Verzorgende IG De Dillenburg
Zorggroep Noordwest-Veluwe

Functieomschrijving

Vind jij ook dat zorg maatwerk moet zijn? Ben je een echte doorzetter, neem je graag het initiatief en wil je samen met collega’s de beste zorg aan ouderen bieden? Dan zijn wij op zoek naar jou! We kunnen namelijk heel goed een nieuwe, bevlogen verzorgende IG gebruiken. Voldoe je aan de functie-eisen of ben je bijna afgestudeerd? Dan gaan we sowieso graag met jou in gesprek!

Wat ga je doen?

Als verzorgende IG ben jij verantwoordelijk voor de zorg en het welzijn van kwetsbare ouderen. Samen bespreek je de zorgbehoefte, om vervolgens de beste zorg op maat te leveren. Je voert familiegesprekken en hebt contact met artsen en andere disciplines. Je vervult een belangrijke rol bij het leveren van liefdevolle, deskundige en kwalitatief goede zorg aan onze cliënten.

Functie eisen

Je beschikt over het diploma verzorgende IG. Het op peil houden van vakkennis, procedures en interne regelingen is vereist, net als kennis van normen en richtlijnen ten aanzien van hygiëne en voeding. Tevens heb je enige kennis van automatisering. Je onderschrijft onze zorgvisie en weet invoelend om te gaan met het levensverhaal van onze cliënten en hebt affiniteit met de ouderenzorg. Je houdt ervan om een bijdrage te leveren aan een (zelforganiserend) team in opbouw. Dat betekent dat je initiatief neemt; uitstekend communiceert en samenwerkt.

Je hebt affiniteit met nachtdiensten.

Inschaling

 

  • Verantwoordelijk en leuk werk in een enthousiast en ondernemend team.
  • Nu nog in een oude locatie maar over een jaar verhuizen we naar een prachtig nieuw gebouw.
  • Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd voor 1 jaar. Bij gebleken geschiktheid wordt het contract omgezet naar een contract voor onbepaalde tijd.
  • We zoeken een medewerker voor 20 tot 26 uur per week (vanaf 1 mei 2019).
  • Een salaris volgens de CAO VVT. De functie is ingedeeld in FWG 35.
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden via e-learning.
  • Wij investeren graag in zorgtalent. Zo realiseer jij jouw ambitieuze carrière in de ouderenzorg.

Bijzonderheden

Ben je enthousiast?

Reageer dan door op onderstaande button te klikken. Je bent meer dan welkom! Voldoe je aan de functie-eisen of ben je bijna afgestudeerd? Dan gaan we sowieso met jou in gesprek.

Wat je moet weten…

Veiligheid staat bij ons voorop. Daarom vragen wij voordat je bij ons gaat werken om een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag).

Wie zijn wij?

Waardevolle zorg op maat bieden, dat is onze passie. Bij Zorggroep Noordwest-Veluwe staan (kwetsbare) ouderen centraal. Wij zijn specialist in ouderenzorg en de zorg die wij verlenen is dan ook volledig afgestemd op de behoefte van de cliënt die aan onze zorg is toevertrouwd. Geen standaardzorg dus. Met elkaar zorgen wij elke dag opnieuw dat onze cliënten de zorg krijgen die zij op dát moment nodig hebben. Wij vinden het belangrijk dat de medewerkers op een prettige manier kunnen werken en dat zij hun talenten kunnen ontplooien om zo van nog meer waarde te zijn voor onze cliënten.

Type Vacature
Organisatie Zorggroep Noordwest-Veluwe
Locatie De Dillenburg
Postcode 3851 PW
Stad Ermelo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 20
Uren tot 26
Arbeidsovereenkomst in eerste instantie voor één jaar, bij gebleken geschiktheid mogelijkheid tot omzetting naar onbep. tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Neem voor meer informatie contact op via 088-0563577.
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 05-03-2019
Reageer voor 31-12-2019
Ingangsdatum 01-05-2019
Nummer 44143
Doorsturen Bekijk PDF

Zorggroep Noordwest-Veluwe

Zorggroep Noordwest-Veluwe biedt kwaliteitszorg, die kan variëren van lichte tot zware en complexe zorg. Het brede pakket diensten op het gebied van wonen, zorg en welzijn bieden zij zowel binnen als buiten onze zorgcentra, dus ook aan huis. Kernwaarden zijn verantwoordelijkheid, respect en geborgenheid. Kwaliteits- en cliëntgericht werken is het leidend principe voor alles wat ze doen.

Meer over Zorggroep Noordwest-Veluwe