Verzorgende IG| CPV | gerontopsychiatrie
Atlant

Functieomschrijving

Houd jij van een dynamische werkomgeving, waar je constant moet schakelen? Dan is het werken op Atlantlocatie Marken Haven echt iets voor jou. Hier wonen  mensen met behoefte aan Chronische Psychiatrische Verpleeghuiszorg (CPV). Dat betekent dat we naast psychische zorg ook 24-uurs zorg bieden aan deze mensen. Atlant heeft ruimte voor een:


Verzorgende IG |CPV |gerontopsychiatrie

Kom jij ons team versterken
Marken Haven is een locatie binnen Atlant. Je werkt met bewoners die chronische psychiatrische verpleeghuiszorg nodig hebben. De nadruk ligt op het wonen, waarbij de praktijk aansluit op de wensen en behoeften van de bewoners. Wij begeleiden bewoners met een complexe zorgvraag, dit omdat er bijvoorbeeld sprake is van angst- een persoonlijkheidsstoornis of stemmingswisselingen. De psychiatrische aandoening wordt gecombineerd met een somatische en/of cognitieve zorgvraag. Dit maakt elke bewoner uniek en zorg op maat noodzakelijk. Het zijn kleurrijke mensen met elk een bijzonder verhaal. Dit vraagt van jou als verpleegkundige een onbevooroordeelde kijk. Bij deze doelgroep tref je regelmatig onvoorspelbaar en vooral geen alledaags gedrag. Je moet hierdoor goed kunnen omgaan met weerstand en juist de uitdaging ervan inzien. Maar sta jij stevig in je schoenen, ben je geduldig en optimistisch? Dan is deze baan iets voor jou!

Het team bestaat uit verzorgenden, woonbegeleiders, helpende, afdelingsassistenten en verpleegkundigen. We hebben een fijne werksfeer en er is veel samenhorigheid. Daarnaast werk je nauw samen met diverse behandelaren in het multidisciplinaire team.
Atlant staat bekend om ruimte voor jezelf, om je te kunnen ontwikkelen, dus je kunt rekenen op een mooi aanbod van trainingen en opleidingen die passen bij het werken met deze doelgroep. Lees hier meer over de doelgroep CPV.

”We stimuleren bewoners om ook mee te helpen met koken. Dat vinden ze ook leuk. Na overleg doen ze samen de boodschappen, zoeken hun eigen producten uit. Moeten hierdoor zelf in beweging komen, dit geeft hun weer andere prikkels in een andere omgeving. Dat ervaart iedereen als positief”
Onur Yilmaz (verzorgende IG bij Atlant)

Wat ga je doen
Samen met jouw collega's overleg je wat de beste zorg is voor de mens. In jouw rol als verzorgende ig bied je complexe zorg en ondersteuning aan bewoners met een psychiatrische aandoening. Kwaliteit van leven van de bewoners staat altijd bovenaan. Je bent zichtbaar voor onze zorgvragers en maakt steeds de afweging wat je voor hen kunt betekenen. Jouw kennis en energie zet je, naast de zorg en de individuele begeleiding, ook in bij het begeleiden van een groep bij de dagelijkse activiteiten.
Vast al nieuwsgierig geworden hoe je dag als verzorgende IG eruit ziet bij Atlant? Kijk dan hier de volgende vlog:

Functie eisen

Wat neem jij mee
Als jij een betrokken verzorgende IG bent die zich graag verder wilt ontwikkelen, nodigen we je van harte uit te reageren.
We gaan met plezier een gesprek met je aan als je:
• Over een (bijna) afgeronde verzorgende IG diploma beschikt. Heb je daarnaast enige ervaring in de (ouderen)zorg? Nog beter!
• Bereid bent om onregelmatige diensten te draaien (dag, avond en nacht) en in het weekend te werken;
• Het leuk vindt om de rol van werkbegeleider op te pakken;
• Goed kan signaleren & analyseren en oplossingsgericht bent;
• Weet hoe je kunt bijdragen aan de kwaliteit van leven van bewoners en hoe je hun sociale netwerk hierbij kunt betrekken.

Inschaling

Wat mag je van ons verwachten 
Wij bieden jou een kans bij een werkgever waar jij je kunt ontplooien. 
Verder: 
• Goede opleidingsmogelijkheden;
• De mogelijkheid voor een vast contract; 
• Mogelijkheden om parttime te werken (24-32 uur in de week);
• Een goed bruto maandsalaris van maximaal € 2.937,68 (CAO VVT FWG 35) op basis van 36 uur in de week en afhankelijk van kennis en ervaring; 
• Een gevarieerde functie waarin geen dag hetzelfde is! 
• Enthousiaste en betrokken collega’s.

Bijzonderheden

Wil jij verder? 
Stuur dan je actuele cv en korte motivatie via de knop “Solliciteren”. Solliciteer je liever via WhatsApp? App dan met 1 van onze recruiters. Een dagdeel meelopen op locatie is onderdeel van de  procedure. 

Vast al nieuwsgierig geworden naar Atlant als organisatie? Kijk dan hier.

Heb je nog vragen? 
Bel of app dan naar Wendela de Visser (recruiter) 06 22 06 25 08.  

We horen graag jouw verhaal!

Type Vacature
Intern nummer 42-22
Organisatie Atlant
Locatie Verpleeghuis Marken Haven (Atlant)
Postcode 7361TC
Stad Beekbergen
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 03-05-2022
Reageer voor 01-07-2022
Ingangsdatum 03-05-2022
Nummer 110570
Doorsturen Bekijk PDF

Atlant

Bij Atlant geven we ruimte, letterlijk en figuurlijk. Voor ons is de mens namelijk het allerbelangrijkste. Elk mens is prachtig. Kwetsbare mensen ondersteunen wij. Dat is ons bestaansrecht. Wij doen dit aandachtig, uit volle overtuiging, recht uit het hart! Onze medewerkers zijn daarin cruciaal, zij zijn goud waard. Zij hebben tijd voor de ander, doen waar ze goed in zijn, spreken elkaar aan en groeien.

Vanuit 9 locaties (5 woonzorgcentra en 4 verpleeghuizen in Apeldoorn en Beekbergen) bieden onze medewerkers zorg, wonen en welzijn aan oudere mensen, aan mensen met het syndroom van Korsakov, mensen met de ziekte van Huntington, mensen met dementie of mensen die Chronisch Psychiatrische Verpleeghuiszorg nodig hebben. Voor de specifieke doelgroepen Korsakov en Huntington heeft Atlant het predicaat Topcare. Dit staat voor topzorg aan mensen met complexe aandoeningen die langdurig zorg nodig hebben. We doen onderzoek naar de ziekte, geven onze kennis door en koppelen scholing voor onze medewerkers aan de bevindingen

Atlant is ambitieus, we willen die topzorg én welzijn voor iedereen. Daarom zoeken we betrokken mensen die samen met ons die ambitie willen waarmaken. Op verschillende plekken binnen onze organisatie. Als je bij Atlant komt werken, verbind je je aan een organisatie waarin (door)leren en eigenaarschap een grote rol spelen. We werken hard, maar we hebben ook plezier. We organiseren jaarlijks diverse evenementen, voor bewoners en familie, voor medewerkers en vrijwilligers. We doen het samen.

Meer over Atlant