Verzorgende IG Bloemenwijk Nijverdal
ZorgAccent

Functieomschrijving

Helaas gaat een gewaardeerde collega van ons binnenkort met pensioen, dit betekent dat er per 1 december een plekje vrij komt binnen ons team voor een verzorgende IG (eerder zou evt. ook kunnen).

Wil jij als Verzorgende IG in ons gezellige, veelzijdige en gemoedelijke team komen werken? Reageer dan op deze vacature in de Bloemenwijk. Een veelzijdige wijk waarin de zelfredzaamheid van de cliënt voorop staat.
Als verzorgende IG verleen jij de zorg die mensen nodig hebben om zelfredzaamheid te vergroten en om zelfstandig te kunnen blijven functioneren.
Je voert een breed spectrum aan verpleegtechnische en verzorgende handelingen uit. Je komt werken in ons zelfsturende wijkteam. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de volledige cliëntenzorg waaronder de intake, indicatiestellingen en het contact. Dit alles doe je met je eigen Ipad die door de organisatie wordt verstrekt.
Je werkt in wisselende diensten met uitzondering van de nachtdienst.

Naast het werk in de wijk heb je volop mogelijkheden om je te ontwikkelen door training of scholing te volgen. Ook kun je deelnemen aan diverse vakgroepen
Als team ben je zelf verantwoordelijk voor het leveren van goede zorg. Daarom doe je bijvoorbeeld ook de roostering, planning, het opstellen van het assessment (onder eindverantwoordelijkheid van een wijkverpleegkundige) en het zorgplan van de cliënt. We kiezen samen de beste vorm van overleg, de frequentie en de locatie. Je bent individueel met de cliënt aan het werk. Jij bepaalt welke zorg er nodig is, stemt dit af met jouw team en waar nodig met specialisten.

Solliciteren op deze vacature kan alleen via onze site:

https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/verzorgende-ig-bloemenwijk-nijverdal/

 

Functie eisen

Jij beschikt over een diploma verzorgende IG. Je bent voldoende bekwaam om als verzorgende IG aan het werk te gaan. Je kunt zelfstandig en in teamverband werken. Beschikt over mondeling en schriftelijke goede uitdrukkingsvaardigheid. Je bent in staat om te schakelen tussen de belangen van de cliënt, organisatie en het team. Ben je daarnaast flexibel, collegiaal en heb je humor? Dan nodigen we je graag uit.

Solliciteren op deze vacature kan alleen via onze site:

https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/verzorgende-ig-bloemenwijk-nijverdal/

 

Inschaling

• Salaris afhankelijk van ervaring ingeschaald in FWG schaal 40 conform de CAO VVT.
• Mobiele telefoon en iPad voor het werk.
• Deelname aan ons wijkverpleging congres.
• Een actieve personeelsvereniging en budget voor teamuitjes.
• Vast dienstverband, uren in overleg.

Solliciteren op deze vacature kan alleen via onze site:

https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/verzorgende-ig-bloemenwijk-nijverdal/

 

Bijzonderheden

Wij zijn een gezellig en professioneel team, dat bestaat uit 10 dames variërend in leeftijd tussen de 22 en 57 jaar.
Wij werken vanuit Zorgcentrum de Parallel in Nijverdal. Dit ligt midden in onze wijk. We zijn daardoor gemakkelijk te bereiken voor cliënten en mantelzorgers.

Solliciteren op deze vacature kan alleen via onze site:

https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/verzorgende-ig-bloemenwijk-nijverdal/

 

Type Vacature
Organisatie ZorgAccent
Locatie ZorgAccent wijkteam Nijverdal Bloemenwijk
Postcode 7442LA
Stad Nijverdal
Werkveld Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 03-09-2021
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 15-10-2021
Nummer 70827
Doorsturen Bekijk PDF

ZorgAccent

Werken en zorgen in zelfsturende teams: een uitdaging voor zorgprofessionals. Als veelzijdige zorgorganisatie biedt ZorgAccent in haar werkgebied Noord West Twente & Salland dag en nacht verzorging, verpleging en gespecialiseerde zorg, bij mensen thuis of in een van onze woonzorglocaties. Om de mensen die zorg nodig hebben zo goed en persoonlijk mogelijke zorg te bieden, werken onze ruim 2100 zorgprofessionals (ondersteund door 1200 vrijwilligers) in zelfsturende teams. Een manier van werken en zorgen waarin jij jouw talenten volop kunt ontwikkelen. Een mooie uitdaging voor jou als professional: bij mensen thuis in de wijk of in een van onze Net als Thuis woonzorglocaties. Dus wil jij mensen ook laten ervaren hoe bijzonder onze zorg is? Solliciteer dan op een van onze vacatures!

Meer over ZorgAccent