VERZORGENDE IG CLARA FEYOENA HEEM
Saxenburgh

Clara Feyoena Heem afdeling PG zoekt een VERZORGENDE IG die kijkt naar mogelijkheden. 

Cora, Verzorgende IG op De Marke in Clara Feyoena Heem:
“Prachtig als een bewoner zegt dat ze blij is dat ik terug ben van vakantie. Ik geniet ervan om met passie, liefde en geduld persoonlijke aandacht te geven aan onze bewoners. Samen met leuke collega’s.”

Hoe ziet het werken op de afdeling er uit?
Jouw werkdag start gezamenlijk: samen met je collega’s beslis je wie welke bewoners gaat verzorgen. Je kijkt ernaar uit om mevrouw of meneer een fijne start van de dag te bezorgen. Na de zorg tref je je collega’s voor een kopje koffie of thee. Even met elkaar een praatje maken hoe het weekend was. Daarna is het tijd voor administratie in de huiskamer of op kantoor. Je voert een familiegesprek of overlegt met de arts. Geen dag is hetzelfde. Je probeert zoveel mogelijk de wensen van onze bewoners waar te maken en aan te sluiten op hun beleving. Je Luistert naar de verhalen van vroeger of maakt tijd in overleg met je collega’s om een wandelingetje met meneer of mevrouw te maken.

Wat hebben onze bewoners nodig?
Je hebt een diploma Verzorgende IG of Helpende Plus (dan leiden wij jou op naar VIG). Wij vinden het erg belangrijk dat jij kijkt naar de mogelijkheden van onze psychogeriatrische bewoners. Wat kan meneer of mevrouw nog en hoe kan ik het beste hierbij aansluiten. Jij maakt jouw voorstellen over hoe het anders kan bespreekbaar. Mocht het nodig zijn dan schakel je een verpleegkundige, psycholoog, arts of andere disciplines in. Wij vinden ervaring minder belangrijk; we kijken vooral hoe jij in je werk staat. Als je van de nachten houdt is dat een pré. Jij draagt bij aan het kleine geluk van onze bewoners. Een uitdagende functie die veel voldoening geeft.

Clara Feyoena Heem
Onze locatie bevindt zich aan de rand van Hardenberg in het groen. Inmiddels is een groot deel van het huidige gebouw gesloopt en is de nieuwbouw begonnen. Er komt een prachtig nieuw wooncentrum met geïntegreerde zorgdomotica. Je krijgt alle ruimte om mee te denken over een andere manier van werken die past bij onze kernwaarden en het nieuwe gebouw. Jij gaat aan de slag op de onze afdeling de Marke met PG bewoners met uiteenlopende problematiek. Een gezellige afdeling waar we naar de mogelijkheden kijken wat een bewoner nog wel kan. Je wordt verwelkomt door een warm team met collega’s die flexibel en enthousiast zijn en voor elkaar klaarstaan. Werk je liever met somatische bewoners of op de crisisafdeling? Geef dit dan aan, dan kijken we naar de mogelijkheden.

Saxenburgh biedt een volwaardig zorgpakket van basisvoorzieningen in ziekenhuiszorg, ouderenzorg, thuiszorg en revalidatie. Lees hier meer over Saxenburgh.

Wat kunnen wij jou bieden?

Een fijne werkomgeving waar kansen liggen om jezelf te ontwikkelen.

  • Salaris is minimaal € 2.422,65 en maximaal € 3.159,64 (cao VVT, FWG 40)
  • Er komt nog vakantiegeld en eindejaarsuitkering bij
  • Je neemt automatisch deel aan het pensioenfonds PFZW
  • Saxenburgh biedt daarnaast de mogelijkheid om gebruik te maken van fiscale uitruil voor bijvoorbeeld reiskosten, opleidingen, een fietsplan en nog een aantal opties zoals een laptop.
  • Je kunt gebruik maken van diverse aantrekkelijke collectieve verzekeringen zoals de Vitaal Vechtdal polis.

Word jij blij van de vacature?
Dan nodigen we je uit om bij ons te solliciteren! Je kunt solliciteren tot uiterlijk maandag 29 augustus a.s. Twijfel je en wil je eerst meelopen of nog wat vragen stellen? Beide kan! Neem dan contact op met Annelies Jager, hbo-verpleegkundige, via [email protected] of via 06-40032374. Je mag ook gerust een WhatsApp bericht sturen.

Tot snel!

Voor deze functie werft de afdeling P&O van Saxenburgh zelf. We hebben hierbij geen hulp nodig van werving- en selectiebureaus of andere partijen. 

Let op:
Zodra je hebt gesolliciteerd, ontvang je een standaard ontvangstbevestiging via de mail. Het kan zijn dat jouw mailprogramma dit ziet als spam. Wij adviseren je ons mailadres [email protected] op te nemen in je contacten.

Type Vacature
Intern nummer V.22.122
Organisatie Saxenburgh
Locatie Saxenburgh, Zorgcentrum Clara Feyoena Heem
Postcode 7771TD
Stad Hardenberg
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Uren van 24
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst Nader te bepalen
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Annelies Jager, Hbo-verpleegkundige, [email protected] of via 06 - 40 03 23 74. Je mag gerust een WhatsApp sturen!
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 29-07-2022
Ingangsdatum zsm
Reageer voor 29-08-2022
Nummer 112946
Doorsturen Bekijk PDF

Saxenburgh

Saxenburgh biedt op verschillende locaties medische en ouderenzorg voor alle mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben. We zorgen, werken en bouwen samen met de cliënt en professionals, zodat mensen zich zo goed en gezond mogelijk voelen. Onder het motto ‘Zorg dichterbij beter’ brengt Saxenburgh deze zorg zo dicht mogelijk bij de inwoners in de buurt. Hiervoor werken wij samen met andere zorgaanbieders, gemeenten en inwoners samen in Vitaal Vechtdal. Bijna 2.000 medewerkers en 1.000 vrijwilligers zetten zich in voor de best mogelijke zorg vanuit behoeften van patiënten en cliënten.

Meer over Saxenburgh