Verzorgende IG (locatie Spikvoorde, 24-30 uur per week, Deventer)
Zorggroep Solis

Functieomschrijving

Om 7.00 uur begint je dienst en je komt op de afdeling. De overdracht van de nachtdienst geeft je inzicht in de werkzaamheden van die dag. Er moet een artsenvisite gelopen worden en er is een multidisciplinair overleg met alle betrokken disciplines. Je begint met de zorg aan de cliënten en werkt samen op met je collega’s. Je voert een geruststellend gesprek met mevrouw Hannink en biedt een luisterend oor aan de heer Ter Haar. Door je te verdiepen in de cliënt leer je deze echt kennen.  

Wij zijn op zoek naar een verzorgende IG die het fijn vindt om bij te dragen aan het leefplezier van de cliënten. Ben jij onze rots in de branding en help jij ons om onze cliënten een fijne en gezellige dag te bieden? Welkom bij een bevlogen team, dat onze cliënt centraal stelt! 

Kijk voor meer informatie over Spikvoorde https://zorggroepsolis.nl/huizen-en-behandelcentra/7/spikvoorde.

Functie eisen

Wij zoeken een enthousiaste collega die:

  • affiniteit heeft met de ouderenzorg en graag de spil en belangrijkste schakel is voor de cliënten en hun mantelzorgers
  • de cliënten kent en waar mogelijk kan aansluiten bij wat een cliënt belangrijk vindt
  • ADL en de nodige verpleegtechnische handelingen verleent en de nodige kennis heeft van de sociale kaart
  • nauwkeurig de afspraken vast legt in het zorgplan, zodat je als team de juiste zorg kunt bieden
  • beschikt over een diploma verzorgende IG

Inschaling

Salaris
Het salaris bedraagt maximaal € 2.762,34 bruto per maand bij een volledige werkweek (36 uur per week, FWG 35). De aanstelling is voor onbepaalde tijd met een proeftijd van twee maanden.

Bijzonderheden

Zorgtechnologie
Bij Zorggroep Solis wordt technologie ingezet bij alle doelgroepen aan wie wij zorg verlenen. 
We zijn een innovatieve partner die actief meewerkt aan het ontwikkelen, testen en invoeren van nieuwe technologieën in de zorg. 

Scholing 
Wij werken met het Solis Leerplein, een digitale leeromgeving. Hier heb je gemakkelijk en snel in beeld welke scholingen je kan doen om je te blijven ontwikkelen als professional. Daarnaast kan je ook je persoonlijke ontwikkeling een boost geven door ons aanbod (via GoodHabitz) aan diverse scholingsmodules.

Salaris
Het salaris bedraagt maximaal € 2.762,34 bruto per maand bij een volledige werkweek 
(36 uur per week, FWG 35). De aanstelling is voor onbepaalde tijd met een proeftijd van twee maanden.

Solliciteren
Je kunt tot en met 24 oktober 2020 reageren via https://zorggroepsolis.nl/werken-bij/onze-vacatures/281/verzorgende-ig-locatie-spikvoorde-in-deventer-24-30-uur-per-week

Een referentenonderzoek kan deel uitmaken van de selectieprocedure. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. 

Informatie
Wil je eerst meer informatie? Neem dan gerust contact op met Ciska de Groot, verpleegkundig hoofd, via tel.: 06 - 82 96 23 63.


N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle nieuwe medewerkers die bij Zorggroep Solis in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. Deze kosten worden door Solis vergoed. 

Type Vacature
Intern nummer 237
Organisatie Zorggroep Solis
Locatie Zorggroep Solis, locatie Spikvoorde, in Deventer
Postcode 7425RJ
Stad Deventer
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 07-10-2020
Reageer voor 25-10-2020
Ingangsdatum 07-10-2020
Nummer 55241

Zorggroep Solis

Zorggroep Solis verleent sinds 1267 zorg aan mensen in Deventer en omgeving. We weten de weg in de zorgwereld. Van begin tot begeleiding in de laatste levensfase. Tot Zorggroep Solis behoren: woonzorg- en revalidatiecentrum PW Janssen, De Bloemendal, Groote & Voorster, St Jurriën en Spikvoorde, Hospice de Winde, Ortis paramedische praktijken, Vte en Buro Saartje voor bemiddeling in huishoudelijke hulp. Zorggroep Solis heeft bovendien een chronische pijnkliniek en een centrum voor palliatieve dag- en intervalzorg.

Meer over Zorggroep Solis