Verzorgende IG
Atlant

Werk jij graag met mensen met dementie, het syndroom van Korsakov of de ziekte van Huntington? Atlant zoekt een gezellige en hardwerkende collega als:

Verzorgende Individuele Gezondheidszorg (VIG)

Kom jij ons team versterken
Ieder team bij Atlant heeft zijn eigen sfeer en gewoontes, maar 1 ding is bij iedereen hetzelfde, wij willen de beste zorg voor onze bewoners. Iedereen mag en kan zijn of haar talent inzetten, wees creatief, heb oog voor de bewoner en houd je eigen werkplezier in de gaten. Omdat Atlant verschillende doelgroepen heeft is het mooi om te kijken welke het beste bij jou past. Ben jij bijvoorbeeld op je best in onverwachte en soms complexe situaties? Dan past werken met de doelgroep Huntington misschien wel bij jou. Of heb je meer aansluiting bij bewoners die chronische psychiatrische verpleeghuiszorg nodig hebben? Ook bieden we dagelijks intensieve verpleeghuiszorg, zijn we gespecialiseerd in dementie en somatiek en bieden we kleinschalig wonen aan. Onze bewoners zijn 25 tot 99 jaar,
Bij Atlant krijg je alle ruimte om te leren, fouten maken mag. Jij kunt je dus in de volle breedte gaan ontwikkelen.

”We stimuleren bewoners om ook mee te helpen met koken. Dat vinden ze ook leuk. Na overleg doen ze samen de boodschappen, zoeken hun eigen producten uit. Moeten hierdoor zelf in beweging komen, dit geeft hun weer andere prikkels in een andere omgeving. Dat ervaart iedereen als positief”
Onur Yilmaz (verzorgende IG bij Atlant)

Wat ga je doen
Als Verzorgende IG bied je zorg en verpleging in de woonsituatie van onze bewoners. Je bent zichtbaar voor onze mensen en maakt steeds de afweging wat je voor hen kunt betekenen. Hoewel de zorg en welzijn essentieel is, vragen we van jou ook juist een actieve houding in de begeleiding. Het gaat erom wat jouw bewoner wil en kan om zich zo het meest thuis te voelen bij ons. Wil mevrouw Pietersen liever nu met je wandelen dan gewassen worden omdat de zon zo lekker schijnt, dan is dat prima en doe jij dat gewoon. Mét jouw collega’s ga je die uitdaging aan en vier je samen de (kleine) successen. Jouw kennis en energie zet je, naast de individuele begeleiding, ook in bij het begeleiden van een groep bij de dagelijkse activiteiten.

Vast al nieuwsgierig geworden hoe je dag als verzorgende IG eruit ziet bij Atlant? Kijk dan hier de volgende vlog:

Wat mag je van ons verwachten
Leuke en enthousiaste collega’s, een plek waar je mag leren van jouw fouten en waar eigen initiatieven heel erg welkom zijn. Verder:

  • De mogelijkheid voor een vast contract;
  • Mogelijkheden om parttime te werken (24-32 uur in de week);
  • Een goed bruto maandsalaris van maximaal € 2.937,68 (CAO VVT FWG 35);
  • Ruimte om jezelf te ontplooien en jezelf te zijn;
  • Een gevarieerde functie waarin geen dag hetzelfde is;
  • Werken bij een vitale werkgever die het ook belangrijk vindt dat naast je werk er voor jou ook leuke activiteiten zijn, bijvoorbeeld een volleybaltoernooi, deelnemen aan het Drakenbootfestival, bakken van de lekkerste taart van het jaar en nog veel meer.

Wat neem jij mee
Uiteraard een diploma verzorgende IG (niveau 3); enige ervaring zou mooi zijn maar is niet noodzakelijk. Daarnaast:

  • Ben je bereid om onregelmatige diensten te draaien en om in het weekend te werken;
  • Ben je gewend om in mogelijkheden te denken;
  • Bied je ondersteuning gericht op zelf- en samenredzaamheid;
  • Heb je een goed humeur en denk je graag mee in ontwikkelingen.

Wil jij verder?
Stuur dan je actuele cv en korte motivatie via de knop “Solliciteren” of via de link; https://www.atlant.nl/vacature/verzorgende-individuele-gezondheidszorg-vig/ . Solliciteer je liever via WhatsApp? App dan met 1 van onze recruiters. Wil je daarnaast aangeven voor welke doelgroep jij belangstelling hebt? Een dagdeel meelopen op een van onze locaties is altijd mogelijk. Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is wel een voorwaarde voor ons.

Heb je nog vragen?
Bel of app dan naar Claudia Verheggen (recruiter) op 06 82 52 69 43 of Wendela de Visser (recruiter) op 06 22 06 25 08.

We horen graag jouw verhaal!

 

Type Vacature
Intern nummer C16
Organisatie Atlant
Locatie Atlant
Postcode 7300AA
Stad Apeldoorn
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Onregelmatig
Uren van 24
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 08-07-2020
Reageer voor 01-08-2022
Nummer 53738
Doorsturen Bekijk PDF

Atlant

Bij Atlant geven we ruimte, letterlijk en figuurlijk. Voor ons is de mens namelijk het allerbelangrijkste. Elk mens is prachtig. Kwetsbare mensen ondersteunen wij. Dat is ons bestaansrecht. Wij doen dit aandachtig, uit volle overtuiging, recht uit het hart! Onze medewerkers zijn daarin cruciaal, zij zijn goud waard. Zij hebben tijd voor de ander, doen waar ze goed in zijn, spreken elkaar aan en groeien.

Vanuit 9 locaties (5 woonzorgcentra en 4 verpleeghuizen in Apeldoorn en Beekbergen) bieden onze medewerkers zorg, wonen en welzijn aan oudere mensen, aan mensen met het syndroom van Korsakov, mensen met de ziekte van Huntington, mensen met dementie of mensen die Chronisch Psychiatrische Verpleeghuiszorg nodig hebben. Voor de specifieke doelgroepen Korsakov en Huntington heeft Atlant het predicaat Topcare. Dit staat voor topzorg aan mensen met complexe aandoeningen die langdurig zorg nodig hebben. We doen onderzoek naar de ziekte, geven onze kennis door en koppelen scholing voor onze medewerkers aan de bevindingen

Atlant is ambitieus, we willen die topzorg én welzijn voor iedereen. Daarom zoeken we betrokken mensen die samen met ons die ambitie willen waarmaken. Op verschillende plekken binnen onze organisatie. Als je bij Atlant komt werken, verbind je je aan een organisatie waarin (door)leren en eigenaarschap een grote rol spelen. We werken hard, maar we hebben ook plezier. We organiseren jaarlijks diverse evenementen, voor bewoners en familie, voor medewerkers en vrijwilligers. We doen het samen.

Meer over Atlant