Verzorgende IG bij Careflex; Markelo, Goor, Delden en omgeving
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Heb jij ervaring als verzorgende niveau 3 IG?
 • Wil jij ontwikkelen, leren en ervaren?
 • Zou jij graag de mogelijkheid willen om verschillende werkomgevingen mee te maken? 

Dan is werken bij Careflex iets voor jou!

Careflex is het interne detacheringsbureau binnen Carintreggeland.

Wij ondersteunen de teams op het moment dat er bijvoorbeeld een collega met zwangerschapsverlof gaat. Je gaat dan tijdelijk het team ondersteunen met jouw kennis en ervaring. Dit geeft jou de gelegenheid om je te oriënteren en te ontwikkelen. Je kunt verschillende huizen van Carintreggeland leren kennen, binnen 1 huis verschillende woningen of bijvoorbeeld afwisseling in verschillende doelgroepen. Je werkt gedurende 3 à 4 maanden op 1 werkplek. Samen bepalen we welke ervaringen en ontwikkeling jij graag wilt maken, zodat de opdrachten aansluiten bij jou wensen.

Carintreggeland heeft verpleeg- en verzorgingshuizen met verschillende woningen en doelgroepen (PG/Somatiek/Revalidatie/ELV). In de wijkzorg kun je ervaren wat het verschil is tussen de zorgbehoeften en wat een verschil in werkomgeving van een dorp, het buitengebied of een bruisende stadswijk betekent.

We hebben de voorkeur voor mensen die 28-32 uur willen werken, maar minder mag ook. Voor de regio Hof van Twente (Delden, Markelo, Goor) zijn we op zoek naar meerdere collega’s die voor deze regio de teams tijdelijk willen ondersteunen ter vervanging van zwangerschapsverlof.

Wie ben jij

 • Je hebt een (bijna) afgeronde verzorgende niveau 3 IG opleiding
 • Je wilt graag meer werkervaring op doen en je houdt van een uitdaging
 • Je kunt zelfstandig werken en je wilt graag leren en ontwikkelen
 • Je bent leergierig en je maakt je een nieuwe werkomgeving graag eigen
 • Je maakt makkelijk contact met cliënten en collega's en houdt van afwisseling

Je vindt bij ons

 • Samenwerken binnen een fantastisch, ambitieus team van de Careflex
 • Een vast contract (fulltime of parttime)
 • Werk dat aansluit bij jouw beschikbaarheid. We kijken samen naar mogelijkheden die voor jou passend zijn.
 • De mogelijkheid om te werken op verschillende locaties, met verschillende doelgroepen
 • Beloning volgens CAO VVT maximaal €2.937,68 bruto per maand op basis van 36 uur.

Bijzonderheden

Waardevol leven, dát staat bij ons centraal. De cliënt houdt regie over zijn leven, wensen en behoeften. En wij als zorgprofessionals bieden ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, welzijn en gezondheid. Hoe fijn is dat!   
Waardevol werken vinden wij voor jou als collega net zo belangrijk. Wanneer jij met plezier je werk doet, over de juiste vakkennis beschikt en een goede werk/privé balans hebt, is dat voor Carintreggeland, de cliënten en voor jou een goede basis. Daar gaan we samen voor.   

Doordat we de grootste zorgorganisatie zijn van Twente hebben we veel te bieden; je kunt je bij ons voortdurend ontwikkelen en werken met de nieuwste zorginnovaties. Verandert er iets in jouw leven? Dan is er altijd wel weer een baan te vinden die past bij jouw wensen en behoeftes voor dat moment. Je hebt bij ons tenslotte geen baan, maar een loopbaan!  Waar we ook trots op zijn; we zijn lokaal aanwezig! Dat maakt dat we kleine teams hebben, we zelf organiserend zijn, we elkaar kennen en klaar staan voor elkaar.   

Interesse

Wil jij graag onderdeel zijn van ons team én onze mooie organisatie? Solliciteer dan via deze link: https://www.werkenbijcarintreggeland.nl/vacaturebeschrijving/vervanging-zwangerschapsverlof-c2-13-medewerkers

Heb je vragen over je sollicitatie of de procedure neem dan contact op met de intercedenten van Careflex door te mailen naar [email protected] 

Wil je meer weten over de Careflex en het werken binnen onze organisatie? Bekijk dan onze facebook pagina, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! 

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen.

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Hengelo, Careflex
Postcode 7554RS
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 11-05-2022
Reageer voor 30-09-2022
Nummer 109742

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland