Verzorgende IG (24 uur per week wijkzorg Deventer)
Zorggroep Solis

Functieomschrijving

Mevrouw Jumper heeft sinds twee jaar zorg in de wijk. Sinds een tijdje gaat het niet zo goed met haar. Ze loopt steeds moeilijker, laat de maaltijden soms staan en maakt een passieve indruk; zo kennen ze haar niet. Door goed te luisteren en oprechte aandacht te hebben voor mevrouw Jumper krijg je een duidelijk beeld van haar situatie en haar behoeften. Samen met mevrouw stel je het zorgplan bij en informeer je de huisarts over de situatie. Je spreekt af dat mevrouw zelf een afspraak met de fysiotherapeut maakt. Over 2 dagen kom je weer terug bij mevrouw Jumper om te kijken hoe het gaat.

In april 2019 start Solis in locatie St. Jurriën 32 nieuwe verpleeghuiszorg appartementen. Met de opening van deze appartementen kunnen we, naast de wijkzorg, straks zorg en behandeling bieden aan psychogeriatrische en chronische somatische cliënten in de wijk Zandweerd. Donderdag 21 maart 2019 is er van 13.00 uur tot 19.00 uur een open dag, kom gerust kijken!

Functie eisen

Profiel
Wij zijn op zoek naar een bekwame verzorgende IG, voor de wijkzorg, die affiniteit heeft met de ouderenzorg, die zelfstandig kan werken en een groot verantwoordelijkheidsgevoel heeft. Je verleent de ADL en de nodige verpleegtechnische handelingen. Je kijkt altijd vanuit de mogelijkheden van de cliënt en beschikt over een gezonde dosis geduld en begrip. Je houdt het overzicht en kunt snel schakelen in de verschillende situaties. Wij bieden een uitdagende functie waarbij we volop in ontwikkeling zijn om de zorg voor onze cliënt te vergroten.

Je hebt feeling met het bevorderen van de zelfmanagement. Je bent zelfverzekerd, zelfstandig, initiatiefrijk en je beschikt over goede communicatieve en probleemoplossende vaardigheden. Je bent bereid om onregelmatige diensten te werken en vooral in de ochtenden en avonden ingezet te worden. Kijk hier voor meer informatie over Sint Jurriën.

Scholing
Wij werken met het Solis Leerplein, een digitale leeromgeving. Hier heb je gemakkelijk en snel in beeld welke scholingen je kan doen om je te blijven ontwikkelen als professional.

Inschaling

Salaris
Het salaris bedraagt maximaal € 2.668,93 bruto per maand bij een volledige werkweek (36 uur per week, FWG 35). De aanstelling is voor onbepaalde tijd met een proeftijd van twee maanden.

Bijzonderheden

Solliciteren
Je kunt reageren tot en met 31 maart 2019 via onderstaande www.zorgrgroepsolis.nl/vacatures. Een referentenonderzoek kan deel uitmaken van de selectieprocedure. Medewerkers hebben voorrang volgens interne procedure. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op woensdag 10 april 2019.

Meer informatie? 
Neem contact op met Anita Jimmink, verpleegkundig hoofd, via tel.: 06-20 83 58 38 of (0570) 666 666.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle nieuwe medewerkers die bij Zorggroep Solis in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Type Vacature
Intern nummer 69
Organisatie Zorggroep Solis
Locatie Zorggroep Solis in Deventer
Postcode 7413AP
Stad Deventer
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 15-03-2019
Reageer voor 01-04-2019
Ingangsdatum 15-03-2019
Nummer 44439

Zorggroep Solis

Zorggroep Solis verleent sinds 1267 zorg aan mensen in Deventer en omgeving. We weten de weg in de zorgwereld. Van begin tot begeleiding in de laatste levensfase. Tot Zorggroep Solis behoren: woonzorg- en revalidatiecentrum PW Janssen, De Bloemendal, Groote & Voorster, St Jurriën en Spikvoorde, Hospice de Winde, Ortis paramedische praktijken, Vte en Buro Saartje voor bemiddeling in huishoudelijke hulp. Zorggroep Solis heeft bovendien een chronische pijnkliniek en een centrum voor palliatieve dag- en intervalzorg.

Meer over Zorggroep Solis