Verzorgende IG
Azora

Functieomschrijving

Azora werkt vanuit negen woonzorg- en verpleegcentra in de Achterhoek en biedt daarnaast ook thuiszorg aan. Bij Azora werken we met ruim 2.000 mensen dagelijks met hart en ziel voor onze cliënten. Eén van de mooie dingen van werken bij Azora is dat wij, cliënten en medewerkers, ons best doen elkaar blij te maken! Regelmatig zijn wij op zoek naar Verzorgenden IG.

Zo maak jij het verschil

Als Verzorgende IG bied jij de zorg die de cliënten nodig hebben. Dit is afhankelijk van de locatie en de afdeling waar je zal werken. Dit kan somatische en/of psychogeriatrische zorg zijn, zoals chronische lichamelijke aandoeningen, niet aangeboren hersenletsel, psychogeriatrie of gerontopsychiatrisch. Ook bieden wij revalidatie aan cliënten die bijvoorbeeld herstellen van een operatie of een beroerte hebben gehad. Ook cliënten met lichamelijke ziekten, zoals COPD, CVA, de ziekte van Parkinson en hartfalen. Tevens hebben wij een Palliatieve unit waarbij je zorgt voor cliënten die niet meer lang te leven hebben en thuis niet de zorg kunnen krijgen die in deze laatste levensfase nodig is. Er is dus altijd wel een afdeling of locatie die bij jou past!

Jij zorgt ervoor dat de cliënten ondanks hun beperkingen, een fijne tijd hebben bij ons. En verder:
• Bied je persoonlijke en professionele zorg op maat.
• Heb je oprechte aandacht voor de cliënt waar je op dat moment voor zorgt.
• Overleg je met je cliënt, met zijn of haar familie en met de behandeld arts(en) of paramedici.
• Denk je in kansen en mogelijkheden. In principe kan alles, totdat het tegendeel bewezen is.
• Ben je niet bang voor vernieuwingen, toekomstige zorg technologieën en voortschrijdend inzicht.
• Blijf je jezelf ontwikkelen, zowel als mens als in je vakgebied.

Functie eisen

Zo ben jij

Jij brengt warmte, aandacht en een positieve sfeer zodat cliënten altijd het beste uit hun dag kunnen halen. Het is belangrijk dat je als Verzorgende IG de cliënt de regie laat nemen en transparant bent in je analyse, adviezen en nazorg. Jij bent enthousiast wil iedere dag het verschil maken voor de cliënten. Het is hard werken, maar dat is het meer dan waard. Want je bent van betekenis en levert een waardevolle bijdrage aan je cliënten.

Inschaling

Zo maken wij het verschil

Wij geloven dat als jij tevreden bent, onze cliënten de beste zorg krijgen. Daar gaat het ons om. Als Verzorgende IG kun jij bij Azora daarom rekenen op uitgebreide mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en bij te scholen (als je dat wil) en op:

• Een bruto maandsalaris conform cao VVT schaal 35.
• Direct een vast contract.
• Stabiliteit: we zijn een gezonde werkgever, het gaat goed met ons.
• Het vitaliteitsprogramma ‘Azora gaat gezond’.
• 8% vakantiegeld én 8,33% eindejaarsuitkering.
• Een reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag.
• Studie- en opleidingsmogelijkheden.
• 50% werkgeversbijdrage voor je pensioen (Pensioenfonds Zorg en Welzijn).

Bijzonderheden

Ben je geïnteresseerd, maar heb je nog vragen? Deze kan je stellen aan het secretariaat P&O via 0315-338181.

Type Vacature
Intern nummer 20210353
Organisatie Azora
Locatie Azora, diverse locaties
Postcode 7061 AP
Stad Terborg
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 01-07-2022
Reageer voor 31-08-2022
Ingangsdatum 01-09-2022
Nummer 70340

Azora

Hoe Azora ben jij? Wij zijn niet zomaar een zorgorganisatie. Wij zijn Achterhoekers, voor wie ‘noaberschap’ geen loze kreet is, maar heel concreet betekent dat we voor elkaar zorgen. Mede daarom zijn wij de beste werkgever van Gelderland. Omdat het een feestje is om bij Azora te werken. Of, beter gezegd, om deel uit te maken van Azora, om zelf ook een beetje Azora te zijn. Met betrokken en enthousiaste collega’s, die écht geïnteresseerd zijn in wie jij bent. Jij blij, wij blij 1700 collega’s. Zoveel mensen doen dagelijks hun uiterste best om het onze cliënten naar de zin te maken. Om de beste zorg te bieden. Op maat. En om bij te dragen aan de grootst mogelijke kwaliteit van leven. En dat doen ze met veel invloed op hun dagelijkse werkzaamheden. Want als jij bij ons werkt, heb je invloed op je rooster, op welke dagen en tijden je werkt. Je krijgt alle mogelijkheden om je te ontwikkelen, bij te scholen en om nog beter te worden dan dat je al bent. Zonder jou en je collega’s bestaat Azora niet. Daarom doen wij er alles aan om te zorgen dat jij blij, fit en uitstekend opgeleid bent. Je kan meedoen met het vitaliteitsprogramma en alleen of met je collega’s gaan hardlopen, fitnessen en volleyballen. Een cursus mindfulness volgen, of een kookworkshop ‘gezond en lekker koken’. Kortom, jij zorgt goed voor onze cliënten en wij zorgen goed voor jou. Beste werkgever van Gelderland Dus, nog even samengevat, de pluspunten van werken bij Azora: • Invloed op je rooster. • Ruime opleidingsmogelijkheden. • Mogelijkheid om mee te doen aan vitaliteitsprogramma. • Leuke, enthousiaste, betrokken collega’s. • Uitdagend werk, waar je trots op mag zijn. • Tijd voor je cliënten, zodat je ook aan hun emotionele en sociale behoeften toekomt. • Werken met moderne middelen, volgens de nieuwste inzichten.

Meer over Azora