Verzorgende IG
Baalderborg Groep

Ben jij klaar voor de uitdaging en heb je affiniteit met ouderen? Dan zoeken wij jou!

Voor de ouderenzorg met locaties in Slagharen, Bergentheim en Dedemsvaart zoeken wij nieuwe collega’s

Verzorgende IG
Uren in overleg

Waar ga je werken? 
Je kan, passende bij jouw kwaliteiten, ingezet worden op verschillende locaties van de Baalderborg Groep. Deze ouderenzorglocaties bevinden zich in Slagharen, Bergentheim en Dedemsvaart.

Op deze drie locaties wordt een breed pakket aan diensten op het gebied van wonen, zorg en welzijn: verpleeghuiszorg, verzorgingshuiszorg, aanvullende verpleeghuiszorg, zowel intramuraal als extramuraal (thuiszorg).

Wij vinden het belangrijk dat de bewoner zo lang mogelijk de eigen regie op diens leven houdt. De zorgvraag van de cliënt staat bij ons dan ook voorop. We betrekken mantelzorgers en vrijwilligers zo optimaal mogelijk bij het zorgproces. De activiteiten bieden we op vraag aan.

Wat ga je doen?
Als zorgprofessional zorg jij voor de beste ondersteuning van de cliënt. De kwaliteit van leven van de cliënt staat daarbij altijd voorop. Eigen regie van de cliënt is belangrijk.
Naast het leveren van kwalitatieve zorg heb je nog een belangrijke rol. Jij bent de vakkundige zorgverlener en daarmee de spil in het zorgproces. Jij weet wat jouw cliënt nodig heeft en handelt daarnaar. Je bevordert en bewaakt de kwaliteit van zorg en bent aanspreekpunt voor de cliënt en diens familie. Samen met je collega’s werk je volgens het zorgplan en vastgestelde afspraken. Met je team regel je de zorg en signaleer je veranderingen.
Jij bespreekt continu de veranderingen in de gezondheidssituatie. Daarbij verlies je het netwerk rondom de cliënt niet uit het oog. Samen kijk je naar wat het beste is voor de cliënt, je stimuleert daarbij de eigen verantwoordelijkheid. Een open werkhouding met ruimte voor feedback spreekt vanzelf. Jij bent een samenwerkingspartner die prima rapporteert, overlegt en overdraagt.
Je kunt het gastvrijheidsconcept omzetten naar de uitvoering van de zorg en in de omgang met collega’s. Je bent initiatiefrijk en proactief.

Uitgebreide functieomschrijving

Wat breng je mee?
Minimaal een afgeronde MBO-3 opleiding. Tevens ben je initiatiefrijk en proactief.
Je vindt het leuk om in een zelfstandig team te werken, je bent flexibel qua inzetbaarheid en je bent bereid alle diensten (3-8 uur per dienst) te werken.

Wat hebben we je te bieden?
- De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-Gehandicaptenzorg. Het salaris is ingedeeld in FWG 40 voor verzorgende IG en bedraagt afhankelijk van ervaring maximaal € 2.993,00.
- De overeenkomst wordt in eerste instantie voor een periode een jaar aangeboden met mogelijkheid tot een vast dienstverband.
- Kom je bij de Baalderborg Groep in dienst, dan vragen we jou een recente VOG in te leveren. Daarnaast is het bij de Baalderborg Groep gebruikelijk om referenties op te vragen bij voorgaande werkgevers.

Solliciteren
Spreekt jou het werken met ouderen aan? Aarzel dan niet en solliciteer! Via onze website https://www.baalderborggroep.nl/werken-bij kun je tot en met vrijdag 31 december a.s. reageren op deze vacature.
Je wordt via de mail op de hoogte gehouden.

Heb je nog vragen, dan kun je contact opnemen met het Flexbureau 0523-287264, of met de teamleiders Rianne Geijtenbeek: 06-50095537 of Miranda van der Fels: 06-10561576

Type Werkplein
Organisatie Baalderborg Groep
Locatie Baalderborg Groep, diverse locaties
Postcode 7772MK
Stad Hardenberg
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Flexbureau 0523-287264, of met de teamleiders Rianne Geijtenbeek: 06-50095537 of Miranda van der Fels: 06-10561576
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 19-11-2021
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 31-12-2021
Nummer 73000
Doorsturen Bekijk PDF

Baalderborg Groep

De Baalderborg Groep is gespecialiseerd in zorg voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking en ouderenzorg. Kenmerkend voor onze zorg zijn de betrokkenheid, het respect en de aandacht voor de cliënt, voor zijn of haar familie en voor elkaar. De Baalderborg Groep is een christelijke stichting, waarbij ontmoeting, aandacht, betrokkenheid en professionaliteit de kern zijn van ons handelen. U vindt ons op ruim 80 locaties in Overijssel en Drenthe met voorzieningen op het gebied van wonen, werken, dagactiviteiten, logeren en recreatie. Met ca. 1550 medewerkers en 600 vrijwilligers bieden wij ontwikkelingsmogelijkheden, ondersteuning, (ambulante) begeleiding, verzorging of verpleging aan iedereen die dat nodig heeft om een zo zelfstandig mogelijk leven te kunnen leiden, midden in de samenleving. Dat doen we vanuit de opvatting dat iedereen erbij hoort. Ieder mens leeft zijn leven.

Meer over Baalderborg Groep