Verzorgende IG (24-32 uur per week, woonzorgcentrum Groote & Voorster)
Zorggroep Solis

Functieomschrijving

Je leert de cliënt kennen door het samen opstellen van een levensloop. Je hebt oog en oor voor wat de cliënt bezig houdt en probeert hier zo veel mogelijk op aan te sluiten. Je zet de kwaliteit van de zorg rondom de cliënt op de eerste plaats en draagt dit uit. Gedurende de dag anticipeer je verder wat er zich voor doet op de afdeling, zoals een gesprek met een familielid, een bezoek van de huisarts en het afstemmen van de zorg rondom de cliënt met andere disciplines.

Locatie Groote & Voorster, afdeling woonzorg, biedt zorg aan cliënten met een zeer diverse zorgvraag. We vinden het leefplezier van de cliënten belangrijk en zetten ons in om hen een fijne, gezellige dag te bieden. Welkom bij een bevlogen, betrokken en gezellig team, waarbij onze cliënt in het middelpunt staat. Kijk voor meer informatie over Groote & Voorster op https://zorggroepsolis.nl/huizen-en-behandelcentra/3/groote-en-voorster.

Functie eisen

Jij:  

  • hebt affiniteit met de ouderenzorg en je hebt oog voor de mens achter de cliënt
  • zet het welzijn van de cliënt voorop
  • bent aanspreekpunt van cliënten en je stemt samen met cliënten en diens mantelzorgers de (zorg)behoefte af
  • kunt zowel samen als zelfstandig werken en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel
  • bent gemotiveerd en staat open persoonlijke groei en verbetering van de kwaliteit van zorg

Inschaling

Salaris
Het salaris bedraagt bruto per maand bij een volledige werkweek (36 uur per week) voor verzorgende IG maximaal € 2.668,93 (FWG 35). De aanstelling is voor onbepaalde tijd met een proeftijd van twee maanden.

Bijzonderheden

Zorgtechnologie
Bij Solis wordt technologie ingezet bij alle doelgroepen aan wie wij zorg verlenen. We zijn een innovatieve partner die actief meewerkt aan het ontwikkelen, testen en invoeren van nieuwe technologieën in de zorg.

Scholing
Wij werken met het Solis Leerplein, een digitale leeromgeving. Hier heb je gemakkelijk en snel in beeld welke scholingen je kan doen om je te blijven ontwikkelen als professional. 

Meer informatie
Neem contact op met Lisa Kreeft, verpleegkundig afdelingshoofd, Woonzorgcentrum en Wijkzorg locatie Groote en Voorster tel.: 06-82952579.

Solliciteren
Je kunt tot en met 1 maart 2020 reageren via https://zorggroepsolis.nl/werken-bij/onze-vacatures/245/verzorgende-ig-24-32-uur-per-week-woonzorgcentrum-groote-en-voorster. De sollicitatiegesprekken zijn gepland op woensdag 4 maart 2020. Een referentenonderzoek kan deel uitmaken van de selectieprocedure. Medewerkers hebben voorrang volgens interne procedure.


N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle nieuwe medewerkers die bij Zorggroep Solis in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. Deze kosten worden Solis vergoed.

Type Vacature
Intern nummer 205
Organisatie Zorggroep Solis
Locatie Zorggroep Solis, locatie Groote & Voorster in Deventer
Postcode 7411RA
Stad Deventer
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 12-02-2020
Reageer voor 02-03-2020
Ingangsdatum 12-02-2020
Nummer 51349

Zorggroep Solis

Zorggroep Solis verleent sinds 1267 zorg aan mensen in Deventer en omgeving. We weten de weg in de zorgwereld. Van begin tot begeleiding in de laatste levensfase. Tot Zorggroep Solis behoren: woonzorg- en revalidatiecentrum PW Janssen, De Bloemendal, Groote & Voorster, St Jurriën en Spikvoorde, Hospice de Winde, Ortis paramedische praktijken, Vte en Buro Saartje voor bemiddeling in huishoudelijke hulp. Zorggroep Solis heeft bovendien een chronische pijnkliniek en een centrum voor palliatieve dag- en intervalzorg.

Meer over Zorggroep Solis