VERZORGENDE IG
Liberein

Kijk jij ook graag naar wat iemand nog wél kan?

Onze locatie Ariënshuis ligt tegen de bosrand in Glanerbrug. Het bestaat uit 4 woonblokken waarbij veel aandacht is voor privacy en leefruimte. Het verzorgingshuis bestaat uit 3 blokken met in totaal 71 appartementen. In het 4e blok wonen 64 mensen met psychogeriatrische en somatische aandoeningen verspreid over verschillende verpleegafdelingen. Voor afdeling Van Heek en Blijdenstein zijn wij op zoek naar Verzorgende IG, uren in overleg.

Pak je ruimte!
Bij Liberein houden we van mensen die meedenken en initiatieven nemen om het leven van onze cliënten zo fijn mogelijk te maken. Daar krijg je alle ruimte voor! Je bent nieuwsgierig naar ieders verhaal en je zet je kennis en persoonlijkheid in om bij te dragen aan de kwaliteit van leven van de cliënt. Naast het bieden van zorg met aandacht en het bieden van een zinvolle dag samen met je team, is het verrichten van verpleegtechnische handelingen waarvoor jij bevoegd en bekwaam bent ook onderdeel van je functie.

Binnen Liberein heb je als verzorgende IG bovendien doorgroeimogelijkheden naar onder andere de functie van verpleegkundige.

 Wat breng je mee

  • Je bent in het bezit van het diploma Verzorgende IG niveau 3;
  • Je toont initiatief en creativiteit in het bedenken van oplossingen;
  • Je bent flexibel inzetbaar;
  • Je vindt het geven en ontvangen van feedback erg belangrijk, net zoals een goede sfeer en je bent een echte teamplayer.

Inschaling
Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT, FWG schaal 35, minimaal € 1.960,02 – maximaal € 2.845,21.

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij Liberein. Liberein draagt zorg voor de kosten.

Nieuwsgierig?
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Carola Kok, Teamleider Zorg, tel. 06-81842805.

Nieuwsgierig naar ons verhaal? Klik dan hier

Type Vacature
Intern nummer 2021-119
Organisatie Liberein
Locatie Ariënshuis Glanerbrug
Postcode 7532DC
Stad Enschede
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Diverse mogelijkheden
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Carola Kok, Teamleider Zorg, tel. 06-81842805
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 24-09-2021
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 29-10-2021
Nummer 71378
Doorsturen Bekijk PDF

Liberein

Over Liberein
Bij Liberein vinden we zorg en welzijn voor onze cliënten heel erg belangrijk. Daarbij kijken we vooral naar wat iemand wél kan, in plaats van naar de beperkingen. Jouw werk is dan ook – direct of indirect - gericht op het helpen van mensen als het gaat om zingeving, kwaliteit van leven, meedoen in de maatschappij en geestelijk welbevinden.

Liberein biedt zorg en welzijn aan zo’n 1300 mensen, voornamelijk ouderen, in Enschede en Glanerbrug. Zij maken naar wens gebruik van onderdelen van ons allround aanbod, waaronder thuiszorg, revalidatie, somatische zorg, dementiezorg, dagactiviteiten of behandelingen. Ze wonen thuis, huren een appartement bij een van onze woonzorgcentra of wonen bij ons. Liberein biedt 5 locaties voor wonen met zorg en 6 locaties met appartementen waar ouderen zelfstandig wonen.  

Bij Liberein werken 1400 medewerkers. Samen met 600 vrijwilligers staan zij voor persoonlijke en liefdevolle zorg.

Liberein is een organisatie waarin vanzelfsprekend zorg voor de cliënt en zorg voor de medewerkers centraal staat. Liefdevolle zorg. Basis voor geluk. Ook een aangename werksfeer vinden wij van groot belang. Onder prettige werkomstandigheden werkt iedereen immers beter!

Meer over Liberein