Verzorgende IG
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Afwisseling in zorgvraag, zie jij hierin uitdaging?
 • Kom jij graag bij cliënten thuis?
 • Weet jij wat een client écht nodig heeft?

Ja? Leuk! Dan gaan wij graag met jou in gesprek.

Als collega Verzorgende IG binnen onze wijkverpleging Almelo – Twenterand heb jij een hele uitdagende baan. Ik hoor je denken; “waarom precies?”. Om te beginnen werk jij volledig zelfstandig. Je handelt en neemt direct initiatief wanneer de situatie hierom vraagt. En bij spannende situaties houd jij je hoofd koel. Je weet als geen ander hoe te handelen. En weet wat je wel of niet kan. Toch een collega nodig? Jouw collega is maar een belletje van jouw verwijderd en staat voor jou klaar waar nodig. Wel zo fijn, toch?

Doordat jij als verzorgende IG jouw cliënten thuis verzorgd en verpleegd is geen dag hetzelfde. Jij biedt zorg en maat. En dit maakt het werk afwisselend en verfrissend. Want achter elke deur schuilt toch écht een ander verhaal.

Wil jij jouw routes werken vanuit de auto, met fiets of zoals wij het noemen; met de benenwagen? Alles is hierin mogelijk. Deze invulling is helemaal aan jou! Dus laten we samen kijken naar de juiste match. Want ook jouw diensten in combinatie met voldoende tijd voor jouw privéleven is voor ons erg belangrijk.

Wie ben jij

 • Jij hebt jouw felbegeerde diploma Verzorgende IG in bezit of op zoek naar een BBL plek voor jouw opleiding
 • Je krijgt energie van de afwisseling in zorgvraag, cliënten en jouw werkomgeving
 • Jij doet wat je zegt en je zegt wat je doet!
 • Je bent een luisterend oor voor jouw cliënten en weet precies wat zij nodig hebben
 • Jij gelooft in jouw kunnen en bent zelfverzekerd in jouw werk

Je vindt bij ons

 • Vast contract, hoe fijn!
 • De kans om direct te starten
 • Ruimte om jouw kennis in te zetten en te delen met je collega’s
 • Mogelijkheid om te groeien in jouw functie d.m.v. e-learnings of opleidingen
 • Salaris Verzorgende IG, CAO VVT FWG 35 maximaal € 2.937,68 bruto per maand op basis van 36 uur

Wij geloven in waardevol leven en waardevol werken. Ben je nieuwsgierig wat dit betekent? Daar vertellen we graag meer over!   

Tijd voor je gezin, je hobby én je uren maken? Daar helpen wij jou bij. Samen met jou zorgen we voor een goede werk-privé balans. Met de Ipad kun je makkelijk en snel je werk doen. Die krijg je dus gewoon bij ons. Technologische ondersteuning om jou én de cliënt te ondersteunen, check!  
Carintreggeland maakt het je zo makkelijk mogelijk met digitale middelen. Zo kun jij zorg leveren en dit is toch waar we voor staan?  

In jouw vak is het bijhouden van kennis heel belangrijk. Dit is waardevol, en kun je doen wanneer het jou uitkomt. Ons leerplein staat bomvol leerzame e-learnings en trainingen, speciaal voor jou.  

Ook bieden we diverse mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Tenminste, wanneer je daar behoefte aan hebt. Want wanneer jij lekker in je vel zit, en goed gefaciliteerd wordt,  krijgen de cliënten het waardevolle leven dat zij verdienen!  

Kom jij ook Waardevol Werken bij Carintreggeland?   

Interesse

Heb je nog vragen? Je kunt ons altijd mailen: [email protected]  
Of bel met onze collega Ron Heimink op tel: 0623781579 voor inhoudelijke vragen.

We zijn ook erg trots op ons mooi filmpje van één van onze collega's, die kun je hier bekijken: 
Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina 

Om in de zorg aan de slag te kunnen is het belangrijk dat je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Als het klikt en je bij ons aan de slag gaat, zullen we jou een aanvraagformulier sturen. Natuurlijk betalen wij als werkgever deze kosten terug. 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Almelo, wijkverpleging
Postcode xx
Werkveld Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Ron Heimink op tel: 0623781579 voor inhoudelijke vragen. Of de recruiters via [email protected]
Functie(s) Verzorgende IG
Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 11-11-2022
Reageer voor 15-12-2022
Nummer 115470

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland