Verzorgende IG bij de Nieuwe Wever
Baalderborg Groep

Ben jij de gastvrije medewerker waar we naar op zoek zijn? Voldoe jij aan onderstaande eisen? Solliciteer dan mee! Verzorgende IG (m/v) (24-28 u/w of meer/minder in overleg bij Nieuwe Wever)

Waar ga je werken

De Nieuwe Wever is een kleinschalige woonvorm, gestart in oktober 2012. De locatie is het huis van Slagharen waar 24 ouderen met een psychogeriatrische of een somatische indicatie en 8 bewoners met een verstandelijke beperking (midden / hoog niveau) ieder hun eigen appartement bewonen. Er wordt vanuit het nieuwe zorgmodel gewerkt, waarbij de vrijwilligers en mantelzorgers een belangrijke rol hebben in de zorgverlening. Vanuit de expertise van de medewerkers worden zij hierin ondersteund.

Wat ga je doen

Als Verzorgende IG verleen je zorg aan mensen die niet meer zelfstandig kunnen wonen. Je verricht verpleegtechnische handelingen zoals injecteren of het inbrengen van een katheter. Je stelt hiervoor samen met je collega’s het zorg- en leefplan op, helemaal afgestemd naar de zorgvraag. Jij weet wat jouw bewoners nodig hebben en handelt daarnaar. Daarbij bewaak je de kwaliteit van de zorg en sta je continu in verbinding met de familie of verwanten van de bewoners. Kortom: Samen met je collega’s regel je de zorg waarbij jij de spil bent in het zorgproces.

Wat breng je mee

Bij Baalderborg Groep kun je met je MBO niveau 3 Verzorgende IG diploma aan de slag. Je hebt een warme persoonlijkheid, toont initiatief en kunt stimuleren en motiveren. Tevens ben je initiatiefrijk en proactief. Je vindt het leuk om in een zelfstandig team te werken, je bent flexibel qua inzetbaarheid en je bent bereid alle diensten (3-8 uur per dienst) te werken.

Wat hebben we jou te bieden?

Arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO-Gehandicaptenzorg. Voor deze functie is het salaris is ingedeeld in FWG 40 en bedraagt afhankelijk van ervaring maximaal € 3,154,- op basis van 36 uur. We hebben een goede pensioenregeling, een vaste eindejaarsuitkering van 8,33% en een vakantietoeslag van 8%. Daarnaast 40% belastingvoordeel op leuke extra's naast je salaris (FiscFree).

Wat je verder nog moet weten

Je krijgt een overeenkomst voor de duur van 1 jaar met uitgangspunt vast dienstverband. Je kunt reageren tot en met 19-05-2022. Sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op 27-05-2022.

Type Vacature
Organisatie Baalderborg Groep
Locatie Baalderborg Groep, Nieuwe Wever in Slagharen
Postcode 7776XW
Stad Slagharen
Werkveld Gehandicapten- en Ouderenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
Externe url Bekijk
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 10-05-2022
Ingangsdatum z.s.m.
Reageer voor 19-05-2022
Nummer 110785

Baalderborg Groep

De Baalderborg Groep is gespecialiseerd in zorg voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking en ouderenzorg. Kenmerkend voor onze zorg zijn de betrokkenheid, het respect en de aandacht voor de cliënt, voor zijn of haar familie en voor elkaar. De Baalderborg Groep is een christelijke stichting, waarbij ontmoeting, aandacht, betrokkenheid en professionaliteit de kern zijn van ons handelen. U vindt ons op ruim 80 locaties in Overijssel en Drenthe met voorzieningen op het gebied van wonen, werken, dagactiviteiten, logeren en recreatie. Met ca. 1550 medewerkers en 600 vrijwilligers bieden wij ontwikkelingsmogelijkheden, ondersteuning, (ambulante) begeleiding, verzorging of verpleging aan iedereen die dat nodig heeft om een zo zelfstandig mogelijk leven te kunnen leiden, midden in de samenleving. Dat doen we vanuit de opvatting dat iedereen erbij hoort. Ieder mens leeft zijn leven.

Meer over Baalderborg Groep