Verzorgende IG/ Verpleegkundige Almelo de Brouwerij
ZorgAccent

Functieomschrijving

Wil jij als verzorgende IG/verpleegkundige alle tijd hebben voor de kern van je vak: de zorg voor de cliënt? Kom dan werken in ons zelfsturend wijkteam De Brouwerij, locatie de Koppel in Almelo.
In de functie van verzorgende IG/ Verpleegkundige verpleeg en verzorg je cliënten in hun thuissituatie. Je voert een breedspectrum aan verpleegtechnische en verzorgende handelingen uit. Je komt werken in ons zelfsturende wijkteam de Brouwerij. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de volledige cliëntenzorg waaronder de intake, indicatiestellingen en het contact met andere eerste- en tweedelijns zorgverleners. Kortom, de coördinatie van het gehele zorgproces. Dat onze manier van werken zijn vruchten afwerpt, is wel gebleken. Op zorgkaartnederland.nl hebben wij een mooie cliënttevredenheidscore! Hier ga jij als verzorgende IG/ Verpleegkundige verder aan bijdragen!
Bij ZorgAccent houden wij van ons vak. In jouw functie staat de zorg richting de cliënt voorop. Daarnaast heb jij ook volop mogelijkheden om je te ontwikkelen door training of scholing te volgen. Ook kun je deelnemen aan diverse vakgroepen. Kortom; bij ZorgAccent sta je niet stil! Hoe we dit waarmaken? Onze teams opereren zelfstandig en alle afspraken gaan in onderling overleg. Als team ben je zelfverantwoordelijk voor het leveren van goede zorg. Daarom doe je bijvoorbeeld ook de roostering, planning, het opstellen van het assessment en het zorgplan van de cliënt. Jullie kiezen de beste vorm van overleg, de frequentie en de locatie. Je bent individueel met de cliënt aan het werk. Jij bepaalt welke zorg er nodig is, stemt dit af met jouw team en waar nodig met specialisten.

Solliciteren op deze vacature kan via onze site:

https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/verzorgende-ig-verpleegkundige-almelo-de-brouwerij/

 

https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/verzorgende-ig-verpleegkundige-almelo-de-brouwerij/

Functie eisen

Wil jij eigenaar zijn van het zorgproces en zelf actief mee denken? Dan pas jij bij ons! Kernwoorden die jou beschrijven zijn energiek, samenwerken en oppakken. Je bent flexibel met betrekking tot uren.
Daarnaast staat er op jouw CV:
• Diploma Verzorgende IG/Verpleegkundige niv. 4
• Werkervaring in de zorg is een pre

Solliciteren op deze vacature kan via onze site:

https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/verzorgende-ig-verpleegkundige-almelo-de-brouwerij/

Inschaling

Een functie in een zorgorganisatie die vooruitstrevend en vernieuwend is. Je kunt bezig zijn in de volle breedte van je vak. Je hebt alle vrijheid om in overleg met jouw teamleden taken op je te nemen. Wat je van ons kunt verwachten, is een hoge mate van vertrouwen!
Maar er is meer:
• Salaris afhankelijk van opleiding en ervaring ingeschaald conform de CAO VVT;
• Dienstverband voor onbepaalde tijd;
• Mobiele telefoon en iPad voor het werk;
• Een actieve personeelsvereniging en budget voor teamuitjes;
• Werktijden wisselen van 4 uur tot 8 uurs diensten.
Als wijkteam de Brouwerij werken wij binnen de locatie de Koppel "thuis in de koppel".
Cliënten en of huurders wonen binnen de Koppel met verschillende indicaties en dat geeft het werk een extra uitdaging en afwisseling.
Bij ZorgAccent kennen we een hoog niveau van digitalisering. Alle Verzorgenden IG, Verpleegkundigen en Wijkverpleegkundigen werken met een iPad. Niet alleen voor de cliëntadministratie maar óók om laagdrempelig met andere teams of de directie te communiceren.

Solliciteren op deze vacature kan via onze site:

https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/verzorgende-ig-verpleegkundige-almelo-de-brouwerij/

Bijzonderheden

Ons team is werkzaam binnen de muren van de Koppel. Team Brouwerij bestaat uit 9 collega’s van de leeftijd van 25 t/m 60+. We zijn een zelfsturend team met ieder zijn eigen taken en verantwoordelijkheden binnen het team. We bieden 24 uurs zorg dit houdt in dat we ook nachtzorg bieden. Elke collega draait alle diensten. Binnen team de Brouwerij hebben we enkele kamers waar ELV-laag complex en respijt zorg wordt geboden. Onze cliëntenbestand is dus erg divers. We zijn een enthousiast team die zich volledig inzet voor onze cliënten. Daarnaast hechten wij aan een goede sfeer en collegialiteit binnen ons team. Lijkt het je leuk kennis te maken met ons? Bel of mail gerust!

Solliciteren op deze vacature kan via onze site:

https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/verzorgende-ig-verpleegkundige-almelo-de-brouwerij/

Type Vacature
Organisatie ZorgAccent
Locatie ZorgAccent
Postcode 7604AD
Stad Almelo
Werkveld Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Functie(s) Verpleegkundige in de wijk
Verzorgende IG
Publicatiedatum 23-11-2021
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 12-12-2021
Nummer 73089
Doorsturen Bekijk PDF

ZorgAccent

Werken en zorgen in zelfsturende teams: een uitdaging voor zorgprofessionals. Als veelzijdige zorgorganisatie biedt ZorgAccent in haar werkgebied Noord West Twente & Salland dag en nacht verzorging, verpleging en gespecialiseerde zorg, bij mensen thuis of in een van onze woonzorglocaties. Om de mensen die zorg nodig hebben zo goed en persoonlijk mogelijke zorg te bieden, werken onze ruim 2100 zorgprofessionals (ondersteund door 1200 vrijwilligers) in zelfsturende teams. Een manier van werken en zorgen waarin jij jouw talenten volop kunt ontwikkelen. Een mooie uitdaging voor jou als professional: bij mensen thuis in de wijk of in een van onze Net als Thuis woonzorglocaties. Dus wil jij mensen ook laten ervaren hoe bijzonder onze zorg is? Solliciteer dan op een van onze vacatures!

Meer over ZorgAccent