Verzorgende IG (Almelo Binnenstad)
Carintreggeland

Ben jij een (bijna) gediplomeerde Verzorgende niveau 3 IG?
Voel jij je thuis in de stad?
Weet jij de zorg om een cliënt goed te coördineren en samen met je collega’s een team te vormen?

Dan zouden we jou graag willen verwelkomen in ons team!

Als verzorgende IG streef jij samen met de cliënt (en eventueel behandelaars en mantelzorgers) naar een optimaal niveau van kwaliteit van leven op het gebied van gezondheid, welzijn, woon/leefomgeving, sociaal-maatschappelijke participatie en mentaal welbevinden. Je werkt vanuit het zorg-leefplan waarin de lichamelijke, psychische en sociale aspecten beschreven staat van de cliënt gericht op het vergroten van de zelfredzaamheid. Jij bent degene die eventuele verbeterpunten voor kwaliteit en cliëntgerichtheid van de zorgverlening weet te signaleren en te bespreken met de collega’s.

Het team bestaat uit 15 zorgprofessionals. Jij en je collega verpleegkundige zijn degenen die de verpleegplannen schrijven en medewerkers coachen binnen het team.
Je komt te werken in de wijkverpleging in de binnenstad van Almelo. Sommige wijken kenmerken zich door een lagere sociaal – economische status. Achter elke voordeur is een ander verhaal en een andere situatie en de diversiteit in cliënten is uitdagend. Deze functie is voor ongeveer 20 tot 24 uur per week.


Carintreggeland biedt professionele ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, gezondheid en welzijn. De cliënt bepaalt, het is zijn leven tenslotte! We vinden het belangrijk dat jij waardevol kunt werken, dit betekent dat we het belangrijk vinden dat je je werk met plezier doet, je de juiste vakkennis hebt, jezelf kunt blijven ontwikkelen en er een gewenste balans is tussen werk en privé. De behoeften hierin is voor iedereen persoonlijk, daarom geven we hier samen met jou invulling aan!

Wie ben jij?

 • Jij hebt een (bijna) afgeronde Verzorgende niveau 3 IG opleiding
 • Je hebt ervaring als verzorgende niveau 3 IG bij voorkeur ook in de wijkverpleging
 • Je hebt humor en je bekijkt positief naar de mogelijkheden die er zijn
 • Je bent mondig en nuchter
 • Je bent oprecht geïnteresseerd in de cliënt en natuurlijk ook naar je collega’s
 • Je weet hoe je medewerkers kan coachen

Je vindt bij ons

 • Een team met professionele collega’s
 • Bij de juiste klik is er de mogelijkheid om bij ons aangenomen te worden met een vast contract met proeftijd
 • Uitstekende groeimogelijkheden
 • Beloning volgens CAO VVT maximaal € 2.762,34 bruto per maand op basis van 36 uur. Afhankelijk van vooropleiding en werkervaring kan een afwijkend salaris worden overeengekomen.
 • Als medewerker ben je lid van de Ledenservice! Lees er hier meer over.

Interesse

Wil je graag meer horen over het werken bij Carintreggeland? Bekijk dan hier het filmpje van onze collega.

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Kijk hier

Vanwege de maatregelen in de aanpak van het coronavirus (COVID-19) kan het zijn dat een eerste kennismaking plaatsvindt door middel van videobellen. Bijvoorbeeld via WhatsApp. We doen ons uiterste best om jouw sollicitatieprocedure zo goed mogelijk te laten verlopen, zodat we je snel mogen verwelkomen als nieuwe collega!

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen.

 

Type Vacature
Intern nummer 20-185
Organisatie Carintreggeland
Locatie Almelo, wijkverpleging
Postcode xx
Werkveld Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 20
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Maud Haan, e-mail m.haan@carintreggeland.nl
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 02-11-2020
Reageer voor 30-11-2020
Nummer 55743

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland