Verzorgende IG |Berkenhove| Apeldoorn
Atlant

Functieomschrijving

Vind jij het ook belangrijk dat bewoners zoveel mogelijk zelfstandig kunnen blijven functioneren? Voor de locatie Berkenhove hebben we ruimte voor een:

Verzorgende IG|Berkenhove| Apeldoorn

Kom jij ons team versterken 
Werken in Berkenhove is werken in een intramurale setting binnen een groot wooncomplex waar bewoners zelfstandig in hun appartement wonen. Je werkt daardoor zelfstandig achter de voordeur van de bewoner maar wel met de gezelligheid van en de samenwerking met collega’s. Met je collega’s zorg je er voor dat de bewoners zoveel mogelijk zelfstandig kunnen blijven functioneren. Waar nodig biedt je volledige zorg, waarbij aan zowel lichamelijke, als psychische en sociale aspecten aandacht wordt besteed. Dit doe je vanuit het model van eigen regie. Het werken op onze locatie Berkenhove is heel afwisselend. Bij ons is het dynamisch, iedere dag is anders. Soms is het rennen en vliegen, de andere keer kan je rustig op kantoor de administratieve werkzaamheden afronden of met een bewoner een kop koffie drinken. 

De dynamiek in het huis vraagt om een flexibele houding en aanpassingsvermogen. Best een uitdaging, maar we willen natuurlijk de beste zorg blijven bieden! Dit doen we samen met de bewoner. Hier groeien we van als team en als individuele medewerkers. De organisatie ondersteunt ons in die groei; er is ruimte om fouten te maken, als we er maar van leren!
Kom jij met jouw talent ook bijdragen aan de uitdagingen die nog voor ons liggen? 

”We stimuleren bewoners om ook mee te helpen met koken. Dat vinden ze ook leuk. Na overleg doen ze samen de boodschappen, zoeken hun eigen producten uit. Moeten hierdoor zelf in beweging komen, dit geeft hun weer andere prikkels in een andere omgeving. Dat ervaart iedereen als positief.”
Onur Yilmaz (verzorgende IG bij Atlant)

Wat ga je doen
Als verzorgende IG bied je zorg en begeleiding. Je bent zichtbaar voor onze bewoners en maakt steeds de afweging wat je voor hen kunt betekenen. Jouw kennis en energie zet je, naast de individuele begeleiding, ook in bij het begeleiden van een groep bij de dagelijkse activiteiten.

Vast al nieuwsgierig geworden hoe je dag als verzorgende IG eruit ziet bij Atlant? Kijk dan hier de volgende vlog:

Functie eisen

Wat neem jij mee
Allereerst een diploma verzorgende IG (niveau 3); 
• Ben je bereid om onregelmatige diensten te draaien en om en om in het weekeinde te werken 
• Ben je gewend om in mogelijkheden te denken en wil je je graag verder ontwikkelen; 
• Heb je een onbevooroordeelde blik en affiniteit met de doelgroep; 
• Sta je stevig in je schoenen en denk je graag mee in ontwikkelingen.

Inschaling

Wat mag je van ons verwachten
We bieden jou een kans bij een werkgever die voor Topzorg gaat. Verder:
• De mogelijkheid voor een vast contract; 
• Mogelijkheden om parttime te werken (16-32 uur in de week); 
• Een goed bruto maandsalaris van maximaal € 2.937,68 (CAO VVT FWG 35); 
• Ruimte om jezelf te ontplooien en jezelf te zijn; 
• Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling; 
• Enthousiaste en betrokken collega’s; 
• Werken bij een vitale werkgever die bewust inzet op kwalitatief goed personeel. Daarnaast bieden wij verschillende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals de mogelijkheid om gebruik te maken van het fietsplan en collectieve kortingen bij (ziektekosten) verzekeringen.

Bijzonderheden

Wil jij verder? 
Stuur dan je actuele cv en korte motivatie in via de knop “Solliciteren”. Solliciteer je liever via WhatsApp? App dan met 1 van onze recruiters. Passende kandidaten worden binnen een week beantwoord en worden uitgenodigd voor een gesprek in Beekbergen. 

Vast al nieuwsgierig geworden naar Atlant als organisatie? Kijk dan hier.

Heb je nog vragen?
Bel of app dan naar Wendela de Visser (recruiter), 06 22 06 25 08.

We horen graag jouw verhaal!

Type Vacature
Intern nummer 44-22
Organisatie Atlant
Locatie Berkenhove (Atlant)
Postcode 7314AZ
Stad Apeldoorn
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 03-05-2022
Reageer voor 14-06-2022
Ingangsdatum 03-05-2022
Nummer 110567
Doorsturen Bekijk PDF

Atlant

Bij Atlant geven we ruimte, letterlijk en figuurlijk. Voor ons is de mens namelijk het allerbelangrijkste. Elk mens is prachtig. Kwetsbare mensen ondersteunen wij. Dat is ons bestaansrecht. Wij doen dit aandachtig, uit volle overtuiging, recht uit het hart! Onze medewerkers zijn daarin cruciaal, zij zijn goud waard. Zij hebben tijd voor de ander, doen waar ze goed in zijn, spreken elkaar aan en groeien.

Vanuit 9 locaties (5 woonzorgcentra en 4 verpleeghuizen in Apeldoorn en Beekbergen) bieden onze medewerkers zorg, wonen en welzijn aan oudere mensen, aan mensen met het syndroom van Korsakov, mensen met de ziekte van Huntington, mensen met dementie of mensen die Chronisch Psychiatrische Verpleeghuiszorg nodig hebben. Voor de specifieke doelgroepen Korsakov en Huntington heeft Atlant het predicaat Topcare. Dit staat voor topzorg aan mensen met complexe aandoeningen die langdurig zorg nodig hebben. We doen onderzoek naar de ziekte, geven onze kennis door en koppelen scholing voor onze medewerkers aan de bevindingen

Atlant is ambitieus, we willen die topzorg én welzijn voor iedereen. Daarom zoeken we betrokken mensen die samen met ons die ambitie willen waarmaken. Op verschillende plekken binnen onze organisatie. Als je bij Atlant komt werken, verbind je je aan een organisatie waarin (door)leren en eigenaarschap een grote rol spelen. We werken hard, maar we hebben ook plezier. We organiseren jaarlijks diverse evenementen, voor bewoners en familie, voor medewerkers en vrijwilligers. We doen het samen.

Meer over Atlant