Verzorgende IG Angeli Custodes
ZGR

Je taken

Als verzorgende begeleid, verzorg en verpleeg je onze cliënten op de somatische afdeling op basis van het zorgleefplan. Er wordt gewerkt vanuit de gedachte dat mensen graag hun eigen leven willen blijven leiden, ook als zij zorg of ondersteuning nodig hebben. De individuele vraag van de cliënt vormt het vertrekpunt voor jouw inzet. In je werk heb je de kans om het verschil te maken in het leven van anderen.

Je profiel

Je bent in het bezig van een diploma verzorgende IG. Je hebt affiniteit met de ouderenzorg. Je bent in staat zelfstandig en in teamverband te werken. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden voor het ondersteunen en begeleiden van de cliënt bij het voeren van de regie over het eigen leven. Je bent in staat in te spelen op wensen en vragen van cliënten en kunt ze motiveren en stimuleren. Je bent flexibel en klant- en kwaliteitsgericht. Je bereid wisselende diensten te draaien.

Inschaling

Wij bieden per 1 april 2021 een afwisselende, leuke en uitdagende baan in een plezierige, informele en ondernemende organisatie met korte lijnen. Het aantal uren is in overleg. Je krijgt binnen ZGR diverse ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden. Het betreft een contract voor onbepaalde tijd.

Het salaris is conform CAO Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT). Het salaris bedraagt, afhankelijk van ervaring, maximaal € 2.762,34 (functiegroep 35) bruto per maand bij een volledige werkweek, aangevuld met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, pensioenopbouw en korting op diverse verzekeringen. Ook betalen wij de premie van een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering voor jou en bieden wij je fiscale voordelen bij aanschaf van diverse artikelen, bijvoorbeeld een fiets, telefoon, laptop, maar ook sportartikelen en een sportabonnement.

Het aanleveren van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is onderdeel van de procedure.

Solliciteren kan uitsluitend via de button “solliciteren”. Reacties ontvangen via e-mail zullen wij niet in behandeling nemen.

Type Vacature
Organisatie ZGR
Locatie ZGR Angeli Custodes in Raalte
Postcode 8101AP
Stad Raalte
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 16
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Informatie verkrijgen bij Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met een medewerker van de afdeling Somatiek, telefoonnummer 088-6564214
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 25-03-2021
Ingangsdatum z.s.m.
Reageer voor 19-04-2021
Nummer 61984
Doorsturen Bekijk PDF

ZGR

“Je ziet aan mijn moeder dat ze zich thuis voelt. Wij worden als familie proactief betrokken bij de zorg voor onze moeder. Dat vind ik heel prettig. Wij weten precies wat mijn moeder bezighoudt.” Wie zijn wij? ZGR is een serviceorganisatie op het gebied van wonen, zorg en welzijn. Wij ondersteunen Sallandse senioren bij goed leven in eigen regie. Onze medewerkers bieden vanuit elke vraag aandacht, een luisterend oor, helpende handen en deskundige zorg. Ze zijn betrokken, deskundig, verantwoordelijk en ondernemend. Onze dienstverlening op het gebied van wonen, welzijn en zorg is zo flexibel dat iedere cliënt die ervaart als maatwerk.

Meer over ZGR