VERZORGENDE IG (COHORTAFDELING)
Liberein

Werken in het oog van de storm

Op locatie Klaaskateplein De Brink is een cohortafdeling geopend waar tijdelijk cliënten wonen die besmet zijn met Covid-19. Voor deze afdeling zijn wij op zoek naar een Verzorgende IG, uren in overleg.

Pak je ruimte!

Bij Liberein houden we van mensen die meedenken en initiatieven nemen om het leven van onze cliënten zo fijn mogelijk te maken. Maar die ook ‘hun mannetje’ staan bij uitdagingen als het verzorgen van cliënten met Covid-19 en met hen professioneel, veilig en met een groot hart kunnen omgaan. Daar krijg je alle ruimte voor! Je bent nieuwsgierig naar ieders verhaal en je zet je kennis en persoonlijkheid in om bij te dragen aan de kwaliteit van leven van de cliënt. Naast het bieden van zorg met aandacht en het bieden van een zinvolle dag samen met je team is het verrichten van verpleegtechnische handelingen waarvoor jij bevoegd en bekwaam bent ook onderdeel van je functie.

Binnen Liberein heb je als verzorgende IG bovendien doorgroeimogelijkheden naar de functie van verpleegkundige.

Wat breng je mee?

  • Je bent in het bezit van het diploma Verzorgende IG niveau 3;
  • Je toont initiatief en creativiteit in het bedenken van oplossingen;
  • Je bent flexibel inzetbaar;
  • Je vindt het geven en ontvangen van feedback erg belangrijk, net zoals een goede sfeer en je bent een echte teamplayer.

Inschaling

Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT, FWG schaal 35 (minimaal € 1.902,93 – maximaal € 2.762,34).

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij Liberein. Liberein draagt zorg voor de kosten.

Geïnteresseerd?

Wij komen graag met je in gesprek! Nadat je gesolliciteerd hebt, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op om jouw voorkeuren en de mogelijkheden die wij bieden te bespreken.

Heb je vragen? Neem dan contact op met Mariëlle Grootte Bromhaar, Teamleider Zorg, tel. 06-13747436.

Type Vacature
Intern nummer 2020-166
Organisatie Liberein
Locatie Klaaskateplein De Brink
Postcode 7523 JZ
Stad Enschede
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Diverse mogelijkheden
Informatie verkrijgen bij Mariëlle Grootte Bromhaar, Teamleider Zorg, tel. 06-13747436
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 19-11-2020
Ingangsdatum Zo spoedig mogelijk
Reageer voor 03-12-2020
Nummer 56059
Doorsturen Bekijk PDF

Liberein

Over Liberein

Bij Liberein vinden we zorg en welzijn voor onze cliënten heel erg belangrijk. Daarbij kijken we vooral naar wat iemand wél kan, in plaats van naar de beperkingen. Jouw werk is dan ook – direct of indirect - gericht op het helpen van mensen als het gaat om zingeving, kwaliteit van leven, meedoen in de maatschappij en geestelijk welbevinden.

Liberein biedt zorg en welzijn aan zo’n 1300 mensen, voornamelijk ouderen, in Enschede en Glanerbrug. Zij maken naar wens gebruik van onderdelen van ons allround aanbod, waaronder thuiszorg, revalidatie, somatische zorg, dementiezorg, dagactiviteiten of behandelingen. Ze wonen thuis, huren een appartement bij een van onze woonzorgcentra of wonen bij ons. Liberein biedt 5 locaties voor wonen met zorg en 6 locaties met appartementen waar ouderen zelfstandig wonen.  

Bij Liberein werken 1400 medewerkers. Samen met 600 vrijwilligers staan zij voor persoonlijke en liefdevolle zorg.

Liberein is een organisatie waarin vanzelfsprekend zorg voor de cliënt en zorg voor de medewerkers centraal staat. Liefdevolle zorg. Basis voor geluk. Ook een aangename werksfeer vinden wij van groot belang. Onder prettige werkomstandigheden werkt iedereen immers beter!

Meer over Liberein