Verzorgende IG ZGR Stevenserf Heeten
ZGR

Wat ga je doen?

Als het goed is hoeven wij jou niet uit te leggen wat de dankbare taken zijn van een Verzorgende IG. Door jouw opleiding, stage- en/of werkervaring heb jij vast al een goed beeld van deze functie.
Persoonlijke zorg en aandacht voor de cliënt. Daar draait het om in deze functie. Wij vinden dat goed luisteren naar de cliënt, aandacht hebben voor de beleving van het moment en gesprekken voeren met de cliënt een belangrijk onderdeel is van de functie, sterker nog, het belangrijkste onderdeel van de functie!

Jouw Team
Je bent werkzaam op Stevenserf, een PG afdeling waar bewoners wonen in een landelijke omgeving. Stevenserf bestaat uit drie kleinschalige woonvormen, de Beuk met 7 bewoners, de Eik met 7 bewoners en de Wilg met 8 bewoners. 
Je werkt in een team met gemotiveerde collega’s die gezamenlijk de kwaliteit van zorg en wonen waarborgen. Samenwerking in het team van Stevenserf is vanzelfsprekend, daarnaast is er verbinding met Stevenskamp.

Wil jij graag een gevoel krijgen bij het werken op Stevenserf? Dat kan! Wij nodigen je van harte uit om een dag mee te lopen in de zorg.
Wij laten jou dan met alle plezier ervaren hoe een dag eruit kan zien bij ons.

Hoe ziet onze ideale collega eruit?

Dat je in het bezit bent van een diploma Verzorgende IG is voor ons vanzelfsprekend als je op deze vacature wilt solliciteren.
Maar wat vinden wij nog meer belangrijk aan onze nieuwe collega?

Zelfstandig en teamplayer
Naast het feit dat je in deze functie zelfstandig moet kunnen werken, vinden wij het belangrijk dat je een teamplayer bent. Want “alleen ga je sneller, maar samen kom je verder”!
Je weet vast als geen ander dat het hard werken is in de zorg en daarom is het belangrijk dat je op elkaar kunt bouwen en weet dat er een team achter je staat om elkaar verder te helpen.

Communicatief sterk
Je hoort het zo vaak “communicatie is het toverwoord”. Of het nu gaat om communicatie richting cliënt of richting collega’s, wij vinden het belangrijk dat onze nieuwe collega goed kan communiceren. Hier draait alles om wanneer we onze cliënten goed willen ondersteunen en begeleiden. Maar wat is dan goed communiceren?
Door te zeggen wat je doet en te doen wat je zegt! Dit geeft een cliënt duidelijkheid en hierdoor kan hij/zij beter eigen keuzes maken en dus regie houden over eigen leven.

Samen verantwoordelijk
Doordat je wisselende diensten draait is het ook belangrijk dat je flexibel bent en je je samen met collega’s verantwoordelijk voelt voor een goede bezetting, zodat wij goede zorg richting cliënten kunnen waarborgen.

Digitaal vaardig
Digitalisering is een belangrijke ontwikkeling in de zorg. ZGR wil haar medewerkers stimuleren en faciliteren om zich digitaal te ontwikkelen. Niet alleen voor het overdragen van cliëntinformatie, het contact met betrokken partijen, maar ook om een cliënt te laten beeldbellen met familie of bijvoorbeeld urenregistratie. Het is daarom van belang dat je digitaal vaardig bent of de wil hebt dit te worden op korte termijn.   
Een klik
Maar het belangrijkste is natuurlijk dat er een klik is met elkaar. Wanneer je met elkaar en voor elkaar er iedere dag, met een lach op je gezicht, staat voor de cliënt, werkt dit in alles positief door. Samen ben je dan beter in staat in te spelen op vragen en wensen van de cliënt en motiveert en stimuleert ze om er samen een mooie dag van te maken!

Wat biedt ZGR jou?

We hebben een vacature voor 20 uur per week, wanneer je liever meer wilt werken gaan we hier graag met je over in gesprek.

Wanneer blijkt dat we een goede match hebben, bieden wij jou een contract voor onbepaalde tijd.

Ruimte voor jouw talenten

Wij doen meer dan ons best een goede werkgever te zijn. Zo zorgen wij voor afwisseling in je werkzaamheden, krijg je ruimte om je te ontwikkelen door mee te mogen denken over diverse onderwerpen en wordt er samen gekeken naar opleidingsmogelijkheden als je hiervoor open staat. Je komt in dienst bij ZGR, waarbij iedere locatie zijn eigen identiteit heeft. Voordeel hiervan is dat je ook eens kunt kijken hoe het op een andere locatie gaat.

En verder…
De functie van Verzorgende IG is ingedeeld conform CAO Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT) in functiegroep 35. Het bruto maandsalaris bedraagt, afhankelijk van ervaring, maximaal € 3025,81 op fulltime basis van een 36 urige werkweek.

Ook heb je recht op vakantiegeld in mei en een eindejaarsuitkering in de maand november.
Voor onze werknemers heeft ZGR korting op diverse schade- en zorgverzekeringen geregeld. Ook kun je fiscaal voordelig diverse artikelen aanschaffen zoals een fiets, telefoon, laptop of pc. Maar ook sportartikelen, een sportabonnement of vakbondscontributie.

Spreekt bovenstaande jou aan en heb je zin om bij ons aan de slag te gaan?

Dan nodigen we je van harte uit rechtstreeks te solliciteren op de vacature door te klikken op de button “solliciteren”.
De sluitingsdatum van deze vacature is 2 juni 2023 (of eerder wanneer de geschikte kandidaat ons al eerder gevonden heeft).

Voor de volledigheid willen we melden dat het aanleveren van een VOG, onderdeel is van de procedure.

Type Vacature
Organisatie ZGR
Locatie ZGR Stevenserf in Heeten
Postcode 8111PK
Stad Heeten
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 20
Uren tot 20
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Sandra van Bokhoven, tel. nr. 088 - 6564160 en Agnes Reimink, tel. nr. 088 - 6564040
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 12-05-2023
Ingangsdatum In overleg
Reageer voor 02-06-2023
Nummer 120025
Doorsturen Bekijk PDF

ZGR

“Je ziet aan mijn moeder dat ze zich thuis voelt. Wij worden als familie proactief betrokken bij de zorg voor onze moeder. Dat vind ik heel prettig. Wij weten precies wat mijn moeder bezighoudt.” Wie zijn wij? ZGR is een serviceorganisatie op het gebied van wonen, zorg en welzijn. Wij ondersteunen Sallandse senioren bij goed leven in eigen regie. Onze medewerkers bieden vanuit elke vraag aandacht, een luisterend oor, helpende handen en deskundige zorg. Ze zijn betrokken, deskundig, verantwoordelijk en ondernemend. Onze dienstverlening op het gebied van wonen, welzijn en zorg is zo flexibel dat iedere cliënt die ervaart als maatwerk.

Meer over ZGR