Verzorgende IG Brummen
Riwis Zorg & Welzijn

Functieomschrijving

Afdeling Assenrade is een somatische- verpleegafdeling voor 10 zorgvragers. Somatiek staat voor de zorg en behandeling bij zorgvragers met een chronische lichamelijke aandoening. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan een chronische longziekte (COPD), een zorgvrager die een hersenbloeding heeft gehad of een zorgvrager met de ziekte van Parkinson.
De zorgvragers binnen afdeling Assenrade hebben zowel lichamelijke ondersteuning als mentale begeleiding nodig. Iedere zorgvrager heeft een eigen zit- slaapkamer met doucheruimte. Er is een gezamenlijke huiskamer, waar cliënten gebruik van mogen maken, waarin zij een dag-structuur, maaltijden en activiteiten krijgen geboden.

Als verzorgende A draag je zorg voor het welzijn van de cliënten en het uitvoeren van ondersteunende, verzorgende en verpleegkundige handelingen waartoe bevoegd. Je werkt vanuit afspraken in de individuele zorgplannen.

Functie eisen

 • Affiniteit met somatische klachten;
 • Cliënten ondersteunen in het zo lang mogelijk zelfredzaam blijven;
 • Goed kunnen samen werken in teamverband en met verschillende disciplines;
 • Kunnen schakelen tussen het leveren van zorg en begeleiding;
 • Verzorgende IG diploma.

Inschaling

 • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform CAO VVT.
 • De functie is ingedeeld in FWG 40 (min. € 2.068,21 / max. € 3.060,18 bruto per maand bij fulltime dienstverband);

Bijzonderheden

 • Binnen Riwis Zorg & Welzijn heerst een cultuur waarin medewerkers zich verantwoordelijk voelen voor de dienstverlening aan de cliënten, staan voor geloof in eigen kunnen en collega's spreken elkaar aan als dat nodig is;
 • Er wordt zowel intern als extern geworven;
 • Herplaatsingskandidaten hebben voorrang;
 • Het opvragen van referenties kan deel uitmaken van de selectieprocedure;
 • Aanstelling is onder voorbehoud van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).
 • Solliciteren graag via werkenbij.riwis.nl
Type Vacature
Organisatie Riwis Zorg & Welzijn
Locatie Riwis Zorg & Welzijn, in Brummen
Postcode 6971CC
Stad Brummen
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Onregelmatig
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Johan Smit, teamleider, telefoonnummer 06 - 10 62 444 1
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 16-11-2021
Reageer voor 09-12-2021
Nummer 72862
Doorsturen Bekijk PDF

Riwis Zorg & Welzijn

Riwis ondersteunt mensen met psychische, sociale of lichamelijke beperkingen bij een zo zelfstandig en onafhankelijk mogelijk leven. Riwis biedt verzorging en verpleging, thuiszorg, GGZ-begeleiding en diensten op het gebied van welzijn aan jongeren, gezinnen, volwassen en ouderen in de regio’s rondom Apeldoorn, Vaassen, Epe, Voorst, Twello, Brummen, Eerbeek, Doetinchem, Gendringen en Terborg. De visie van Riwis: voor mensen zoals jij en ik. Ieder mens kan in de situatie komen dat hulp van Riwis noodzakelijk is. Riwis biedt mensen ondersteuning die je zelf zou willen krijgen als je in dezelfde kwetsbare omstandigheden zou verkeren. De organisatie werkt op basis van gelijkwaardigheid. Dat betekent dat Riwis er met volle aandacht en onvoorwaardelijk met passie voor mensen is en ze tegelijkertijd aanspreken op hun eigen verantwoordelijkheid. Riwis wil haar visie bereiken door net zo goed te kijken naar wat mensen wel kunnen als naar wat ze niet kunnen. Het doel is mensen bij hun eigen kracht te brengen. Hun geloof in eigen kunnen te versterken. Riwis maakt mensen bewust wat daar voor nodig is en helpt ze dat te bereiken samen met de mensen die voor jou belangrijk zijn. Daarbij richt zij zich op vier levensgebieden: psychisch welbevinden (je prettig voelen), lichamelijk welbevinden (gezond zijn), participatie (meedoen in en bijdragen aan de samenleving) en woon- en leefomstandigheden (prettig en veilig wonen). Riwis vertrouwt ook in het eigen kunnen van haar medewerkers. Riwis biedt hen de ruimte zaken goed en snel te regelen in het belang van cliënten. Binnen de organisatie begeleiden en verzorgen ruim 700 medewerkers, 200 vrijwilligers en tientallen stagiaires meer dan 1000 cliënten.

Meer over Riwis Zorg & Welzijn