Verzorgende IG (24 - 28 uur per week Thuiszorg Deventer)
Zorggroep Solis

Functieomschrijving

Het is 7.30 uur. Je belt aan bij mevrouw Rooden. Zij krijgt ondersteuning bij het douchen en het verzorgen van een wond aan haar elleboog. Vanmorgen duurt het langer dan normaal voor ze de deur open doet. Je ziet dat ze moeilijk loopt en vraagt hoe dat komt. Mevrouw vertelt dat ze de avond ervoor een rare beweging heeft gemaakt en last heeft van de spieren in haar rug. Ze geeft aan veel pijn te hebben bij het opstaan. Je geeft mevrouw Rooden het advies om zelf de fysiotherapeut te bellen en te vragen om bij haar langs te komen om hier naar te kijken. Dit vindt ze fijn. Je helpt mevrouw met douchen en daarna verbind je de wond op haar elleboog. Je ziet dat de wond goed geneest en besluit in overleg met mevrouw Rooden om later met het specialistisch verpleegkundig team te overleggen of het behandelplan moet worden aangepast. Je adviseert mevrouw Rooden om het rustig aan te doen met haar rug en het warm te houden zodat haar spieren kunnen ontspannen.

Functie eisen

Profiel
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, betrokken collega die zelfstandig kan werken en een groot verantwoordelijkheidsgevoel heeft. Je kijkt altijd vanuit de mogelijkheden van de cliënt en beschikt over een gezonde dosis geduld en begrip. Je werkt samen maar ook zelfstandig. Je hebt regelmatig contact met andere disciplines, familie en mantelzorgers. Zorg verlenen doe je immers niet alleen. Je houdt het overzicht en kunt snel schakelen in de verschillende situaties. Als verzorgende IG ondersteun je bij de ADL en heb je de nodige kennis van de sociale kaart en verricht je de nodige verpleegtechnische handelingen. De zorg verandert door toenemende complexe zorgvragen en veranderende omstandigheden en wetgeving. Wij bieden een uitdagende functie waarbij we volop in ontwikkeling zijn om de zorg voor onze cliënt te vergroten. Een voorbeeld hiervan is de preventiezorg.

Je bent een bekwame verzorgende IG met affiniteit voor de ouderenzorg. Je hebt feeling met het bevorderen van de zelfmanagement. Je bent zelfverzekerd, zelfstandig, initiatiefrijk en je beschikt over goede communicatieve en probleemoplossende vaardigheden. Je bent bereid om onregelmatige diensten te werken. Kijk hier voor meer informatie over de thuiszorg.

Scholing
Wij werken met het Solis Leerplein, hier heb je gemakkelijk en snel in beeld wanneer je weer geschoold moet worden voor bijvoorbeeld één of meerdere voorbehouden of risicovolle handelingen. Ook zijn er allerlei e-Learning modules beschikbaar die je kunt volgen.

Inschaling

Salaris
Het salaris bedraagt maximaal € 2.668,93 bruto per maand bij een volledige werkweek (36 uur per week, FWG 35). De aanstelling is voor onbepaalde tijd met een proeftijd van twee maanden.

Bijzonderheden

Solliciteren?
Je kunt reageren via www.zorggroepsolis.nl/vacatures Een referentenonderzoek kan deel uitmaken van de selectieprocedure. Medewerkers hebben voorrang volgens interne procedure.

 

Meer informatie?
Neem contact op met Saskia van Denderen, verpleegkundig hoofd, via: 06- 830 336 86.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle nieuwe medewerkers die bij Zorggroep Solis in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Type Vacature
Intern nummer 71
Organisatie Zorggroep Solis
Locatie Zorggroep Solis in Deventer
Postcode 7413AP
Stad Deventer
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 13-03-2019
Reageer voor 09-04-2019
Ingangsdatum 13-03-2019
Nummer 44354

Zorggroep Solis

Zorggroep Solis verleent sinds 1267 zorg aan mensen in Deventer en omgeving. We weten de weg in de zorgwereld. Van begin tot begeleiding in de laatste levensfase. Tot Zorggroep Solis behoren: woonzorg- en revalidatiecentrum PW Janssen, De Bloemendal, Groote & Voorster, St Jurriën en Spikvoorde, Hospice de Winde, Ortis paramedische praktijken, Vte en Buro Saartje voor bemiddeling in huishoudelijke hulp. Zorggroep Solis heeft bovendien een chronische pijnkliniek en een centrum voor palliatieve dag- en intervalzorg.

Meer over Zorggroep Solis