Verzorgende IG, Winterswijk
Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Functieomschrijving

Over jou

Als zorgprofessional weet je natuurlijk dat ons werk echt doorpakken is. Intensief contact met bewoners, ondersteunen waar je kan. Maar bij ons sta je er niet alleen voor. Echt samenwerken in een sterk team is essentieel. Want als je met plezier naar je werk gaat, ben je op je best. Daar geloven we in. Dan kun je groeien en blijven ontwikkelen. Heb je een momentje om kennis te maken?

Over ons 

Nabij het centrum van Winterswijk en landelijk gelegen door het aangrenzende park, ligt woonzorgcentrum De Berkhof. Recent gebouwd (2012) voldoet het ruimschoots aan de eisen van deze tijd. De 36 appartementen kenmerken zich door een overzichtelijke bouw. Het woonzorgcentrum is kleinschalig van opzet, wat maakt dat cliënten zich snel op hun gemak voelen.
In De Berkhof wonen cliënten met een indicatie voor ZZP 4. Een vast team medewerkers werkt vanuit ‘belevingsgerichte zorg’. De medewerkers sluiten daarmee zoveel mogelijk aan bij de wensen en de beleving van de cliënten. Het is belangrijk dat de cliënten zoveel mogelijk de regie over hun leven houden.

Samen met onze medewerkers, vrijwilligers, mantelzorgers en partners zetten wij ons elke dag in om het beste uit elk moment te halen. Voor cliënten. En voor elkaar. De speciale momenten, de moeilijke momenten, maar juist ook die ‘gewone’ werkmomenten die voor een beetje geluk zorgen. Dat doen we met een nuchtere aanpak, zoals we dat in onze regio gewend zijn. Zonder fratsen, maar mét een glimlach. Binnen Marga Klompé werken wij met taakvolwassen teams. Onder een taakvolwassen team verstaan wij een team, dat weet waar zij verantwoordelijk voor is, samen met elkaar die verantwoordelijkheid neemt en laat zien én tijdig hulp vraagt als dat nodig is.

Functie eisen

Natuurlijk zijn diploma’s belangrijk. Je bent dan natuurlijk in het bezit van een MBO opleiding tot verzorgende niveau 3. Maar wat we nog belangrijker vinden is je enthousiasme. Durf je verantwoordelijkheid te nemen? Werk je vanuit innerlijke rust? Pak je nieuwe ontwikkelingen snel op? Dan ben je bij ons helemaal op je plek. Houd je ook nog van een open werksfeer en diversiteit in de zorg?

Inschaling

woonbegeleider/verzorgende
 schaal FWG 35 van de CAO VVT
 24 uur, arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd
 8% vakantiegeld, en 8,3% eindejaarsuitkering
 fijne extra’s, zoals:
- een fietsplan en/of digitale middelen
- korting bij sportscholen
- collectieve zorgverzekering
- arrangementen voor schadeverzekeringen

Bijzonderheden

Heb je vragen?

Bel dan even met Joris Schuurmans (regiomanager) via 0543- 546362 of mail naar [email protected]
Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met afdeling recruitment, bereikbaar op het nummer 06-82005970 (telefonisch of via de app) of per mail [email protected]

Heb je een momentje?

Dan gaan we graag het gesprek met je aan. Stuur je sollicitatie in via onderstaande sollicitatiebutton.

Type Werkplein
Intern nummer 317
Organisatie Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)
Locatie Marga Klompé locatie woonzorgcentrum de Berkhof
Postcode 7103VX
Stad Winterswijk
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 08-06-2022
Reageer voor 31-12-2022
Ingangsdatum 08-06-2022
Nummer 111560

Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Acherhoek. Meer informatie op www.szmk.nl.

Meer over Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)