwaardigheid, veiligheid, betrouwbaarheid en solidariteit.

Kom je graag bij cliënten thuis en lever je graag zorg op maat, dan is de thuiszorg een geweldig uitdagende baan. Door thuis zorg te verlenen, kunnen cliënten langer in hun vertrouwde omgeving blijven wonen. Om hier een steentje aan bij te dragen, geeft een heel voldaan gevoel.

Functie eisen

Je diploma’s zijn op orde? Je beschikt over een MBO opleidingsniveau verzorgende IG niveau 3. Het rooster is een wisselend dienstenpatroon. Je bent in het bezit van een rijbewijs en auto. Ook vind je het leuk om zelfstandig op pad te gaan en bij verschillende cliënten thuis te komen en zorg te verlenen.
Je kunt werken met een Ipad of bent bereid om hier vaardig in te worden. Heb je geen ervaring in de thuiszorg? Dat maakt voor ons niet uit, we willen je graag laten kennismaken met de thuiszorg van Marga Klompé!

Inschaling

verzorgende IG
 schaal FWG 35 van de CAO VVT (€2.135,43 – €2.937,68)
 Uren in overleg, contract voor onbepaalde tijd
 8% vakantiegeld, en 8,3% eindejaarsuitkering
 fijne extra’s, zoals:
- een fietsplan en/of digitale middelen
- korting bij sportscholen
- collectieve zorgverzekering
- arrangementen voor schadeverzekeringen

Bijzonderheden

Heb je vragen?

Heb je inhoudelijke vragen of wil je eerst een kennismakingsgesprek? Neem dan even contact op met onze regiomanager thuiszorg, Henk Hogevonder via 06-51298753 of Marloes Morssink 06-13445586

Heb je een momentje?

Word jij enthousiast van deze vacature en zie jij jezelf bij ons werken? Dan nodigen we je van harte uit om zo snel mogelijk te solliciteren via onderstaande sollicitatiebutton! Heb je inhoudelijke vragen of wil je eerst een kennismakingsgesprek? Neem dan even contact op met onze regiomanager thuiszorg, Henk Hogevonder via 06-51298753 of Marloes Morssink 06-13445586

Type Werkplein
Intern nummer 336
Organisatie Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)
Locatie Marga Klompé regio Achterhoek
Postcode 7141 AN
Stad Groenlo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 17-02-2023
Reageer voor 30-04-2023
Ingangsdatum 28-11-2022
Nummer 115829

Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Acherhoek. Meer informatie op www.szmk.nl.

Meer over Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)