Verzorgende IG Angeli Custodes te Raalte
ZGR

Wat ga je doen?

Als verzorgende begeleid, verzorg en verpleeg je onze cliënten op de somatische afdeling op basis van het zorgleefplan. Er wordt gewerkt vanuit de gedachte dat mensen graag hun eigen leven willen blijven leiden, ook als zij zorg of ondersteuning nodig hebben. De individuele vraag van de cliënt vormt het vertrekpunt voor jouw inzet. In je werk heb je de kans om het verschil te maken in het leven van anderen.

Wat verwachten we van jou?

  • Je bent in het bezig van een diploma verzorgende IG;
  • Je hebt affiniteit met de ouderenzorg;
  • Je bent in staat zelfstandig en in teamverband te werken;
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden voor het ondersteunen en begeleiden van de cliënt bij het voeren van de regie over het eigen leven;
  • Je bent in staat in te spelen op wensen en vragen van cliënten en kunt ze motiveren en stimuleren;
  • Je bent flexibel en klant- en kwaliteitsgericht.
  • Je hebt de bereidheid om wisselende diensten te draaien, een voorkeur voor late diensten is bespreekbaar.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden een afwisselende, leuke en uitdagende baan in een plezierige, informele en ondernemende organisatie met korte lijnen. Het aantal uren is in overleg. Je krijgt binnen ZGR diverse ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden. Het betreft een contract voor onbepaalde tijd.

Het salaris is conform CAO Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT). Het salaris bedraagt, afhankelijk van ervaring, maximaal € 2.845,21 (functiegroep 35) bruto per maand bij een volledige werkweek, aangevuld met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, pensioenopbouw en korting op diverse verzekeringen. Ook betalen wij de premie van een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering voor jou en bieden wij je fiscale voordelen bij aanschaf van diverse artikelen, bijvoorbeeld een fiets, telefoon, laptop, maar ook sportartikelen en een sportabonnement.


Het aanleveren van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is onderdeel van de procedure.

Solliciteren kan uitsluitend via de button “solliciteren”. Reacties ontvangen via e-mail zullen wij niet in behandeling nemen.

Type Vacature
Organisatie ZGR
Locatie ZGR Angeli Custodes in Raalte
Postcode 8101AP
Stad Raalte
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met: coördinerend verpleegkundigen Marloes Hallink 088-6564220 of Diane Wesseling 088-6564214
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 12-10-2021
Ingangsdatum z.s.m.
Reageer voor 31-12-2021
Nummer 71776
Doorsturen Bekijk PDF

ZGR

Ooit was deze woonzorglocatie aan de rand van Raalte een kloosterziekenhuis waar de zusters van liefde met passie voor hun patiënten zorgden. In het gebouw vindt u nog veel originele details, waaronder een prachtige kapel en kloostertuin, die aan de voorgeschiedenis van het pand herinneren. Dit maakt ZGR Angeli Custodes tot een unieke locatie waar sfeer, bezinning en professionele zorg samenkomen en waar bewoners en medewerkers met veel plezier wonen en werken. De locatie is in de afgelopen jaren volledig gerenoveerd, waardoor er een comfortabele en sfeervolle woonomgeving is ontstaan, waar zorg op maat kan worden geleverd aan ongeveer 50 cliënten met zowel psychogeriatrische als somatische zorgvragen. ZGR Angeli Custodes biedt tevens een warm thuis aan cliënten die vanwege een ziekenhuisopname of revalidatie tijdelijk extra zorg en ondersteuning nodig hebben. Restaurant De Rik is de plek waar zowel cliënten, buurtbewoners en familie een gezonde maaltijd kunnen nuttigen en terecht kunnen voor een kopje koffie of anderen kunnen ontmoeten tijdens een gezellige activiteit. De locatie heeft daarnaast een eigen kapsalon en pedicure. Bij De Boerderij, direct naast Angeli Custodes, kunnen ouderen terecht voor dagbesteding. In de appartementen van De Scheper naast de locatie wordt via transmurale teams van ZGR thuiszorg geleverd.

Meer over ZGR